هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ATY در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_POUYA_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هعی خواهر هم نداریم...
منم همیشه خواهر میخواستم هق:/
بزن پس کله برادرت بگو چرا خواهر نشدی برام
-
@Danial-al
باورت میشه از سونوگرافی داشتیم بر میگشتیم بعد من کوچولو هم رفته بودم هی دعا میکردم دختر باشه و پسر شد و تا به دنیا اومدنش افسردگی داشتم:// -
@Danial-al
باورت میشه از سونوگرافی داشتیم بر میگشتیم بعد من کوچولو هم رفته بودم هی دعا میکردم دختر باشه و پسر شد و تا به دنیا اومدنش افسردگی داشتم:// -
@Danial-al
باورت میشه از سونوگرافی داشتیم بر میگشتیم بعد من کوچولو هم رفته بودم هی دعا میکردم دختر باشه و پسر شد و تا به دنیا اومدنش افسردگی داشتم://ATY
توهم دوتا داداش داری ؟ -
@Danial-al
باورت میشه از سونوگرافی داشتیم بر میگشتیم بعد من کوچولو هم رفته بودم هی دعا میکردم دختر باشه و پسر شد و تا به دنیا اومدنش افسردگی داشتم://ATY در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
باورت میشه از سونوگرافی داشتیم بر میگشتیم بعد من کوچولو هم رفته بودم هی دعا میکردم دختر باشه و پسر شد و تا به دنیا اومدنش افسردگی داشتم://یاید خیلی قبل تر از اینا دعا میکردید
دیر شده ...☻ -
بچه کوچیک بودن کیف میده
-
دخترخاله من زنموم هم میشه
بعد زنموم رسما همه چیز درست میکنه حتی چیزایی که عموم بدش میاد دیگه عموم الان چیزایی که نمیخورد رو میخوره و ما تعجب میکنیم
منم دارم میگم
من همه چیز درست میکنم اصلا خوشم نمیاد در اینده هرچی درست کنم بگن خوشم نمیاد اه اه -
@Danial-al
@_POUYA_
-
@Danial-al
باورت میشه از سونوگرافی داشتیم بر میگشتیم بعد من کوچولو هم رفته بودم هی دعا میکردم دختر باشه و پسر شد و تا به دنیا اومدنش افسردگی داشتم://ATY
من سونوگرافی رفتم
تا ۸ ماهگی میگفتن پسره
بعد انقدر دعا کردم تا دختر شد
ولی همون موقع ها به خاطر اختلاف سنیمون گریه میکردم -
@Soniaaa
خب توام بدتر من
-
@Soniaaa
خب توام بدتر من
@Infinitie-A
خب پس اوکیه -
-