هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Masoumeh-sh الان تو اینستاگرام و زیر پست های کانال های تلگرام میگن یه دختر بیاد پی
با چندتاشون دبستان همکلاس بودم الان میبینم چه ادمای چیزی شدننوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA این بارسا داره چ غلطی میکنه
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA
برو ببینم چیکار میکنی
مثال خوبی بود دقت نکرده بودم
اون امیره قدیم بودهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh
امیر قدیم و جدید نداریم
اونم که سن و سالی نداره نزدیک ۵۰ سالشه -
@AMIR-RAMOS-BARDIA من بیشتر از دو ساله اومدم انجمن از اون موقع هم تو هستی ولی یادم نمیاد هیج وقت باهم یه گفتمان مفصل داشته باشیم
.
اگه اشتباه میگم منو از غفلت دربیار🫠 -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi سکته ک نکردی هنوز؟
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al من هیچ من نگاه
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA
ن اون مهدی بگیر بود خیلیم مُصِر بود ولی من پروندمش -
@AMIR-RAMOS-BARDIA من بیشتر از دو ساله اومدم انجمن از اون موقع هم تو هستی ولی یادم نمیاد هیج وقت باهم یه گفتمان مفصل داشته باشیم
.
اگه اشتباه میگم منو از غفلت دربیار🫠نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-HD نه هیچ اشتباهی در کار نیست فقط یادمه یه بار درمورد گیتار پست گذاشتم شما ریپلای کردی نوشتی که قبلاً کار میکردین
-
@Zahra-HD نه هیچ اشتباهی در کار نیست فقط یادمه یه بار درمورد گیتار پست گذاشتم شما ریپلای کردی نوشتی که قبلاً کار میکردین
@AMIR-RAMOS-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD نه هیچ اشتباهی در کار نیست
واقعا متاسفم برای خودم
فقط یادمه یه بار درمورد گیتار پست گذاشتم شما ریپلای کردی نوشتی که قبلاً کار میکردین
اونم اشتباه گرفتی من نبودم
گیتار چی هست اصلا -
@AMIR-RAMOS-BARDIA تو اینجا؟یا اینستا
شک نکن هرکی اینجوری میگ چیزه عالمهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh
تو اینجا که کسی جرئت نداره به کسی تو بگه
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD نه هیچ اشتباهی در کار نیست
واقعا متاسفم برای خودم
فقط یادمه یه بار درمورد گیتار پست گذاشتم شما ریپلای کردی نوشتی که قبلاً کار میکردین
اونم اشتباه گرفتی من نبودم
گیتار چی هست اصلانوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-HD خسته نباشی
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
همینش خوبه -
@AMIR-RAMOS-BARDIA
خوشم نمیومد ازش خو
ن دیگ نمیخوام فعلا قصد ادامهی تحصیل و زندگی دارم -
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA بالاخره هم نسل نیستین
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA همینجوریشم خیلیا یه جور دیگ فک میکنن
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA بالاخره هم نسل نیستین
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh خب اون هم امیره هم جعفری
شاید جدمون یکی بوده -
.
اگه اشتباه میگم منو از غفلت دربیار🫠@Zahra-HD
دوساااال
چقد قدیمییی -
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA همینجوریشم خیلیا یه جور دیگ فک میکنن
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh آره خب یه سریا تحت هر شرایطی زهرشونو میریزن