هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آخه چرا همیشه من!!!
اون از دیروز که مسئولیت شیرینی خریدن رو سپردن به من
اینم از امروز که دبیر زیست یه جزوه ۴۰۰ صفحه ای بهم داده میگه جواب تست هاشو بنویسم و برای بچه ها تبدیل کنم به pdf :/// -
Michael Vey
من ی خرگوش ازین پشمالوعا از دوستم گرفتم
ولی در کل
کادوییک خیلی ب وجدم اورد پسر خالم عید ی تابلو خوشنویسی بهمون داد اونو خیلی دوسش دارم (کلا خطاطی دوست )
اما وجد اورنده ترینا ب مامان بابام تعلق میگیره@Soniaaa من کلاس خوشنویسی میرفتمم. قلمم تا دوره عالی 3 فک کنم رفتم.. یکم دیگ ادامه میدادم و دوره ممتازو تموم میکردم استاد میشدم:*>
-
Michael Vey
عه ماهم دیگه کات کردیم
فک کنم خرگوش مث عطر جدایی میاره@Soniaaa عههههههههه راس میگییییی
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همه دوستام ی مشت احمقن. پففف.. خو لاناتیا همتون میدونین من عاشق کتاب و نقاشی و خوراکیم... ب من تقویم میدین خو باهاش چیکار کنم:|
تو یکی از تقویما ی سری برگه های یادگاری میزارم تو اونیکی نقاشی میکشم:| هوفف
یکم ارزش یکم وقت..
اه بسه چق غر میزنم
یادم میاد دادم میادناموسا تقویم دادن؟،
AMH ناموسا دادن.. از این چیزا بهش چی میگن.. کتابی طوره.. چی چی نامه؟ اههه اسمش چی بود..
-
AMH ناموسا دادن.. از این چیزا بهش چی میگن.. کتابی طوره.. چی چی نامه؟ اههه اسمش چی بود..
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اها سر رسید
-
سالنامه
-
سالنامه
مهشید حسن زاده 0 افرییییییین
-
ازلحاظ اعصاب
امروز قدرت تخریبم میتونه یه فاجعه تاریخی رقم بزنه -
Erfan Iranmanesh 1
سلام من کاربرد مشتقو شروع نکردم مرور کنم تقریبا هیچی یادم نمیاد برا همون چیزی نگفتم@Soniaaa اوکی
ممنون -
دلم میخواد همه هم اتاقیام امروز برن خونه هاشون
۲۴ساعت جلوچشمم نباشن -
دلم میخواد همه هم اتاقیام امروز برن خونه هاشون
۲۴ساعت جلوچشمم نباشنمهشید حسن زاده 0 هم اتاقی داشتن رو مخه؟ کلا خوابگاه بنظرت چطوره
-
مهشید حسن زاده 0 هم اتاقی داشتن رو مخه؟ کلا خوابگاه بنظرت چطوره
Michael Vey بستگی به هم اتاقیت داره
مجموعا نه
زندگی باهمسنات جذابه
ولی من امروز حوصله ندارم
و چون تومود خوبی نیستم نمیتونم به سوال آخرت جواب درستی بدم
یادم میمونه
بهترکه شدم منشنت میکنم میگم -
من حس میکنم اگ برم خوابگاه ادمای جالبی هم اتاقیم نمیشن.. مثلا من با ادمای مذهبی تعصبی نمیسازم کلا.. یا اگ بخوان کسایی باشن ک هیتر سلایقم باشن خیلی دوران سختی میشه:|
خدایا میشه هم اتاقیای ایندم تو حال و هوای من باشن؟ :| -
Galadriel مود؟؟
تا ابد مووووود
لا مصب برو دیگ بروووووو خستم کردی همینجوری تو بیداریم همش تو فکرمی و اذیتم میکنی دیگ تو خواب نیاااااا برووووووووووووو فراموشم کنننن اههه -
Michael Vey بستگی به هم اتاقیت داره
مجموعا نه
زندگی باهمسنات جذابه
ولی من امروز حوصله ندارم
و چون تومود خوبی نیستم نمیتونم به سوال آخرت جواب درستی بدم
یادم میمونه
بهترکه شدم منشنت میکنم میگممهشید حسن زاده 0 واووو چ باحال
اووکیه باو راحت باش -
توروخدا این دسته بندی بچه گانه مذهبی غیرمذهبی رو همین الان از سرتون بندازین بیرون
قرارنی عین هم باشیم تاهموبپذیریم
بسه دیگه
باید یه فرقی بین اونیکه درس خونده بااونیکه صرفا میخواد ابرازوجود کنه باشه دیگه -
توروخدا این دسته بندی بچه گانه مذهبی غیرمذهبی رو همین الان از سرتون بندازین بیرون
قرارنی عین هم باشیم تاهموبپذیریم
بسه دیگه
باید یه فرقی بین اونیکه درس خونده بااونیکه صرفا میخواد ابرازوجود کنه باشه دیگهمهشید حسن زاده 0 من تعصبی بیشتر مد نظرم بود. هرچیزی تعصبیش بده. اگ یکی بخواد افکارشو همش بهم تحمیل کنه خو مطمئنا هر ادمیم باشه بازم غیر قابل تحمله.
پس اصلاح میکنم
ادمای تعصبی -
سلام
سلامی قبل از دندانپزشکی