هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
براش میخوام ی مجسمه چوبی روباه بفرستم:>
چون یادمه میگف عاشق چیزای چوبیه.. و با توجه ب اینکه چن روز پیش داشت با ذوق (البته ک مث همیشه بی احساس بود.. ولی این بی احساسی نشان از ذوق درونی داشت) تعریف میکرد ک ی روباه دیده... فک کنم خوشش میاد
-
@Amir-Reza-Babahabib مگه دانیال نزد تاپیکو؟
Seyed sadegh Razavi
نه حاجی چی بود اون تاپیک
آدم رغبت نمیکرد چت کنه
یکم زیبا تر درستش کنیم -
چون یادمه میگف عاشق چیزای چوبیه.. و با توجه ب اینکه چن روز پیش داشت با ذوق (البته ک مث همیشه بی احساس بود.. ولی این بی احساسی نشان از ذوق درونی داشت) تعریف میکرد ک ی روباه دیده... فک کنم خوشش میاد
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینه.. چطوره؟Michael Vey
آدرسو میفرستم برات :). -
Michael Vey
آدرسو میفرستم برات :).نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
حالا مگه خود دیوثش ادرس میداد:| اخر ب دروغ بهش قول دادم ک فق نامه میفرستم -
@Ali-Valicheki
سلام علی جان
امیدوارم حالت درجه یک باشه
روی صحبتم علاوه بر تو با کل دوستان کنکوری هستوایی اگه قبول نشم چی میشه؟؟!!
اگه فلانی رتبش بهتر از من بشه چی میشه؟!!
اگه درصدام پایین باشن چی میشه؟؟!!کلی سوال ترسناک مثل این سوالای بالا تو ذهنتون هس که نگرانی و استرستونو بیشتر میکنه. استرس یکمش طبیعیه و همه کنکوریا دارن... اصلا نباشه یه جای کار میلنگه
ولی اینکه زیاد باشه و غیرقابل کنترل یکم خطرناکه!
بیاین یه چیزی بهتون بگم... خوشحالی و حس خوب شما بعد کنکورتون هیییییچ ربطی به رتبه ی کنکورتون نداره....بعله درسته هییییچ ربطی نداره! خیلیا هستن که بعد اعلام نتایج کنکور با وجود اینکه رتبشون خیلیی عالیه افسرده میشن؛ چرا؟!! چون با اینکه رتبشون خوبه ولی اونی نیس که از خودشون انتظار میرف... چون میتونست بهترم باشه ولی بخاطر کم کاری و بی دقتی نشده!
خوشحالی مارو بعد کنکور یه چیزی تعیین میکنه، اینکه چقدر برا رسیدن به چیزی که میخوایم و شایسته ی ماست تلاش کردیم. اگه از همون لحظه ای که تصمیم گرفتی درس بخونی تا لحظه ای که سر جلسه با میکروفون اعلام میکنن پاسخنامه هارو بگیرین بالا، همه تلاشتو کرده باشی، از دلخوشی های کوتاه مدتت زده باشی، عادت های بدتو ترک کرده باشی، و همه ی کارهاتو در مسیر هدفت تنظیم کرده باشی، اون موقعس که خوشحالی و از خودت راضی هستی!
کنکور فقط سوادتون رو نمیسنجه!
کنکور توانایی مدیریت احساسات و هیجان، هوش هیجانی، توانایی تغییرکردن، سازگاری با شرایط جدید، انعطاف پذیری شخصیتی در مواجه با مشکلات و کلی ویژگی دیگه رو در شما تقویت میکنه!نتیجه ی کنکور فقط یه عدده که چند سال بعدش ممکنه یادت بره... چیزی که از کنکور به یادت میمونه و بعدها بهش افتخار میکنی آدمیه که کنکور ازت میسازه! مطمئن باش اگه همه ی تلاشتو بکنی نتیجه چیزی میشه که میخوای و انتظارشو داری
پس تنبلی رو بذار کنار و با تمام توانت برای سربلند شدن پیش وجدانت و بخاطر خودت و خوشحالی خودت تلاش کن
شرمنده اگر طولانی شد
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
@راه-ابریشم-پرو-زبان
@راه-ابریشم-پرو-ادبیات
@راه-ابریشم-پرو-دینی
و کنکوری های عزیزنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamed-s
-
اینه.. چطوره؟نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امیدوارم این برات نشونه ای از من باشه.. حداقل منکه پیرسینگی ک برام فرستادیو هنوزم ک هنوزه از گوشم در نیاوردم..
-
Seyed sadegh Razavi
نه حاجی چی بود اون تاپیک
آدم رغبت نمیکرد چت کنه
یکم زیبا تر درستش کنیمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib تاپیک زدن بی فایدس
اول که تعدادمون کمه،در حده سه چهار نفر بیشتر نیستیم
بعدم اینکه مطمئن باش دعوا میشه
آخرشم میان تاپیکو میبندن
همینجا بحث کنیم بهتره -
@Amir-Reza-Babahabib تاپیک زدن بی فایدس
اول که تعدادمون کمه،در حده سه چهار نفر بیشتر نیستیم
بعدم اینکه مطمئن باش دعوا میشه
آخرشم میان تاپیکو میبندن
همینجا بحث کنیم بهترهSeyed sadegh Razavi
ناموسا منطقی بود
ولی مشکل اینه اینجا هم دخترا میندازنمون بیرون
️
-
Seyed sadegh Razavi
ناموسا منطقی بود
️
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده@Amir-Reza-Babahabib بندازن بیرون خوبه میگن چ اسکلن اینا، اصلا چی میگن سر ی دونه توپ همو میزنن
-
Seyed sadegh Razavi
ناموسا منطقی بود
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib مگه ما کاری به دخترا داریم!؟
اونام کاری به ما نداشته باشن
-
@Amir-Reza-Babahabib مگه ما کاری به دخترا داریم!؟
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا کی با شما کار داشت چرا خود درگیری دارین.....
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی دخترا دخترا..
خیلی از دخترای اینجا از شماهم فوتبالی ترن:|
واس ما فاز گرفتن.. -
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا کی با شما کار داشت چرا خود درگیری دارین.....
Michael Vey
والا دیشب میگفتن بحث فوتبالی اینجا خیلی زیاده برید یجا دیگه زر بزنید -
وستینگهاوس چقد خفن بوده
-
@Amir-Reza-Babahabib بندازن بیرون خوبه میگن چ اسکلن اینا، اصلا چی میگن سر ی دونه توپ همو میزنن
@Danial-al
راست میگن البته
-
@Soniaaa
حالا مگه خود دیوثش ادرس میداد:| اخر ب دروغ بهش قول دادم ک فق نامه میفرستمMichael Vey
نه من نامه نمیخوام همینو میخوام
-
Michael Vey
والا دیشب میگفتن بحث فوتبالی اینجا خیلی زیاده برید یجا دیگه زر بزنیدنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib اینو خودت دیشب نگفتی؟ ک دخترا اینجان خجالت میکشی حرف بزنی:|
میخوای اصن ی تاپیک بزن ورود دخترا ممنوع.. ودف -
@Amir-Reza-Babahabib اینو خودت دیشب نگفتی؟ ک دخترا اینجان خجالت میکشی حرف بزنی:|
میخوای اصن ی تاپیک بزن ورود دخترا ممنوع.. ودفMichael Vey
نه اون قبلش بود...
والا من مشکلی ندارم بعضیاتون میگید معذبید -
Michael Vey
نه اون قبلش بود...
والا من مشکلی ندارم بعضیاتون میگید معذبیدنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib اینجا اسمش تودلیه پس هرکی ک مشکل داره با بحث بقیه مشکل از خودشه. من نمیگم تاپیک فوتبال بزنین یا نزنین ولی اینکه هی میگین دخترا خوششون نمیاد و اینا چرتی بیش نیس..