هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 
 ازمون چطور بود؟اییییی بد نبود..:smiling_face_with_open_mouth: rose77 
 تراز؟
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 سلام خدای جذابیت از ی پولی داره خرگوش رنگ میکنه به جای قناری میفروشه...   مال خودته ؟ نه خودم یکی داشتم سفید بود با چشای قرمز البته دوسال پیش اسمش هم برفی بود ولی فروختمش ..    rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 سلام خدای جذابیت از ی پولی داره خرگوش رنگ میکنه به جای قناری میفروشه...   مال خودته ؟ نه خودم یکی داشتم سفید بود با چشای قرمز البته دوسال پیش اسمش هم برفی بود ولی فروختمش ..    گناه دارن اینارو رنگ میکنن 
 من فیلمشو دیدم با ی وضعی رنگ میکنن ....
- 
rose77 
 تراز؟donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 
 نراز؟ترازم رو نمیگم که تراز یه چیه شخصیه دقیق مثل مسواک ..    
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 سلام خدای جذابیت از ی پولی داره خرگوش رنگ میکنه به جای قناری میفروشه...   مال خودته ؟ نه خودم یکی داشتم سفید بود با چشای قرمز البته دوسال پیش اسمش هم برفی بود ولی فروختمش ..    گناه دارن اینارو رنگ میکنن 
 من فیلمشو دیدم با ی وضعی رنگ میکنن ....@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 من فیلمشو دیدم با ی وضعی رنگ میکنن ....اخیی من خرگوش خیلی دوست دارم ..    
- 
@1540557162 ازمون قلمچی اسفالت کردی؟ donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 ازمون قلمچی اسفالت کردی؟ هیی 
 تراز نپرسی 
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 من فیلمشو دیدم با ی وضعی رنگ میکنن ....اخیی من خرگوش خیلی دوست دارم ..    rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 من فیلمشو دیدم با ی وضعی رنگ میکنن ....اخیی من خرگوش خیلی دوست دارم ..     
- 

- 
نمیدونم دیگ چیکار کنم 
 بدجوری تو آمپاس با دمای 10000 گیر کردم
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 اقا معین خوب درس میخونی هم یا نه ؟    
 بله بله شما کنترل کن خودتو
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 اقا معین خوب درس میخونی هم یا نه ؟    
 بله بله شما کنترل کن خودتو
- 
اخی چه نازه 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
اخی چه نازه 
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 میشه خذفش کنی من خودم میترسم ازش .. شد 
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 میشه خذفش کنی من خودم میترسم ازش .. شد 
- 
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 اقا معین تو باید مثل این شیر قوی باشی در مقابل کنکور...  
  بله بله 
 بحث استرس و اینا نیس ها
 من ریلکس تر از این حرفام
 فقط یکم عقب موندم دیگر ندانم چکار باید کرد
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Slm 
 چطورید همگی : )به به 
 سلام داش علی خوبی خوشی ؟

|
 |

شعردانه
شعردانه