هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sana Asadi 1
جات خالیه:))
نیستیبالاخره و سپس هیچکس نبود تموم کردم
روح آگاتا کریستی با این خوندن من در عذاب
برای خودم متاسفمالان هم وسط امتحان ها جین ایر گرفتم:||
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a ولی من امضاتون رو دیدم یاد اون سری سریال های شاید برای شما هم اتفاق بیفتد ،افتادم
🥲
-
Seyed sadegh Razavi فینال جام جهانی
یه طرف روبن بود یه طرف جادوی کاسیاس🥲🤍فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA چه تک به تکی در اورد کاسیاس جلوی روبن
-
@ma-a ولی من امضاتون رو دیدم یاد اون سری سریال های شاید برای شما هم اتفاق بیفتد ،افتادم
🥲
@AMIR-RAMOS-BARDIA راستشو بخوای داشتم مینوشتمش خودمم یاد همون افتادم
-
@Soniaaa بجز اینستا جاهای دیگم هست لامصب
آره انصافا آهنگ قشنگیه
ولی گندشو در اوردن دیگهSeyed sadegh Razavi
جاهای دگ مثلا کجا من هیچی ندارم
شهروند کره شمالیو در نظر بگیر مث اونا
اره قشنگه -
@AMIR-RAMOS-BARDIA چه تک به تکی در اورد کاسیاس جلوی روبن
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi نفر اول دروازه بانان جهان خودشه
اون بازی اولی که جلو بایر لورکوزن انجام داد خیلی گاد بود -
@_POUYA_
من هستم یک جان دوست
نه تنها این کارو نمیکنم بلکه ی دیوونه داریم ازینکارا میکنه من سوار ماشینش نمیشم یبار گولم زدن ب هوای بستنی دسته جمعی ماشین یکی دگ رو این روند
من همین که گذاشتم زنده بمونه باید خداروشکر کنهنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_POUYA_
من هستم یک جان دوست
نه تنها این کارو نمیکنم بلکه ی دیوونه داریم ازینکارا میکنه من سوار ماشینش نمیشم یبار گولم زدن ب هوای بستنی دسته جمعی ماشین یکی دگ رو این روند
من همین که گذاشتم زنده بمونه باید خداروشکر کنهزیاده روی کردن
باید کم کم پیش میرقتن
مثلا ایستادن یحویی بعدش یحو تر بعدش یکم لیز بخوره بعدش دستی رو بکشه .... بعدش با سرعت ۱۴۰ تو لاین مخالف جلو تریلر دستی بکشه .... بعدش پرواز بدون بال به سوی دره ...بعدش... -
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a
🥲
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چیچک
کتابو جویدم مسئله هم زدم قبلنم روتین داشتم
نمیدونم چشد
️
کتاب حتما هضم شده
-
Seyed sadegh Razavi
جاهای دگ مثلا کجا من هیچی ندارم
اره قشنگهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Seyed sadegh Razavi
جاهای دگ مثلا کجا من هیچی ندارمتو همون تلگرام میکسشو با کلیپ های مختلف زیاد دیدم،واتساپم کلیپ برام میفرستن این آهنگا روشه
آها
اره قشنگه
-
@_POUYA_
من هستم یک جان دوست
من همین که گذاشتم زنده بمونه باید خداروشکر کنهزیاده روی کردن
باید کم کم پیش میرقتن
مثلا ایستادن یحویی بعدش یحو تر بعدش یکم لیز بخوره بعدش دستی رو بکشه .... بعدش با سرعت ۱۴۰ تو لاین مخالف جلو تریلر دستی بکشه .... بعدش پرواز بدون بال به سوی دره ...بعدش...@_POUYA_
این بنده خدا فقط فرمون اینور اونور کرد اگه اینکارو میکرد یکاری میکردم اسممو میشنید خود بخود تجزیه میشد -
Seyed sadegh Razavi
جاهای دگ مثلا کجا من هیچی ندارمتو همون تلگرام میکسشو با کلیپ های مختلف زیاد دیدم،واتساپم کلیپ برام میفرستن این آهنگا روشه
آها
اره قشنگه
Seyed sadegh Razavi
تلگرام هم خودم ندارم برا مامانمه -
@_POUYA_
این بنده خدا فقط فرمون اینور اونور کرد اگه اینکارو میکرد یکاری میکردم اسممو میشنید خود بخود تجزیه میشدنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa بعض حرکات مثل کبریت بی خطره ،
-
Seyed sadegh Razavi نفر اول دروازه بانان جهان خودشه
اون بازی اولی که جلو بایر لورکوزن انجام داد خیلی گاد بودفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA ولی خداییش قبول داری هیچ وقت حریفِ مسی نشد؟!
جلوی عالم و آدم غول بود،ولی مسی انگار شگردِ گل زدن بهشو خیلی خوب بلد بود
-
اولین خاطره اشپزیتونو بگید
منم میگم -
Seyed sadegh Razavi
تلگرام هم خودم ندارم برا مامانمهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
@Soniaaa
خودم مامانم اینا خونه نبودن میخواستم سیب زمینی سرخ کرده درست کنم
بعد ما سرخ کردنیارو تو خونه خودمون سرخ نمیکنیم چون چرب میشه همه جا
خونه پایینیمون برا این مورد استفاده میشه گاز اونجا هم مثل گاز بالا نبود باید با کبریت روشن میکردی
بعد منم کبریت روشن کنم تا گازو روشن کنم شعلش میرسید به دستم
چسبم آوردم چند تا کبریت بهم چسب زدم بعد روشن کردم
بعد سیب زمینی ها هم یکی سوخته یکی نپخته شده بود
یکی بزرگ یکی کوچیک -
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اولین خاطره اشپزیتونو بگید
منم میگماولین بار برنج میخواستم درست کنم
داشت خوب پیش رفت
اگه تصورم ازش مثل ماکارونی نبود:///گذاشتم قشنگ برنج نرم نرم بشه
بعد که تموم شد و دم کشید
شکل همه چی بود جز برنج