هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Farhadd ن بابا اینم خوبه من نخونده بودمش قرار بود تازه امروز 5 صب پاشم بخونم
Michael Vey
میخواستم امروز بیام بگم عاقبت دیروز درس نخوندنو دیدی
منتها قضیه خلاف تصور پیش رفت -
بجاش امروز حموم رفتم و میشینم ی نمه تست گدار فیزیک میزنم.. امروز کلا گدار تموم شه باحال میشه ولی غیر ممکنه فک کنم.. حالا بیا ما فعلا هدفمونو رو تموم کردن گدار بزاریم خدارو چ دیدی شاید تونستیم
-
Michael Vey
اره اره دیگه چون تستی کار کردیم دیگه این امتحانا ارزش وقت گذاشتن ندارن@Farhadd ن من تستیم کار نکردم
-
Michael Vey
میخواستم امروز بیام بگم عاقبت دیروز درس نخوندنو دیدی
منتها قضیه خلاف تصور پیش رفت@Soniaaa معلوم نیس پاداش کدوم کار خوبمو امروز گرفتم
-
@Farhadd ن من تستیم کار نکردم
-
واقعا کسی که نزدیک کنکور ریاضی فیزیک مرور نکرد 45 زد خدا بود
من انگار مغزم ریست فکتوری شده -
پرستو بابایی بابا همشون ی مشت احمق حسود بودن.. خداروشکر دیگ راهنماییمو تو اون مدرسه فاکی نبودم و تیزهوشان نجاتم داد:|
Michael Vey
منم خیلی خاطره های بدی از دوران دبستان دارم ؛هنوزم که هنوزه به یادشون می افتم میگم خدا رو شکر زودتر اون دوران تموم شد ! -
اصن دبستان ورای هر اتفاقی بهترین دوره زندگیه همینکه میومدی دو ساعته کارای مدرسه رو میکردی بعدش عشق میکردی خودش خیلی شیرین بود
نک مث الان از کله صب تاااااا خود شب بخون اخرم معلوم نیس چی ب چی بشه -
@Soniaaa
نه نترس یادته احساس می کنی که یادته رفته و گرنه چیزی نیست .همین که بری سر جلسه متوجه میشی که چی میگم .منم برای امتحان هام احساس می کنم همه چی از ذهنم پاک شده ولی اینطور نیست در واقع -
@Soniaaa
نه نترس یادته احساس می کنی که یادته رفته و گرنه چیزی نیست .همین که بری سر جلسه متوجه میشی که چی میگم .منم برای امتحان هام احساس می کنم همه چی از ذهنم پاک شده ولی اینطور نیست در واقعپرستو بابایی
نه سوال میزارم جلوم فرمولش یادم نمیاد حل کنم فرزندم -
پرستو بابایی
نه سوال میزارم جلوم فرمولش یادم نمیاد حل کنم فرزندم@Soniaaa
پس از استرس زیاده قشنگ دارم درکت می کنم -
Michael Vey
شما یادتونه اولای مهر یه دانش اموزی بود(مایکل وی )، داشت تست های حرکت شناسی رو یکسره میکرد ؟من یادم نیست
@Farhadd حتی منم یادم نیس
-
Michael Vey
منم خیلی خاطره های بدی از دوران دبستان دارم ؛هنوزم که هنوزه به یادشون می افتم میگم خدا رو شکر زودتر اون دوران تموم شد !پرستو بابایی دقیقا
-
@Soniaaa
پس از استرس زیاده قشنگ دارم درکت می کنم -
اصن دبستان ورای هر اتفاقی بهترین دوره زندگیه همینکه میومدی دو ساعته کارای مدرسه رو میکردی بعدش عشق میکردی خودش خیلی شیرین بود
نک مث الان از کله صب تاااااا خود شب بخون اخرم معلوم نیس چی ب چی بشه@Soniaaa من راهنماییو بیشتر میپسندم
-
@Soniaaa من راهنماییو بیشتر میپسندم
Michael Vey
اونم خوب بود
دبیرستان عمراا اصن کاش تو اوج خدافظی میکردم -
شاعر میگه
خسته شدم
خسته شدم
خسسسستهه
خیلی وقته منتظرم بسهههه -
@Amir-Reza-Babahabib
از یه قالپاق فن بیشتر از این انتظار نمیره...
همین فرمونو ادامه بدهSeyed sadegh Razavi
غارسایی برگرد به غار -
@Soniaaa
حالا باید تا تیر صبر کنی...