هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra_asd
هنوز ازاتاق فرمان بمون اشاره نکردن ! -
@dr-yassi عه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: کانون میرین؟کارنامه پروژه ای اومده بود.
@zahra_asd متاسفانه بله....
سایت بالانمیاد....
ظاهرا همه در صف دریافت نامه اعمالند -
@zahra_asd متاسفانه بله....
سایت بالانمیاد....
ظاهرا همه در صف دریافت نامه اعمالند -
سوالای شیمیو میدیدم میدونم که باید ساختارلوویس میکشیدم وبلدبودم اما متاسفانه حوصلم نمیکشید هی میگفتم اوووو کی حوصله داره نقاشی کنه اول صبی
من اصالتا شیرازیم بااین اوصاف -
@dr-yassi چرا "متاسفانه" ؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خوب بود آزمون؟
من فک کنم خیلی غلط زدم@zahra_asd
آره اصن خفن بود اسممممی ....محض تنوع -
یه چیز جالب هم بهتون بگم اینه که
گاهی اوقات تصمیم میگیریم یه کاریو انجام بدیم ولی یکم که میگذره میبینیم اصلا نشد که انجام بدیم اون کارو این دلیلش اینه که زمانیکه ما تصمیم میگیریم مثلا امروز 10 صفحه درس بخونیم و تو ذهن خودمون اون 10 صفحه را خونده بحساب میاریم ذهن ماهم اونو انجام شده میدونه واون کار اجرا نمیشه . برای همینه میگن تصمیم نگیر یا اگه گرفتی حتما اجراش کن وبعد اون کار رو انجام شده بدون.فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه چیز جالب هم بهتون بگم اینه که
گاهی اوقات تصمیم میگیریم یه کاریو انجام بدیم ولی یکم که میگذره میبینیم اصلا نشد که انجام بدیم اون کارو این دلیلش اینه که زمانیکه ما تصمیم میگیریم مثلا امروز 10 صفحه درس بخونیم و تو ذهن خودمون اون 10 صفحه را خونده بحساب میاریم ذهن ماهم اونو انجام شده میدونه واون کار اجرا نمیشه . برای همینه میگن تصمیم نگیر یا اگه گرفتی حتما اجراش کن وبعد اون کار رو انجام شده بدون.اره روانشناسی تایید کرده یه کتابی بود به نام کلاه رو مغزت بزار توش خونده بودم فکر کنم....چه خوبه هم ادمین هامون هم مدیرمون در مساعل انگیزشی و روانشناسی از سطح خوبی برخوردار هستند
-
سوالای شیمیو میدیدم میدونم که باید ساختارلوویس میکشیدم وبلدبودم اما متاسفانه حوصلم نمیکشید هی میگفتم اوووو کی حوصله داره نقاشی کنه اول صبی
من اصالتا شیرازیم بااین اوصاف -
@zahra_asd
شیمی کماکان 40 میباشم
زیست خوب زدم ...ولی شمارشیاش زیاد بود وازاونجایی که شمارشی نمیزنم منصرف شدم ..فیزیک منفی نزده باشم صلواااات
ریاضی بهتربود البته پیش
پایه که حرفشو نزن -
@zahra_asd
شیمی کماکان 40 میباشم
زیست خوب زدم ...ولی شمارشیاش زیاد بود وازاونجایی که شمارشی نمیزنم منصرف شدم ..فیزیک منفی نزده باشم صلواااات
ریاضی بهتربود البته پیش
پایه که حرفشو نزن@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra_asd
شیمی کماکان 40 میباشم
ریاضی بهتربود البته پیش
پایه که حرفشو نزنمال منکه نیومده فعلا
-
@zahra_asd
شیمی کماکان 40 میباشم
ریاضی بهتربود البته پیش
پایه که حرفشو نزن -
فرضا که 10 ساعت درس خوندیمو 7 ساعت خوابیدیم...7 ساعت میمونه که 3 ساعتشو میدیم به کارای روزمره 4 ساعت وقت تفریح داریم اخه
@njzamin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فرضا که 10 ساعت درس خوندیمو 7 ساعت خوابیدیم...7 ساعت میمونه که 3 ساعتشو میدیم به کارای روزمره 4 ساعت وقت خوب داریم اخه
برای اون 4 ساعت چه کاری کنم بهتره؟؟؟؟
-
الهم عجل لولیک الفرج
-
فرضا که 10 ساعت درس خوندیمو 7 ساعت خوابیدیم...7 ساعت میمونه که 3 ساعتشو میدیم به کارای روزمره 4 ساعت وقت خوب داریم اخه
برای اون 4 ساعت چه کاری کنم بهتره؟؟؟؟
-
@njzamin نقاشی بکشین یا خوشنویسی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
من ک بیشتر وقتم اینطوری میگذره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من ک بیشتر وقتم اینطوری میگذره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:خوب خنده نداره...خیلی م خوبه نقاشی....خوشنویسی ولی دوست ندارم خخ
-
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من ک بیشتر وقتم اینطوری میگذره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:خوب خنده نداره...خیلی م خوبه نقاشی....خوشنویسی ولی دوست ندارم خخ
-
@njzamin
خوشنویسی با خودکار باحالهکارنامم اومد فکر میکردم 6300 اینا میشم...ولی در عین ناباوری شدم 7000............وا خدا
-
@njzamin
خوشنویسی با خودکار باحالهکارنامم اومد فکر میکردم 6300 اینا میشم...ولی در عین ناباوری شدم 7000............وا خدا
@njzamin
خیلی دفعه بعدی میخونم ببینم اینا که 8000 میزنن طعمش چه طوریه
-
@njzamin
@njzamin
ایول....عاااالییی....
تبریـــــــــــــــک:)