هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@_آرام_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita مرسی مرسی    ️ ️
 امیدوارم که خوب بشه آخرش
 چه خبر؟
 خوبی؟قربونت   ️ ️
 انشاءالله 
 اممم خبر اینکه امتحان سختام تموم شدن و الان فقط یدونه زبان مونده که شنبه امتحان بدم 
 آره عالیم
 تو چطوری؟
 چه حسی داری؟@Señorita موفق باشی  
 خداروشکر 
 مرسی خوبم منم
 حسم اینکه یه استرس و اضطراب عجیبی دارم و نمی دونم چطوری خواهد گذشت و همه چی داره برعکس پیش میره برخلاف انتظارم و یه مدت بود خسته نشده بودم از درس که دقیقا دو روز مونده به کنکور خسته شدم:)
- 
این پست پاک شده!
- 
سلام از قدیمی ها کسی هست!؟ 
- 
@ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH 
 سلام
 اگر منظورتون کسایی هستن که فالوشون دارید بله هستن...:)پس چرا تگ نمیشن!؟ 
- 
 سلام
 اگر منظورتون کسایی هستن که فالوشون دارید بله هستن...:)پس چرا تگ نمیشن!؟ 
- 
 نمیدونم شاید چون آیدی هاشون رو تغییر دادن   ️ ️اهان تشکر 
- 
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام از قدیمی ها کسی هست!؟ من از 99 هستم  نمیشناسمتون متاسفانه 🥴  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام از قدیمی ها کسی هست!؟ عه، عمه احمد؛)سلام   
 چطوری؟ تو کی بودی 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام از قدیمی ها کسی هست!؟ عه، عمه احمد؛)سلام   
 چطوری؟ تو کی بودی AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام از قدیمی ها کسی هست!؟ عه، عمه احمد؛)سلام   
 چطوری؟ تو کی بودی خوبم مرسی 
 تف ب این روزگار فانی   ️ ️ نمیدونم کی بودم. نمیدونم کی بودم.
 فاطمم چن بار پیوی حرف زدیم   ️ ️ 
- 
AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام از قدیمی ها کسی هست!؟ عه، عمه احمد؛)سلام   
 فاطمم چن بار پیوی حرف زدیم   ️ ️ 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام از قدیمی ها کسی هست!؟ عه، عمه احمد؛)سلام   
 فاطمم چن بار پیوی حرف زدیم   ️ ️ الزایمر گرفتم   
 تف 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام از قدیمی ها کسی هست!؟ عه، عمه احمد؛)سلام   
 تف AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام از قدیمی ها کسی هست!؟ عه، عمه احمد؛)سلام   
 تف فداسرت خیلی وقته نبودی   از اینورا؟ از اینورا؟
- 
 ... ...
- 
AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سلام از قدیمی ها کسی هست!؟ عه، عمه احمد؛)سلام   
 فاطمم چن بار پیوی حرف زدیم   ️ ️ 

شعردانه
شعردانه

️🤍
️🤍