هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@zahra-m1999 من ردیف دوم میشینم هی پس گردنی بزنمت @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 من ردیف دوم میشینم هی پس گردنی بزنمت منم میام براتون درس میدم  
- 
@dr-yassi بعضی وقتا پنجاه بعضی وقتا ۷۰ بسته داره وقت بیبارم برم سمتش سر ازمون وقت کم میارم @zahra-m1999 عااالیه من 40 
 ن بالاتر ون کمتر گیرکردم
- 
@zahra-m1999 من ردیف دوم میشینم هی پس گردنی بزنمت @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 من ردیف دوم میشینم هی پس گردنی بزنمت نچ اقا میثم بفرستیم جلو با خودکار کاغذ لوله کنیم بزنیم سرشکچله        
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 من ردیف دوم میشینم هی پس گردنی بزنمت نچ اقا میثم بفرستیم جلو با خودکار کاغذ لوله کنیم بزنیم سرشکچله        @zahra-m1999 تو که اولی دیفونه 
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 من ردیف دوم میشینم هی پس گردنی بزنمت منم میام براتون درس میدم  
- 
@zahra-m1999 تو که اولی دیفونه 
- 
@zahra-m1999 برووووو بخون دیگه 
 منم برم فعلااااا بااااااای
- 
اصلا من تهرانو دوس ندارم ,بهشتی میرم  
- 
اصلا من تهرانو دوس ندارم ,بهشتی میرم  
- 
برین بخونیناااا نرین پشته در :-)) 
- 
برین بخونیناااا نرین پشته در :-)) @meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: برین بخونیناااا نرین پشته در :-)) نشانکمون معلومه 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @meysam_bahrami بله فقط کلاه بزارید نگرخیم      کلاه گیس دارم  
- 
@m-an اووووم چون من بودم؟؟ 

- 
@zahra-m1999 

باتوجه به این فرمول pBr2 چند پیوند کوالانسی داره؟؟؟
- 
@zahra-m1999 

باتوجه به این فرمول pBr2 چند پیوند کوالانسی داره؟؟؟@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 

باتوجه به این فرمول pBr2 چند پیوند کوالانسی داره؟؟؟این دبیرم یادم داده صبر کن 

|
 |

شعردانه
شعردانه