هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to f.nalist on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 خب ازنظر منطقی متوجهم اشتبات کجاس
ولی
خودم جات میبودم
اینو باهمین خستگیش تموم میکردم....
ببین تموووم میکردم
الان مث اون ورزشکاری که توپلانک داره داااد میزنه از درد
همه عضلاتش درگیرن
ولی کم نیاری رکوردخودتو زدی
فقط اینکه ازبقیه درسا غافل نشی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
دادم
گفتم اگه ادامه بدم تا پایان این هفته تمومه -
مهشید حسن زاده 0replied to Hhh Hh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب کی هنوز مورد سوال قرارنگرفته؟
زهرا
بزرگترین دلخوشیت -
Hhh Hh ️
-
مهشید حسن زاده 0replied to Masoumeh.sh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh بزرگواری
-
مهشید حسن زاده 0replied to f.nalist on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 جواب سوالمو دادی ندیدم یا ندادین
-
Masoumeh.shreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 چاکریم️
-
Hhh Hhreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
Sachli اره به خاطر یه چیز بهتری که داشت ولی خب خیلی طول نکشید و قانع شدم که حسودی نداره
-
زندگی
-
-
زهرا بنده خدا 2replied to z Gheibi on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Sachli من ابرو دارم اینجا
-
z Gheibireplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 با همین جمله خودشان را خلاص و مارا زرنگ کردند
-
Masoumeh.shreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 خواب دیدم از اتاق عمل با یه بچه اومدم بیرون و دنبال کسی میگشتم که تو گوشش اذان بگ
رفتم پیش مادربزرگم عمومو نشون داد(عموم فوت کرده و وقتی این خوابو دیدمم فوت کرده بودن) عموم یه لباس سبز پوشیده بود در گوش بچه اذان گف و دوباره داد بغلم خیلی واقعی با نظر میومد این خواب و نمیدونم تعبیرش چیه
پست 400696 از 1000113