هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه هاااا حالت تهوع دارم نمیتونم بخوابم ... بخار حموم گرفتتم  برو پنجره رو باز کن و نفس بکش 
- 
@soheil95s95 خب اقا سهیل نمیشه ک فردا میخوام پا شم 
- 
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه هاااا حالت تهوع دارم نمیتونم بخوابم ... بخار حموم گرفتتم  برو پنجره رو باز کن و نفس بکش Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه هاااا حالت تهوع دارم نمیتونم بخوابم ... بخار حموم گرفتتم  برو پنجره رو باز کن و نفس بکش مشکل نفس نیست حالت تهوع دارم 
- 
@soheil95s95 خیر کاش پیش بودم فارغ تحصیلم امسال 
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه هاااا حالت تهوع دارم نمیتونم بخوابم ... بخار حموم گرفتتم  برو پنجره رو باز کن و نفس بکش مشکل نفس نیست حالت تهوع دارم @mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه هاااا حالت تهوع دارم نمیتونم بخوابم ... بخار حموم گرفتتم  برو پنجره رو باز کن و نفس بکش مشکل نفس نیست حالت تهوع دارم ربطی نداره 
- 
@m-an چش چش 
 همیشه تا دم مرگ میرم واقعا چرا باید انقد حموم بخار کنه
- 
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an چش چش 
 همیشه تا دم مرگ میرم واقعا چرا باید انقد حموم بخار کنهچون با اب خیلی داغ حموم میکنی 
- 
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @m-an چش چش 
 همیشه تا دم مرگ میرم واقعا چرا باید انقد حموم بخار کنهچون با اب خیلی داغ حموم میکنی 
- 
@soheil95s95 ها؟ 
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه