هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
پارسال زمستون بود عربی نخونده بود بعد من بهش گفتم یه کتاب خیلی خوب عربی دارم ک رفیقم باش از اردیبهشت شروع کرد و عربی رو 68 زد یجا ببینیم همو بدم بهت :| الان کتابه رو لابه لای کتابام پیدا کردم :| آخه ساعت 4 صبح وقت زنده شدن خاطراته ؟
-
پارسال زمستون بود عربی نخونده بود بعد من بهش گفتم یه کتاب خیلی خوب عربی دارم ک رفیقم باش از اردیبهشت شروع کرد و عربی رو 68 زد یجا ببینیم همو بدم بهت :| الان کتابه رو لابه لای کتابام پیدا کردم :| آخه ساعت 4 صبح وقت زنده شدن خاطراته ؟
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدا وکیلی شما ها تا 4صبح اینجا بودین؟؟؟ماشالله بابا
-
ممنون از حضور فعالتون..من سوالمو میگم اگ میدونستین جواب بدین خواهشن..... وقتی ما از سایت سنجش ازمونهاشو ثبت نام کنیم از کجا بفهمیم محل برگزاری ازموناش کجاست؟؟؟؟؟
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ممنون از حضور فعالتون..من سوالمو میگم اگ میدونستین جواب بدین خواهشن..... وقتی ما از سایت سنجش ازمونهاشو ثبت نام کنیم از کجا بفهمیم محل برگزاری ازموناش کجاست؟؟؟؟؟
سلام.هر سه شنبه که باید پرینت کارتو بگیری توش میزنه کدوم حوزه برگذار میشه.
-
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
با دلت حسرت هم صحبتیم هست ولی سنگ را با چه زبانی به سخن وادارم
ای واااای دل من سنگه
؟؟
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم