هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0 شما باور نمیکنید من چ کنم
من بچه خوبیم انضباطم ۲۰ شده ها
ولی سوال برام چطوری ۲۰ شد...@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی سوال برام چطوری ۲۰ شد...وقتی ناظمم میخری به روایت تصویر🤌🤌🤌
-
@MAT در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@AmirReza-Bhb
شما خیلی جنبه دارین.....
خیلی خوبه️
اخلاق قشنگیه.....مکه جنبه داره
براش مهم نی@Danial-al
چرا منو خراب میکنی بعد یه عمری یکی ازمون تعریف کرد -
@Danial-al وا فارسیم بلد نیستیا
بزار برم خودم ببینم چی نوشتم -
@MAT
نه نه
دانیال لعنت بهت -
@Danial-al
الدنگ جامعه بودن یه سقفی داره که ما اون سقفو باهم رد کردیم باید در جامعه الگوی دیگران باشیم از خداتم باشه -
ما یکی از بحث هامون سر اینکه کی دایی خاله جوون تر و باحال تر داره سر اینکه کدومشون باحال ترن خیلی بحث میکنیم
-
@_POUYA_ چندیست به در ناآگاهی و ازخویش بدری زده ایم...نه مارا مرهمیست و نه محرمی...
نه اطبا به طبابت دردمان توانگرند و نه زیستن بدون درد توانیم...
پ.ن:خلاصه که به چوخ رفتگانیم
️
مهشید حسن زاده 0 خوشمان،بیامد،از متن و حال نمودندی کردیم
و در اینک حالی که طاقت بنمودید و این متن بیاراستید پس حال خوش دارید به آن راه نرفته اید (به چوخ نرفته،اید)
همچی اوکیه فقط باید بیننده اتفاقت بود عین فیلم -
مورد ۱۴
@Danial-al -
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی سوال برام چطوری ۲۰ شد...وقتی ناظمم میخری به روایت تصویر🤌🤌🤌
مهشید حسن زاده 0
ناظم که هوف...نگم از ستون گنگ -
@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بزار برم خودم ببینم چی نوشتمسگ گربه
اون کارتونه
ب اون تشبیه کردم
-
@Danial-al
تا قبل اینکه من بیام تعداد کامنت های دانیال تک رقمی بود -
@MAT
نه نه
دانیال لعنت بهت -
@MAT
حالا من یه چرتی گفتم شما حرفتو پس نگیر -
مورد ۱۴
@Danial-alآها این ک مهم نیس خود بیخیال میشی بعد مدتی
-
بزار برم خودم ببینم چی نوشتمسگ گربه
اون کارتونه
ب اون تشبیه کردم
@Danial-al ربطی نداشت ولی
-
مورد ۱۴
@Danial-alآها این ک مهم نیس خود بیخیال میشی بعد مدتی
@Danial-al ن ازاردهندس
-
یکم تخثثیه ولی جوابه اکثرا
@matحذف فایل PIN را با ADB
حذف فایل PIN با ADB
با استفاده از ابزار پل اشکالزدایی اندروید(ADB) قادر خواهید بود به فایلهای موجود در تلفن همراه خود از طریق کامپیوتر دسترسی داشته باشید. شما میتوانید از این ابزار برای پاک کردن فایلی امنیتی که قفل تلفن شما و تنظیمات آن در آن قرار دارد استفاده کنید. با این همه، این روش فقط هنگامی کاربردی خواهد بود که:
حالت عیبزدایی USB گوشیتان روشن باشد. چنانچه قبلاً هیچ وقت وارد پنل Developer Option نشدهاید پس این قابلیت را فعال نکردهاید.
اجازه اتصال کامپیوترتان را از طریق ADB به گوشی بدهید.
تلفن شما رمزگذاری امنیتی نشده باشد. چنانچه سیستم عامل گوشی همراه شما از نسخه اندروید 6.0 مارشمالو آغاز می گردد گوگل همه تلفن های هوشمند اندروید را مجبور به رمزگذاری آنها کرده است. بنابراین، این عمل برای دستگاههای جدید کاربردی ندارد.
چنانچه گوشی همراه شما از این ویژگیها برخوردار است مراحل ذیل را برای غیر فعال سازی قفل گوشی خود اجرا نمایید:تلفن خود را از طریق کابل USB به کامپیوتر متصل نمایید.
پنجرهی Command Prompt یا Terminal را با دایرکتوری نصب ADB باز کنید.
adb shell rm /data/system/gesture.key را نوشته و وارد کنید وEnter را بزنید.
تلفن خود را دوباره ریبوت نمایید. زمانی که این مراحل را تکمیل کردید، قفل نمایشگر باید باز شده باشد.
توجه داشته باشید که این یک راهکار موقتی است پس قفل الگو یا پین خود را پیش از ریبوت مجدداً ریست کنید.صفحه قفل را از بین ببرید
برای باز کردن قفل گوشی، صفحه قفل را کرش کنی
کرش کردن صفحه قفل گوشی
این شیوه در تلفن های رمزنگاریشده که از اندروید 5.0 تا 5.1.1 پشتیبانی می کنند کاربرد دارد. بنابراین، این راهکار فقط در محدوده خاصی از گوشی های اندروید قابل اعمال است. برای کرش کردن یا عبور از صفحه قفل و ورود به گوشی همراه خود به ترتیب زیر عمل کنید:در صفحه قفل تلفن خود روی گزینه Emergency Call فشار دهید.
با استفاده از دایلر و 10 عدد به صورت رندوم وارد کنید.
دو بار تپ فشار دهید تا این متن انتخاب شود و سپس آن را کپی کنید.
بعد از کپی، در ادامه همان ۱۰ عدد انتخابی متن کپی شده را به همان فیلد اضافه کنید تا تعداد اعداد دو برابر شود.
فرایند انتخاب و اضافه کردن رقم در قسمت پسورد را تا جایی که دیگر نتوانید اعداد را انتخاب و برجسته کنید (اعداد دیگر هایلات نشود) ادامه دهید.
از بخش میانبرها، به سراغ دوربین بروید. بعد از باز شدن دوربین، منوبار اعلان ها (notification) تلفن را به پایین بکشید.
به بخش تنظیمات بروید؛ از شما خواسته میشود پسورد خود را تایپ کنید.
فیلد پسورد کمی نگه دارید و سپس گزینه Paste را بزنید تا رقم بزرگی که در حافظه کپی کردید در فیلد پسورد قرار گیرد. این پروسه را چندین بار انجام دهید تا ارقام بیشتری را کپی و پیست کنید.
در نهایت، صفحه قفل برداشت خواهد شد و شما به تلفن خود دسترسی کامل پیدا خواهید کرد! -
از وقتی که دیگه دوازدهمی ها امسال دانشجو شدن و رفتن پی زندگیشون اینجا خیلی سخت تر شد
چقدر ادمای خوبی داشتیم
از آقا متین و آقا ماهان و ذوالفقاری و مستر پرفکت و مستر امیر@0Farzam0 هر دوره زندگی ادمای متفاوت از خوب تا بد....
-
@MAT
حالا من یه چرتی گفتم شما حرفتو پس نگیر