هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اقاا شروع کنین
اول از مننوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
بدترین کاری که در مقابل چشم مردم انجام دادی چی بوده؟ -
اقاا شروع کنین
اول از مننوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 بدترین کاری که در حق یکی کردی؟
عمدی یا سهویش مهم نیست -
Hhh Hh
آره الان اسمشون رو عوض کردننوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی با منفی پی امتو گل باران کردم
-
مهشید حسن زاده 0
بدترین کاری که در مقابل چشم مردم انجام دادی چی بوده؟نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh همکلاسیمو زدم
-
استاد عزیز ما نمره نخواستیم
حداقل یه علائم حیاتی نشون بده
نگرانتم اصن، زندهای ؟!
یه ماه پیش امتحان دادیما
@فارغ-التحصیلان-آلاء
حق بودنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba تا یه ترم راه داره این خودش یه امتحان صبره
-
Hhh Hh
آره الان اسمشون رو عوض کردننوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
بسیار عالی -
مهشید حسن زاده 0 بدترین کاری که در حق یکی کردی؟
عمدی یا سهویش مهم نیستنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSachli همکلاسیموزدم
️
-
مهشید حسن زاده 0
از پسش بر میام یه ذره کلافه ام کرده اعصابم میزون نیس -
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو مثلا همینکه من باعث فوق العاده شدن اینجا
-
Hhh Hh همکلاسیمو زدم
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
️
منم همینطور.... -
Sachli همکلاسیموزدم
️
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 باشه منظورم این نبود ولی اوکی
-
مهشید حسن زاده 0
از پسش بر میام یه ذره کلافه ام کرده اعصابم میزون نیسنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 آخرین باری که استراحت کردی کی بوده
-
پرستو بابایی با منفی پی امتو گل باران کردم
Rahman Aa
جناب عاطفت من دیگه منفی ندارم که بدم
الآنم مثبت دادی ها حواسم هست -
مهشید حسن زاده 0 باشه منظورم این نبود ولی اوکی
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSachli منظورت چی بود
-
Rahman Aa
جناب عاطفت من دیگه منفی ندارم که بدم
الآنم مثبت دادی ها حواسم هستنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی من خریدم
-
Sachli منظورت چی بود
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 مثلا یکاری سهوا یا عمدا انجام دادی و باعث شده برای یکی بد بشه
اون چی بوده -
پرستو بابایی من خریدم
Rahman Aa
حالا که اینطوری شد باشه