هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@نویسنده-کوچولو
چی چرا؟!
خب دیگ طبیعیه دیگه -
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
@نویسنده-کوچولو
((((: -
سلام
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fatemeh-Hemmati-0 سلام علیکم
و البته شب بخیر -
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوابم نمیبره
چشام درد میکنه، فردام امتحان زیست دارم
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
سلام و شب بخیر -
خوابم نمیبره
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fatemeh-Hemmati-0 تویی ک چشات درد میکنه سرتو بزاری رو بالش ناخداگاه ب خواب خواهی رفت
-
همونطور ک بزرگترین و منظم ترین ارتش جهان ک ارتش هیتلر بود، فروپاشید
همونطور ک کشتی تایتانیک ک همه ی مردم وقتی دیدنش اعتقاد داشتن حتی خدا هم نمیتونه غرقش کنه، غرق شد
محکم ترین
استوار ترین
عمیق ترین
و با قدمت ترین دوستی ها هم
ی روزی تموم میشن(:نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_هوژین_
دو تا خط موازی که میخوان به هم برسن باید هر دوتاشون به اندازه ۴۵ درجه در یک نقطه بشکنند
در امتداد اون شکستن یه نقطه مشترک بینشون بوجون میاد و در یه نقطه تلاقی پیدا میکنند.
از اون نقطه تا ته دنیا یه خط بولد شده میبینی که در راستای همون مسیر اولی(مسیر دو تا خط موازی) میره جلو.این خط بولد شده هست چون اون دوتا خط موازی با هر فاصله ای که بینشون بوده الان یکی شدند و با هم متحدن.
.
پ.ن:نمیدونم تا چه حد تونستم منظورم و برسونم. -
خوابم نمیبره
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fatemeh-Hemmati-0 انشالله ک بیست بگیری فاطمه🥰
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها شمام اینجوری هستین که زیستو میخونین برای امتحان بعد حس میکنید چیزی یادتون نیست؟
-
بچه ها شمام اینجوری هستین که زیستو میخونین برای امتحان بعد حس میکنید چیزی یادتون نیست؟
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fatemeh-Hemmati-0 بلهه
چون خیلی زیادهه
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
ممنون عزیزم، ولی حس میکنم چیزایی که خوندم یادم رفته 🥺
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
دقیقا
کلاس چندمی؟ -
@نویسنده-کوچولو
دقیقا
کلاس چندمی؟نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fatemeh-Hemmati-0 دوازدهمم
-
@نویسنده-کوچولو
ممنون عزیزم، ولی حس میکنم چیزایی که خوندم یادم رفته 🥺
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fatemeh-Hemmati-0 نه بابا سوال رو ببینی ب یادت میاد
-
نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
خیلی تلاش کردم نشد -
@نویسنده-کوچولو
خداکنه -
_هوژین_
دو تا خط موازی که میخوان به هم برسن باید هر دوتاشون به اندازه ۴۵ درجه در یک نقطه بشکنند
در امتداد اون شکستن یه نقطه مشترک بینشون بوجون میاد و در یه نقطه تلاقی پیدا میکنند.
از اون نقطه تا ته دنیا یه خط بولد شده میبینی که در راستای همون مسیر اولی(مسیر دو تا خط موازی) میره جلو.این خط بولد شده هست چون اون دوتا خط موازی با هر فاصله ای که بینشون بوده الان یکی شدند و با هم متحدن.
.
پ.ن:نمیدونم تا چه حد تونستم منظورم و برسونم.نوشتهشده در ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA برادر خیلی سنگین بود بنده نفهمیدم
️
-
@نویسنده-کوچولو
بسلامتی عزیزم
موفق باشی