هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
هیچ کسی ندید تاپیکمو:/ 
- 
@0yasin-sh0    ️ ️ @Matrix ولی اوجججج حال کردن ما سال دهم دعوای مجازی مون با دخترای دهم نمونه بودش اونم زیر پست دبیر شیمی مون    
 سوزش توشون احساس میشد 
- 
@Matrix ولی اوجججج حال کردن ما سال دهم دعوای مجازی مون با دخترای دهم نمونه بودش اونم زیر پست دبیر شیمی مون    
 سوزش توشون احساس میشد @0yasin-sh0 ای بابا  
 نه من دعوا نکردم
 دکمه هام گیر کرد داخل وسیله بازی
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: "دوامِ هرچه به عالم 
 نجیبِ خنده ی تو!""دلیلِ کفرِ دَمادم 
 نجیبِ خنده ی تو!""کشیده دستِ غریبی به کوچه پای مرا 
 و بد کشانده به خاکم
 نجیبِ خنده ی تو!"@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: "دوامِ هرچه به عالم 
 نجیبِ خنده ی تو!""دلیلِ کفرِ دَمادم 
 نجیبِ خنده ی تو!""کشیده دستِ غریبی به کوچه پای مرا 
 و بد کشانده به خاکم
 نجیبِ خنده ی تو!""حرام خواهش حوا هبوط هرزه ی من 
 فریب فاتح آدم
 نجیبِ خنده ی تو!"
- 
@0yasin-sh0 ای بابا  
 نه من دعوا نکردم
 دکمه هام گیر کرد داخل وسیله بازی@Matrix اره در حدی بود ک کامنت هارو بست... 
 ما روز معلم برای معلم شیمی مون جشن گرفتیم...کیک و نوشیدنی و ....بعدش ما فیلم گرفتیم مم میکس کردمشون گفتم خب فیلم رو پست کنید اینستا از دهم نمونه دخترونه فقط استوری گذاشته بود از ما کلیپ و استوری گذاشته بودش   
 سر همین بحثمون شد با اون حسودا  
 هنوزم سوژه خنده ماهاس 
- 
@Venus655 شبت بخیر  ️ ️ 
- 
@Matrix اره در حدی بود ک کامنت هارو بست... 
 ما روز معلم برای معلم شیمی مون جشن گرفتیم...کیک و نوشیدنی و ....بعدش ما فیلم گرفتیم مم میکس کردمشون گفتم خب فیلم رو پست کنید اینستا از دهم نمونه دخترونه فقط استوری گذاشته بود از ما کلیپ و استوری گذاشته بودش   
 سر همین بحثمون شد با اون حسودا  
 هنوزم سوژه خنده ماهاس @0yasin-sh0     
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی ی روزی 
 که دور نیست
 تصمیم نهاییمو میگیرم.هنوز وقت هست 
- 
@0yasin-sh0     @Matrix کلا دوران دبیرستان ما بجز امتحاناتش خیلی خوب میگذره... 
- 
#انگیزشی یک لبخند و حالِ خوب ، بر می دارم و به استقبالِ اتفاقاتِ خوبِ امروزم می روم ، و شک ندارم که همه چیز ، خوب پیش می رود ؛ 
 چون من اینطور خواسته ام !به دیروز و اتفاقاتش فکر نمی کنم ، هرچه بود گذشت و تمام شد ، اما زندگی ادامه دارد و من این ادامه را قربانیِ گذشته های تمام شده و دیروزهای از دست رفته نخواهم کرد ! 
- 
@Matrix کلا دوران دبیرستان ما بجز امتحاناتش خیلی خوب میگذره... @0yasin-sh0 خوبه  
- 
#انگیزشی یک لبخند و حالِ خوب ، بر می دارم و به استقبالِ اتفاقاتِ خوبِ امروزم می روم ، و شک ندارم که همه چیز ، خوب پیش می رود ؛ 
 چون من اینطور خواسته ام !به دیروز و اتفاقاتش فکر نمی کنم ، هرچه بود گذشت و تمام شد ، اما زندگی ادامه دارد و من این ادامه را قربانیِ گذشته های تمام شده و دیروزهای از دست رفته نخواهم کرد ! @Matrix چقد به من نمیاد حرف انگیزشی بزنم:/ 
- 
@0yasin-sh0 خوبه  @Matrix اره... 
 دردسر هاشم داره انتظارات بیش از حد و...
 مخصوصا رو یکسری دانش آموزان فوکوس هستن
- 
خب خداروشکر به تفاهم رسیدیم   
- 
@Matrix اره... 
 دردسر هاشم داره انتظارات بیش از حد و...
 مخصوصا رو یکسری دانش آموزان فوکوس هستن@0yasin-sh0 اینکه میگید رو یه سری دانش اموز فوکوس هستن به نظرم بهتریجور انگیزه هست واسه اون دانش اموز 
 من خودم بهم توجه میشد عالی ترین خودم میشدم
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی ی روزی 
 که دور نیست
 تصمیم نهاییمو میگیرم.هنوز وقت هست @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی ی روزی 
 که دور نیست
 تصمیم نهاییمو میگیرم.هنوز وقت هست هوم اره   

|
 |