هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
حالا یجوری میگن ک  
 من خودم تو عمرم فق یبار اونم تو همین تودلی قهر کردم و نهاتیا 5 روز رفتم برگشتم Michael Vey من خودم هیچ وقت باعث و بانی قهر نمیشم 
 ولی اگه طرف خودش قهر کنه و مقصر من نباشم
 تا قیام قیامت باهاش قهر میکنم مگه اینکه طرف معذرت خواهی کنه
- 
Michael Vey 
 یا علی
 5 روز قهرت طول کشیده؟؟؟؟!!!!!@AmirReza-Bhb اره. اخه جو تودلی برام عذاب اور شده بود واقا. هنوزم هس بعضی وقتا ولی ب اپاندیسمه 
- 
Michael Vey 
 یا علی
 5 روز قهرت طول کشیده؟؟؟؟!!!!!@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Michael Vey 
 یا علی
 5 روز قهرت طول کشیده؟؟؟؟!!!!!داداش کسی ک رو یکی از شهر دگ کراش بزنه خو معلومه تو الا قهر کنه پیداش نمیشه  
- 
من با ی دوستم ۶ ماه قهر بودم 
 تهش ی دوست دیگم اومد اشتیمون داد
- 
@ma-a تقصیر خودشم بود 
- 
@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Michael Vey 
 یا علی
 5 روز قهرت طول کشیده؟؟؟؟!!!!!داداش کسی ک رو یکی از شهر دگ کراش بزنه خو معلومه تو الا قهر کنه پیداش نمیشه  @Danial-al هعی... لعنت بهش و ب من و ب اونیکی و کلا این خاطره کوفتی 
- 
ن من فق همون ی قهر 5 روزه رو تو زندگیم داشتم  دیگ قهر نکردم دیگ قهر نکردم
- 
@Danial-al هعی... لعنت بهش و ب من و ب اونیکی و کلا این خاطره کوفتی Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al هعی... لعنت بهش و ب من و ب اونیکی و کلا این خاطره کوفتی بابا اون تو رو داداش خودش میدونسته چ انتظاری داشتی  
- 
@Danial-al هعی... لعنت بهش و ب من و ب اونیکی و کلا این خاطره کوفتی Michael Vey شوخی میکنم ناراحت نشی وقتی 
- 
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Danial-al هعی... لعنت بهش و ب من و ب اونیکی و کلا این خاطره کوفتی بابا اون تو رو داداش خودش میدونسته چ انتظاری داشتی  @Danial-al *عاح عمیق از نهاد کشیدن 
- 
Michael Vey شوخی میکنم ناراحت نشی وقتی @Danial-al کلا فک کردن ب اون موضوع انرژیمو تخلیه میکنه.. هععععععی.. 
 عذرخواهی نکن الکی مشکل از منه 
- 
:|یه سریا یجورین نمیشه باهاشون حرف زد 
 پاچه میگیرن:|
- 
حداقل تو جمع عمومی چهره خوبی از خودت نشون بده:| 
- 
واقعا نمیفهمم 
 قهر یعنی چی
 اگه با طرف مشکل پیدا کردی باید بزنی اجدادشو بهم پیوند بدی دیگه
 درستش اینه
-