هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Matrix اره در حدی بود ک کامنت هارو بست...
ما روز معلم برای معلم شیمی مون جشن گرفتیم...کیک و نوشیدنی و ....بعدش ما فیلم گرفتیم مم میکس کردمشون گفتم خب فیلم رو پست کنید اینستا از دهم نمونه دخترونه فقط استوری گذاشته بود از ما کلیپ و استوری گذاشته بودش
سر همین بحثمون شد با اون حسودا
هنوزم سوژه خنده ماهاس@0yasin-sh0
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی ی روزی
که دور نیست
تصمیم نهاییمو میگیرم.هنوز وقت هست
-
@0yasin-sh0
@Matrix کلا دوران دبیرستان ما بجز امتحاناتش خیلی خوب میگذره...
-
#انگیزشی
یک لبخند و حالِ خوب ، بر می دارم و به استقبالِ اتفاقاتِ خوبِ امروزم می روم ،
و شک ندارم که همه چیز ، خوب پیش می رود ؛
چون من اینطور خواسته ام !به دیروز و اتفاقاتش فکر نمی کنم ، هرچه بود گذشت و تمام شد ،
اما زندگی ادامه دارد و من این ادامه را قربانیِ گذشته های تمام شده و دیروزهای از دست رفته نخواهم کرد !
-
@Matrix کلا دوران دبیرستان ما بجز امتحاناتش خیلی خوب میگذره...
@0yasin-sh0 خوبه
-
#انگیزشی
یک لبخند و حالِ خوب ، بر می دارم و به استقبالِ اتفاقاتِ خوبِ امروزم می روم ،
و شک ندارم که همه چیز ، خوب پیش می رود ؛
چون من اینطور خواسته ام !به دیروز و اتفاقاتش فکر نمی کنم ، هرچه بود گذشت و تمام شد ،
اما زندگی ادامه دارد و من این ادامه را قربانیِ گذشته های تمام شده و دیروزهای از دست رفته نخواهم کرد !
@Matrix چقد به من نمیاد حرف انگیزشی بزنم:/
-
@0yasin-sh0 خوبه
@Matrix اره...
دردسر هاشم داره انتظارات بیش از حد و...
مخصوصا رو یکسری دانش آموزان فوکوس هستن -
خب خداروشکر به تفاهم رسیدیم
-
@Matrix اره...
دردسر هاشم داره انتظارات بیش از حد و...
مخصوصا رو یکسری دانش آموزان فوکوس هستن@0yasin-sh0 اینکه میگید رو یه سری دانش اموز فوکوس هستن به نظرم بهتریجور انگیزه هست واسه اون دانش اموز
من خودم بهم توجه میشد عالی ترین خودم میشدم -
ولی ی روزی
که دور نیست
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی ی روزی
که دور نیست
هوم اره
-
حوصله که اماده خواب بشم رو ندارم
این دیگه نزدیک قله تنبلیهه
شیراز به دنیا اومدن
یکی اثراتش همینهحتی حوصله که بخوابم رو هم ندارم
ادم خسته میشه
باید گزارش بدم بعدش برم برای اتمام امروز و خوابولی اصلان حسش نیس
-
@0yasin-sh0 اینکه میگید رو یه سری دانش اموز فوکوس هستن به نظرم بهتریجور انگیزه هست واسه اون دانش اموز
من خودم بهم توجه میشد عالی ترین خودم میشدم@Matrix من از توجه زیاد خیلی خوشم نمیاد تو درس انتظارات بالا میره و براورده کردنشون سخت منم جز اونام ک فوکوس زیاده نه تنها معلما خودم بقیه معلما هم همینطوری پیگیر هستن...هم خوشحال کنندس هم ناراحت کننده
-
هوم
-
@Matrix من از توجه زیاد خیلی خوشم نمیاد تو درس انتظارات بالا میره و براورده کردنشون سخت منم جز اونام ک فوکوس زیاده نه تنها معلما خودم بقیه معلما هم همینطوری پیگیر هستن...هم خوشحال کنندس هم ناراحت کننده
@0yasin-sh0 واسه من اینکه مورد توجه قرار بگیرم خوب بود
یجورایی باعث میشد وارد یه رقابت بشم و تمام خودم رو بذارم
توانایی که خیلی وقته از دست دادمش🥲
شاید اگر هنوزم میتونستم مثل قبل باشم الان پشت کنکوری نبودم -
@0yasin-sh0 واسه من اینکه مورد توجه قرار بگیرم خوب بود
یجورایی باعث میشد وارد یه رقابت بشم و تمام خودم رو بذارم
توانایی که خیلی وقته از دست دادمش🥲
شاید اگر هنوزم میتونستم مثل قبل باشم الان پشت کنکوری نبودم@Matrix من نمیدونم چرا ولی...کلاس ما قوی ترین کلاس مدرسه هست خب...رقابت شدیده مثلا من تو امتحانات هماهنگ سر ۴ صدم اختلاف شاگرد دوم شدم...ولی من خودمو بااونا نمیسنجم و بیشتر ب چشم دوست تا رقیب نگاه میکنم...و اشتباهه چون من تا دوست رقیبشونم
-
خستم خوابم میاد
هی ولی حوصلم نمیشه
عصری از 5و خوردی همایش بودم تا 10 و خوردی شب بعد با کرونومتر گرفتم 2و ساعت خوردی از توش در اومده
البته که بیشتر صحبت درباره چطور دادن و زمان بندیو اینا بود ولی زل زدن به مانتوره هم حوصله سر بره وقتی درسی داده نشه
بعدشم تست هاانقدر نخوندم که سر جلسه مثلان درسی مثل فیزیک نگاه کردنشم الکیه
مهم نیس دیگه گذشته.
همین میریم برای ریاصی هرچی بلد بودم و شیمی اگر چیزی مونده بود تو ذهنم و زیست هرچی تا حالا خوندم -
@Matrix من نمیدونم چرا ولی...کلاس ما قوی ترین کلاس مدرسه هست خب...رقابت شدیده مثلا من تو امتحانات هماهنگ سر ۴ صدم اختلاف شاگرد دوم شدم...ولی من خودمو بااونا نمیسنجم و بیشتر ب چشم دوست تا رقیب نگاه میکنم...و اشتباهه چون من تا دوست رقیبشونم
@0yasin-sh0 البته بگم پشیمونم بابت اون همه تنش و استرسی ک واسه خودم درست کردم چون چیزی جز از دست رفتن سلامتیم برام نداشت
ولی اگ اون رقابت و حس الان بود عالی می شد...
این خوبه ک یه مقدار حس رقابت داشته باشید
محرکه برای موفقیت -
@0yasin-sh0 البته بگم پشیمونم بابت اون همه تنش و استرسی ک واسه خودم درست کردم چون چیزی جز از دست رفتن سلامتیم برام نداشت
ولی اگ اون رقابت و حس الان بود عالی می شد...
این خوبه ک یه مقدار حس رقابت داشته باشید
محرکه برای موفقیت@Matrix دقیقا من نمیخوام درگیر این تنش عصبی بشم چرا عقبم چرا اون نمرش بالاتر شده چرا اون تو کلاس جواب میده... و از این چرا ها...