هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
کنکور دی ۱۴۰۲ همه چیش آسون بود جز ریاضی
زیستش که فوق العاده راحت بود ،فیزیکش عالیییییی ،شیمی هم که نسبت به سال های قبل آسون تر بود
زمین رو جواب ندادم هنوز
خدا کنه کنکور ۱۴۰۳ هم همینقدر آسون باشهپرستو بابایی دقیقا من یازدهم بودم کنکور 99 نیگاه میکردم میگفتم همه آسونه ولی سر جلسه شرایط یکم فررق میکنه
-
زیستش که فوق العاده راحت بود ،فیزیکش عالیییییی ،شیمی هم که نسبت به سال های قبل آسون تر بود
زمین رو جواب ندادم هنوز
خدا کنه کنکور ۱۴۰۳ هم همینقدر آسون باشهپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی اینطوری تحلیل میکنید بذارید یه واقعیتی رو بگم
22 تست کنکور از مباحث پایه بود شما میتونید 22 تاشو بزنید؟زیستش که فوق العاده راحت بود
.بیشتر سوالای چالشیش مربوط به دوازدهم بود باید صبر کنید کلیدا بیاد تا ببینید ماز و زیستاز هم نمیتونن درس جواب بدی و بعضی موقع ها 7-8 تست رو با کتاب باز اشتباه کلید میزنن،فیزیکش عالیییییی .
سوالاش صفرو یک بود
بعضیا فوق العاده آسون بعضیاش سخت و بعضیاش وقت گیر مث سوال اخر دفترچه،شیمی هم که نسبت به سال های قبل آسون تر بود
شیمیش واقعا آسون نبودش سوالاش ابهام داشتند بیشتر سوالای مفهومیش کافی بود به یه گزینه شک کنی که کل سوال بپره
زمین رو جواب ندادم هنوز
زمین خداوکیلی آسون بود
خدا کنه کنکور ۱۴۰۳ هم همینقدر آسون باشه
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وقتی اینطوری تحلیل میکنید بذارید یه واقعیتی رو بگم
22 تست کنکور از مباحث پایه بود شما میتونید 22 تاشو بزنید؟زیستش که فوق العاده راحت بود
.بیشتر سوالای چالشیش مربوط به دوازدهم بود باید صبر کنید کلیدا بیاد تا ببینید ماز و زیستاز هم نمیتونن درس جواب بدی و بعضی موقع ها 7-8 تست رو با کتاب باز اشتباه کلید میزنن،فیزیکش عالیییییی .
سوالاش صفرو یک بود
بعضیا فوق العاده آسون بعضیاش سخت و بعضیاش وقت گیر مث سوال اخر دفترچه،شیمی هم که نسبت به سال های قبل آسون تر بود
شیمیش واقعا آسون نبودش سوالاش ابهام داشتند بیشتر سوالای مفهومیش کافی بود به یه گزینه شک کنی که کل سوال بپره
زمین رو جواب ندادم هنوز
زمین خداوکیلی آسون بود
خدا کنه کنکور ۱۴۰۳ هم همینقدر آسون باشه
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
22 تست کنکور از مباحث پایه بود شما میتونید 22 تاشو بزنید؟
این حرف هم غلطه
ما ریاضیو به دو قسمت تقسیم میکنیم
دوازدهم و پایه های مرتبط
پایه های مستقل از دوازدهم
قسمت اول ۱۶سوال بود
قسمت دوم ۱۴سوال
واقعا اگر کسی بیاد بگه مثلا مثلثات تو قسمت پایه قرار داشت بی معنی ترین حرفه چون ما نمیگیم مثلثات پایه خوندم یا دوازدهم اینا بهم مرتبطن و با هم مطالعه میشن -
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
22 تست کنکور از مباحث پایه بود شما میتونید 22 تاشو بزنید؟
این حرف هم غلطه
ما ریاضیو به دو قسمت تقسیم میکنیم
دوازدهم و پایه های مرتبط
پایه های مستقل از دوازدهم
قسمت اول ۱۶سوال بود
قسمت دوم ۱۴سوال
واقعا اگر کسی بیاد بگه مثلا مثلثات تو قسمت پایه قرار داشت بی معنی ترین حرفه چون ما نمیگیم مثلثات پایه خوندم یا دوازدهم اینا بهم مرتبطن و با هم مطالعه میشن -
@0Farzam0 ببین توافق هم خیلی خوبه مثلاً من با صادق رضوی توافق کردیم که همدیگه رو تخریب نکنیم
سونیا خانم هم که حرف بدی نمیزنه که میگه درسته راحته ولی اون شرایط استرس و کنکور و هزار تا کوفت و زهرمار و بدبختی نمیذاره که تو فکر کنی سوالا آسون بوده یا نبوده
من که معروف به سلطان خونسردی وسط جلسه اشتباهی یه تست دیگه رو جواب میدادم -
خوشم میاد خیلی قاطع صحبت میکنید فکر کردین دوازدهم هستین بیشتر میدونید
لابد ماز هم نمیفهمه چی میگه@0Farzam0
این نشون میده سلیقه رو
ی دبیر مثل ماز این تقسیم بندیو میکنه ی دبیر دیگه ی تقسیم بندی دیگه
دبیر ماز و هر دبیر دیگه ای نشستن تو خونه بدون فشار روحی روانی و بدون حل زیست و شیمی و فیزیک سی تا سوال ریاضی زدن
اما دانش آموز چی؟
خوشم میاد هنوز دو پایه رو کامل نخوندیم میایم تز میدیم
خود قلمچی هم تو برنامه راهبردیش تقسیم بندی دوم انجام میده
کلا مدل خوندن ریاضی اینه
مثل این میمونه بیای تو ادبیات بگی هر سوال برا فلان پایه بود اونموقع ها هم بر حسب مبحث تقسیم میکردن مثلا قرابت و ... -
@0Farzam0 ببین توافق هم خیلی خوبه مثلاً من با صادق رضوی توافق کردیم که همدیگه رو تخریب نکنیم
سونیا خانم هم که حرف بدی نمیزنه که میگه درسته راحته ولی اون شرایط استرس و کنکور و هزار تا کوفت و زهرمار و بدبختی نمیذاره که تو فکر کنی سوالا آسون بوده یا نبوده
من که معروف به سلطان خونسردی وسط جلسه اشتباهی یه تست دیگه رو جواب میدادم@AMIR-RAMOS-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دی وسط جلسه اشتباهی یه تست دیگه رو جواب میدادم
داداش من نگفتم ریاضی آسونه من شاید به زور یه تست ریاضیشو حل کنم
خانم بابایی گفت اسون بودن گفتم اونقدرا هم نه چون بیست خورده ای ریاضی مربوط به پایه بود شما باید اونارو هم میزدین تا ساده حساب شه وگرنه من نگفتم که اینا اسونه من میتونم بزنمشون نه
همین -
من که معروف به سلطان خونسردی وسط جلسه اشتباهی یه تست دیگه رو جواب میدادم@AMIR-RAMOS-BARDIA
-
@0Farzam0
این نشون میده سلیقه رو
ی دبیر مثل ماز این تقسیم بندیو میکنه ی دبیر دیگه ی تقسیم بندی دیگه
دبیر ماز و هر دبیر دیگه ای نشستن تو خونه بدون فشار روحی روانی و بدون حل زیست و شیمی و فیزیک سی تا سوال ریاضی زدن
اما دانش آموز چی؟
خوشم میاد هنوز دو پایه رو کامل نخوندیم میایم تز میدیم
خود قلمچی هم تو برنامه راهبردیش تقسیم بندی دوم انجام میده
کلا مدل خوندن ریاضی اینه
مثل این میمونه بیای تو ادبیات بگی هر سوال برا فلان پایه بود اونموقع ها هم بر حسب مبحث تقسیم میکردن مثلا قرابت و ... -
@AMIR-RAMOS-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دی وسط جلسه اشتباهی یه تست دیگه رو جواب میدادم
داداش من نگفتم ریاضی آسونه من شاید به زور یه تست ریاضیشو حل کنم
خانم بابایی گفت اسون بودن گفتم اونقدرا هم نه چون بیست خورده ای ریاضی مربوط به پایه بود شما باید اونارو هم میزدین تا ساده حساب شه وگرنه من نگفتم که اینا اسونه من میتونم بزنمشون نه
همین -
@Infinitie-A گفتن کی از همه بیشعور تره
منم شمادوتارو تگ کردم