هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
قابل تامل
گفتن.....
تموم شدنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh عه چی گف
-
@SERGIO-AMIR-BARDIA
هیچی
فردا امتحان زبان داریمنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib آها شایدم روش جدید یادگیریه همه چیزو با زیست تحلیل میکنی
-
@Ozan-hs
حالا میخوای خیلی از ته دل عااااه نکش
برداشت خوبی نمیشه... -
@SERGIO-AMIR-BARDIA
دقیقاااااااا -
Hhh Hh عه چی گف
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
چیز بدی نگفت
اگه خیلی کنجکاوی. برو بالاتر پیامی که ازش ریپلای زدی.گفته. -
@SERGIO-AMIR-BARDIA هرکدوم تو دوس داری
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey تا حالا هیشکی اینطوری برام قدرت انتخاب نذاشته بود
اگه بگم تعریف کردی میشی خودشیفته
اگه بگم دیس کردی میشی متواضع و فروتن
یه معامله دوسر برد واسه توعه -
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخوام یجوری دوست داشته باشم که اگه بعد سال ها یکی برگشت بهم گفت : "بعد از این همه وقت ؟ "
بگم:" همیشه" . -
من یه ترنسم
و از این موضوع اطمینان دارم کل زندگیمو با این درد بی درمون بزرگ شدم کلی زجر کشیدم بدبختی کشیدم .تا چند وقت پیش فکر میکردم بیماری من درمانی نداره بعد اینکه فهمیدم یه راهی هست خیلی خوشحال شدم با پدر و مادرم مشورت کردم و اونا هم که منو بهتر از خودم میشناسم تا یه جایی باهام موافقت کردن هنوز کامل بله رو نگفتن ولی میدونم مامانم تو دلش راضیه
میخوام عمل کنم و اونی بشم که بودم
حالا فکر کنین تو این وضعیت که همه چی رو به راه شده و یه کورسوی امیدی برای یه زندگی بهتر پیدا کردم
یکی میاد و من نسبت بهش احساس پیدا میکنم یه غیر هم جنسم این خیلی برام وحشتناکه
میترسم واقعا عاشقش شده باشم اگه اینطوری باشه یعنی من ترنس نیستم
عشق چطوریه از کجا بفهمم اون احساسی که دارم یه چیز دیگه نیستنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Aye نگفتم من ی بی فرهنگم میتونی با من حرف بزنی
-
@SERGIO-AMIR-BARDIA
نمیدونم
حاجی من تو هفته گذشته بالغ بر 900 تا تست زیست زدم
طبیعیه یکم اسکل شده باشم -
میخوام یجوری دوست داشته باشم که اگه بعد سال ها یکی برگشت بهم گفت : "بعد از این همه وقت ؟ "
بگم:" همیشه" ._MILAD_
بعد از این همه وقت؟ -
_MILAD_
بعد از این همه وقت؟نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib حالا هنوز چند سال نگذشته
فعلا چند ماه گذشته
-
@Aye نگفتم من ی بی فرهنگم میتونی با من حرف بزنی
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینجانب ی عدد دوست ترنس و ی عدد کراش سابق و دوست الان ترنس دارم و شخصا بعضی وقتا حس میکنم گرایشمم یجورایی سمت ترنساس از بس تو قضیه جنسیت میانه روعم:|
-
پرنیا خانوم و امیر مسعود چطورین
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ozan-hs باشه دادا حالا یکم دیگه تحمل کنی ۲ ساعت ۵۲ دقیقه دیگه وارد شنبه میشیم
-
@Ozan-hs ممنون درگیرم با شیمی فردا امتحان
تو خوبی؟
-
من یه ترنسم
و از این موضوع اطمینان دارم کل زندگیمو با این درد بی درمون بزرگ شدم کلی زجر کشیدم بدبختی کشیدم .تا چند وقت پیش فکر میکردم بیماری من درمانی نداره بعد اینکه فهمیدم یه راهی هست خیلی خوشحال شدم با پدر و مادرم مشورت کردم و اونا هم که منو بهتر از خودم میشناسم تا یه جایی باهام موافقت کردن هنوز کامل بله رو نگفتن ولی میدونم مامانم تو دلش راضیه
میخوام عمل کنم و اونی بشم که بودم
حالا فکر کنین تو این وضعیت که همه چی رو به راه شده و یه کورسوی امیدی برای یه زندگی بهتر پیدا کردم
یکی میاد و من نسبت بهش احساس پیدا میکنم یه غیر هم جنسم این خیلی برام وحشتناکه
میترسم واقعا عاشقش شده باشم اگه اینطوری باشه یعنی من ترنس نیستم
عشق چطوریه از کجا بفهمم اون احساسی که دارم یه چیز دیگه نیستنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Aye ببین.. هروقت وقت کردی بیا پیویم بهت ی سری چیزا بگم
-
@Ozan-hs هعععععععععععععععععععععععععععی
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینجانب ی عدد دوست ترنس و ی عدد کراش سابق و دوست الان ترنس دارم و شخصا بعضی وقتا حس میکنم گرایشمم یجورایی سمت ترنساس از بس تو قضیه جنسیت میانه روعم:|
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو خیلی خوبي
-
@Aye ببین.. هروقت وقت کردی بیا پیویم بهت ی سری چیزا بگم
Michael Vey
خانم دکتر من پسرم ولی هر موقع دختر میبینم یجوری میشم
بیمارم؟ -
تو خیلی خوبي
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al چرا؟