هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to Younes.D.IUT on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut پس حق با منه
طولانی بود -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@DJ_ABR چی مشترک بوده
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
خب بریم سراغ استدلال بعدی
من میگم متن من کوتاهه
شما استدلال کن که چرا طولانیه -
دی جی چه اسمت رواله
ابرشو بزارقبل دی جی -
مهشید حسن زاده 0replied to Younes.D.IUT on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut چون من میگم
-
@DJ_ABR اونو ندیدم ولی من تو همین چند ماهی ک اینجا بودم اسم شما طولانی بوده
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
اوکی تسلیم -
مهشید حسن زاده 0replied to Younes.D.IUT on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut #اقتدار🤌
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
مهشید حسن زاده 0
بله
بله
اقتدار از آن بزرگانه
پ.ن بستگی داره بزرگ رو چی برداشت کنیم -
مهشید حسن زاده 0replied to Younes.D.IUT on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut اقتدار نتیجه خودسازی و زحمت برای رشد شخصیه درواقع
حالاما اینجاشوخی داشتیم ولی کلا -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
بله متوجهم
ولی دوباره سخنان گوهر بارتون سنگین شد
همون اعتماد به نفسه دیگه -
آدم هایی با شخصیت های پرداخته شده معمولا درزبان بدنشون اقتداررو نشون میدن
واین همون وایبیه که ازشون دریافت میکنیم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
گفتم این حجم از تعجب بی دلیل نیست !!!
مرسی که گفتید ممنون -
مهشید حسن زاده 0replied to Younes.D.IUT on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut نه متفاوتن
ینفرمیتونه بااعتمادبنفس اما سبک باشه
البته یک لازمه ی اقتدار اعتمادبنفسه ولی تماما این نیست -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
خوب پس اگه اعتماد به نفس که ی حسه
بره در قالب ی کالبد چی؟ -
@Y-D-iut سوالتون بازکنید
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
مهشید حسن زاده 0 بنظرت این برعکس جواب نمیده؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به کدامین دلیل ؟؟؟؟!
605373/1000113