هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@نویسنده-کوچولو 
 یه موقعی دلت برا همین مدرسه تنگ میشه  
 دانشگاهم فعلا شروع نشده
 همچنان تعطیلات
- 
گفت میخواهم بسازم هم تو را هم خانه را 
 آمد و دستی کشید و هر دو را ویرانه کرد
 (    ️) ️)
- 
 (    ️) ️)زهرا بنده خدا 2 سلام علیکم  
- 
زهرا بنده خدا 2 سلام علیکم  @نویسنده-کوچولو 
 سلام عزیزم 
 خوبی؟
- 
@نویسنده-کوچولو 
 سلام عزیزم 
 خوبی؟زهرا بنده خدا 2 
 متشکرم شما چطورین؟
- 
 (    ️) ️)زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: گفت میخواهم بسازم هم تو را هم خانه را 
 (    ️) ️)مشکل داشته آیا؟  
- 
زهرا بنده خدا 2 
 متشکرم شما چطورین؟@نویسنده-کوچولو منم خوبم خداروشکر  
- 
@نویسنده-کوچولو منم خوبم خداروشکر  زهرا بنده خدا 2 شکر خدا   
- 
Uranium وای من از بچگیم عاشق مدرسه بودم و هستم نرفتنش برام خیلی سخته  ️ ️ از الان دلتنگشم از الان دلتنگشم  
 دانشگاهتون کی شروع میشه ب سلامتی؟ @نویسنده-کوچولو واقعا؟ چه شگفت انگیزی  از ۲۳ ام شروع میشه عزیزم 
- 
    ️ ️ 
- 
Uranium وای من از بچگیم عاشق مدرسه بودم و هستم نرفتنش برام خیلی سخته  ️ ️ از الان دلتنگشم از الان دلتنگشم  
 دانشگاهتون کی شروع میشه ب سلامتی؟ @نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: وای من از بچگیم عاشق مدرسه بودم و هستم نرفتنش برام خیلی سخته  ️ ️ از الان دلتنگشم از الان دلتنگشم  منم همین بودم    
- 
Uranium در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو واقعا؟ چه شگفت انگیزی  از ۲۳ ام شروع میشه عزیزم اره واقعا چراشو نمیدونم   کلا مدرسه چیزی خوبیه کلا مدرسه چیزی خوبیه   
 حب الان چرا مدرسه رو دوست ندارین؟
 جایی ک هیشکی گیر نمیده بری کلی دوست و رفیق چرا واقعا خوشم نیاد 
 عه ۲۳ سوم  رفتی برا مام از دانشگاهت عکس بفرس رفتی برا مام از دانشگاهت عکس بفرس  
- 
@نویسنده-کوچولو سلام عزیزم 
 خوبی؟
- 
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: وای من از بچگیم عاشق مدرسه بودم و هستم نرفتنش برام خیلی سخته  ️ ️ از الان دلتنگشم از الان دلتنگشم  منم همین بودم    زهرا بنده خدا 2 خوشبختم   

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️