هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 در جمع بندی فوری فوتی
گفته است:
Kourosh Mousavi
دقیقا من هم همین فکرو دارم
ولی دوستان یه چیز دیگه میفرمودن من فکر میکردم واقعا احمقم که یاد نمیگیرمشدوستات غلط کردن تو کجا احمقی؟
عکس بده بچه دار تحویلشون بگیر -
@0Farzam0 در جمع بندی فوری فوتی
گفته است:
Kourosh Mousavi
دقیقا من هم همین فکرو دارم
ولی دوستان یه چیز دیگه میفرمودن من فکر میکردم واقعا احمقم که یاد نمیگیرمشدوستات غلط کردن تو کجا احمقی؟
عکس بده بچه دار تحویلشون بگیرKourosh Mousavi
نوکرم دادا -
Kourosh Mousavi
سلام
ی سوال داشتم ازتون:
شما قبلا تو گروه رفع اشکال استاد پویان نظر نبودید؟ -
ادب خیلی چیز خوبیه
واقعا بعضیا ازش محرومن! -
@Soniaaa
من خیلی خوب رفتما موتوریه با زن و بچش از پشت زد به ماشین شانس آورده بود ترمز دستی رو نکشیدم چون ماشین سرعت موتور رو گرفته بود و رفته بود جلو
رفته بود شکایت کرده بود از بابام که بچهات پشت فرمون بوده بعد خود افسر اونجا گفته بود یه بچه شیرخواره هم که پشت فرمون بوده باشه ماشین در حال سکون بوده
۲ سال بابامو تاب داد سر این پرونده بعدم بابام یه در صندوق عقب نو ازش گرفت و هنوز هم رضایت نداده موتورشو از پارکینگ بیاره بیرون
دو شاخ موتور کامل خورد شده بود@AMIR-RAMOS-BARDIA
ایول آفرین الآنم میرونی؟
امروز به من گفت از روز اول با دنده سه بری روز آخر با دنده چند تحویل افسر بدمت کمش کن
فعلا یکم تو دنده عوض کردن گیر دارم ماشین تقه تقه میره -
@AMIR-RAMOS-BARDIA
ایول آفرین الآنم میرونی؟
امروز به من گفت از روز اول با دنده سه بری روز آخر با دنده چند تحویل افسر بدمت کمش کن
فعلا یکم تو دنده عوض کردن گیر دارم ماشین تقه تقه میره -
@Soniaaa روندن که چند بار دیگه روندم ولی نشستن کنار دست بابام سخته یکمم هولم میکنه دیگه ننشستم
@AMIR-RAMOS-BARDIA
عااا فک کنم باباها اینجورین امروز بابای منم همش گیر میداد منم میگفتم ب رانندگی من کار نداشته باش
پ ن :ب خودش گیر دادنی همینو میگه -
این پست پاک شده!
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA
عااا فک کنم باباها اینجورین امروز بابای منم همش گیر میداد منم میگفتم ب رانندگی من کار نداشته باش
پ ن :ب خودش گیر دادنی همینو میگه@Soniaaa
آخه میدونی چی شد اون موقع که زدم کنار پارک کردم بابام هی میگفتم دنده گاز گاز دنده بعد من قاطی کردم ماشینو پارک کردم در صورتی که قشنگ یه ماشین سنگین از کنار ماشین رد میشد بی دردسر ولی موتوریه قشنگ صاف اومد تو ماشین
واسه همین دیگه با بابام ننشستم -
@Soniaaa
آخه میدونی چی شد اون موقع که زدم کنار پارک کردم بابام هی میگفتم دنده گاز گاز دنده بعد من قاطی کردم ماشینو پارک کردم در صورتی که قشنگ یه ماشین سنگین از کنار ماشین رد میشد بی دردسر ولی موتوریه قشنگ صاف اومد تو ماشین
واسه همین دیگه با بابام ننشستم@AMIR-RAMOS-BARDIA
خب ماشین خودتون سخت ترم میشه چون برا آموزشگاه زیر پای اونیکی کمک داره -
@0Farzam0
نفهمیدم اینو
توعف تووو بی ادبی
یا توعف ، تو بی ادبی؟