هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
هیچی وللش -
AmirBarsamreplied to Younes.D.IUT on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut پ چیکار کنم؟
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
مگه میگم بخور -
AmirBarsamreplied to Younes.D.IUT on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
@Y-D-iut تو عمرم نخوردم خرمالو
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
پسر خرمالو خیلی بکارت میاد -
AmirBarsamreplied to Younes.D.IUT on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut نه ندیدمنمیدونم چی هست
یکم دایره مثلثاتی رو باید کوچیک کنم بیشتر بخونم -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AmirBarsamreplied to Younes.D.IUT on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@AMIR-RAMOS-BARDIA
سلام دادا
شکر خوبم
شما خوبی ؟
چه خبر چه میکنی با این کنکور لاناتیممنون بد نیستم
خبر هم که سلامتی
داریم پاره میشیم -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
سلام دادا
شکر خوبم
شما خوبی ؟
چه خبر چه میکنی با این کنکور لاناتی -
AmirBarsamreplied to Younes.D.IUT on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut سلام یونس خوبی؟
-
سلاملیکم بچا
چیطورین ؟ -
ma.a خرگوش از اون بیشتر
-
چرا هر چی تلاش میکنم در برابر حرفای این جدی باشم خنده ام میگیره؟
چرا دوست دارم از قبر بکشمش بیرون و...؟ -
AmirBarsamreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to حسین کاظمی 0 on ۲۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0
مثلا فرض کن:
فرزام کارو به دست میاریم میچینیم تو معادله
با 𝒇𝒂 هم نشونش میدیمصرفا شوخی
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sara_R
چشم سارا مرسی ️️
ولی خدایی زبان سختهمنکرش نمیشم
-
ma.a
من بعد از 10 روز اومدم الاخونه مث اینکه همه یهو فوت شدن -