هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
زهرا بنده خدا 2 ب این ادما باید گف: زااااااااارت
Michael Vey
نمیگم☹💔 -
Michael Vey
نمیگم☹💔 -
_هوژین_ کلا نسل چهار گوش نمیدم من
خوشم نمیاد
هیپ هالوژیست سلیقه من نیست ولی ترکاش زیاد ویو میخوره😂😂 -
Michael Vey
نمیگم☹💔زهرا بنده خدا 2 خب اخه مرد عزیز بمولا کسی مجبورت نکرده همه چی رو دوشت باشه....... اصن ب اینکه مردونگی نمیگن
-
زهرا بنده خدا 2 خب اخه مرد عزیز بمولا کسی مجبورت نکرده همه چی رو دوشت باشه....... اصن ب اینکه مردونگی نمیگن
Michael Vey
۱۵سالشه🤦🏻♀️ -
زهرا بنده خدا 2 نهه باو:face_with_tears_of_joy: من خودم بعدش ک گفتم زارت یهو استرس گرفتم نکنه گند زدم:face_with_tears_of_joy:
-
زهرا بنده خدا 2 نهه باو:face_with_tears_of_joy: من خودم بعدش ک گفتم زارت یهو استرس گرفتم نکنه گند زدم:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey 😂💔🤦🏻♀️
-
Michael Vey
۱۵سالشه🤦🏻♀️زهرا بنده خدا 2 خدایی زارت.. :|
-
زهرا بنده خدا 2 خدایی زارت.. :|
Michael Vey
😑😂💔 -
هعی.. زندگی سخت ک هست.. ولی..
هوم.. نمیدونم -
اصن زندگی سخت ینی 3 ساعت فیکس بشینی پشت سر هم فیزیک بخونی بعد سایت مانهوات باز نشه ک ادامشو بخونی:*>
-
هعی.. زندگی سخت ک هست.. ولی..
هوم.. نمیدونمMichael Vey
آره قطعا سخته
ولی نه در حدی که اینقد ناامید... -
Michael Vey
آره قطعا سخته
ولی نه در حدی که اینقد ناامید...زهرا بنده خدا 2 اصن از 15 سالگی نا امید؟:face_with_tears_of_joy: بچه من اخر این هفته کنکور دارم ولی اصن بهم میاد؟:face_with_tears_of_joy: دارم گند میزنم ب زندگیم ولی بازم انق نا امید نیسمت:rolling_on_the_floor_laughing:
ای خاااعک تو سر من.. -
یبار دیگ ترای میکنم شاید وا شد:*>
-
لطفا وقتی یکی زنگ میزنه که با خواهر برادرش حرف بزنه
صدا ندین😐
دلم میخواست از پشت گوشی حسابشونو برسم😐 -
دادا چخبر کم پیدایی
@Emmet200 -
زهرا بنده خدا 2 اصن از 15 سالگی نا امید؟:face_with_tears_of_joy: بچه من اخر این هفته کنکور دارم ولی اصن بهم میاد؟:face_with_tears_of_joy: دارم گند میزنم ب زندگیم ولی بازم انق نا امید نیسمت:rolling_on_the_floor_laughing:
ای خاااعک تو سر من..Michael Vey
نگوو😂💔
خودتحقیر نباش😂❤ -
Michael Vey
نگوو😂💔
خودتحقیر نباش😂❤زهرا بنده خدا 2 فشار چیه ببین دارم میرقصم:face_with_tears_of_joy:
-
زهرا بنده خدا 2 فشار چیه ببین دارم میرقصم:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey 😂💔
-
یا فاطمه(: