هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Danial-al برای شاد نبودن دل دلیل خاصی لازم نیست
-
@ooo اما منشن منو ندیدین
-
مهشید حسن زاده 0 امروز بود که میگفتم خوشحالم از بودنت؟:)❤️
-
@ooo یکی از عکس ها رو می خواستم با اجازتون بذارم پروفایل
-
کنکوری 403ام
مثلا کدوم پکیج دیگه؟
چرا راه ابریشم نه؟ 😢I_Fatemeh_l در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کنکوری 403ام
مثلا کدوم پکیج دیگه؟
چرا راه ابریشم نه؟ 😢یکم بیشتر پرس وجو کن به اندازه کافی وقت داری برای پیدا کردن منبع خوب موسسه هم زیاده کتابای خوب توی بازار هم پره که اصلا نیاز ب فیلم دیدن نداری
اینم صرفا نظر من پشت کنکوری بود که پارسال کلا داشتم درسنامه میدیدم با راه ابریشم
شاید تو راه ابریشم بخری موفق شی صرفا ی پیشنهاد بود بازم میگم هرطور خودت صلاح میدونی موفق باشی -
I_Fatemeh_l در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کنکوری 403ام
مثلا کدوم پکیج دیگه؟
چرا راه ابریشم نه؟ 😢یکم بیشتر پرس وجو کن به اندازه کافی وقت داری برای پیدا کردن منبع خوب موسسه هم زیاده کتابای خوب توی بازار هم پره که اصلا نیاز ب فیلم دیدن نداری
اینم صرفا نظر من پشت کنکوری بود که پارسال کلا داشتم درسنامه میدیدم با راه ابریشم
شاید تو راه ابریشم بخری موفق شی صرفا ی پیشنهاد بود بازم میگم هرطور خودت صلاح میدونی موفق باشیATY باشه ممنون 🌹
-
@ooo ممنون ❤️
-
یا دختر پاییز 0 و تویی که با اینکه نیستی اما هنوزم بهت فکر میکنم؟
-
I_Fatemeh_l در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کنکوری 403ام
مثلا کدوم پکیج دیگه؟
شاید تو راه ابریشم بخری موفق شی صرفا ی پیشنهاد بود بازم میگم هرطور خودت صلاح میدونی موفق باشیATY کاش میشد میگفتین که زمان هر ویدئو برای هر درس تقریبا چقدره؟
-
ATY کاش میشد میگفتین که زمان هر ویدئو برای هر درس تقریبا چقدره؟
I_Fatemeh_l
تجربی هستی؟ -
I_Fatemeh_l
تجربی هستی؟ATY آره