هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa 😂😂 واقعا این حد از هوش و ذکاوت ستودنیه😏😂
-
کدومادون سگه رو دیدین؟
اووقت یعنی چی میشه ؟ -
@Soniaaa
خوب بعدش چیطو میشه ؟ -
@Soniaaa 😂😂 واقعا این حد از هوش و ذکاوت ستودنیه😏😂
@Farhadd
نه اشتباه نوشته بود 🙄🔪😂😂 -
کدومادون سگه رو دیدین؟
اووقت یعنی چی میشه ؟@Y-D-iut
یعنی دوست داری تصمیم مستقیم و سر راست بگیری -
@نویسنده-کوچولو حالا اگ بتونم انجام بدم... من خودم دینیو صبح امتحان برا اولین بار خوندم:rolling_on_the_floor_laughing: تو هم خیلی وقتتو نزار روش بنظرم غروب شروع کن فردا هم زودتر پاشو ی دور دوره کن یا نمونه سوال حل کن
Michael Vey واقعا؟😂
عجب ذهنی داری من مشکلم اینه هر چقدرم بخونم دینیو با اون ادبیات😂و البته زبان بازم یادم میرود😂 ذهنتو ستودنیه😍 -
@Soniaaa
خوب بعدش چیطو میشه ؟@Y-D-iut خب داره میگه خیلی تو تصمیمات منطق رو رعایت میکنی و....😂
واقعا همینطوری تو زندگی واقعی؟😂
-
@Soniaaa
خوب بعدش چیطو میشه ؟@Y-D-iut
اگ درخت دیدی یعنی در اولین نگاه ی تصمیم سطحی میگیری ولی ممکنه بازم دنبال راه های بهتر باشی چون چهره ادمو دیدی -
@Soniaaa
یه جنگل -
@Y-D-iut
اگ درخت دیدی یعنی در اولین نگاه ی تصمیم سطحی میگیری ولی ممکنه بازم دنبال راه های بهتر باشی چون چهره ادمو دیدی@Soniaaa
اول جنگلو دیدمااا؟ -
فقط فرهاد ک خورشید دیده بود و جزو گزینه ها نبود🤣😂😂
-
@Soniaaa درست بود 😂🙂😏
-
@Y-D-iut خب داره میگه خیلی تو تصمیمات منطق رو رعایت میکنی و....😂
واقعا همینطوری تو زندگی واقعی؟😂
@Farhadd
پس چی فک کردی دواشی😂🥲 -
@Soniaaa 😶😒🙄 من فرا زمینی ام .... اونو vip فرستادن خودم تعبیرش رو ببینم😏
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA بیا جفتمون باهم بریم😂
-
@Farhadd
پس چی فک کردی دواشی😂🥲@Y-D-iut 😎😂
-
Mohammadreza Doosti در سوالو نگاه جون بابا:> گفته است:
Kourosh Mousavi ولی یه سوال خارج از این بحث
میگم یه چیزی شما که توی دوره 110 شرکت کردید به نظرتون چطور بودن و به نظرتون معلم فیزیک جدید آقای حاجی مرادی بهتر بودن یا دکتر طلوعی و اینکه انشاءالله با تموم کردن این دوره میرید برای درصد های بالای هفتاد؟سلام
واقعا استاد حاجی مرادی عالی درس می دن و هیچ وم کسری نیست. تو سه ماه تمام تخصصی ها رو برسونی و اتتظار بالا 70 داشته باشی به تظر عجیبه ولی حتما برای کنکور تیر شدنیه -
@Soniaaa 😶😒🙄 من فرا زمینی ام .... اونو vip فرستادن خودم تعبیرش رو ببینم😏
@Farhadd
یعنی قبول داری ادم نیسی؟😂😂
عجبب -
Michael Vey واقعا؟😂
عجب ذهنی داری من مشکلم اینه هر چقدرم بخونم دینیو با اون ادبیات😂و البته زبان بازم یادم میرود😂 ذهنتو ستودنیه😍@نویسنده-کوچولو ن بابااا اونجوریم نیس:face_with_tears_of_joy: ولی کلا شب امتحانیم.. البت بهتره بگم صبح امتحانی:|
دو درس اخر دینیو 20 دقیقه مونده ب امتحان خوندم:rolling_on_the_floor_laughing: