هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Emmet200 چه جالب.....
-
جدی جدی تورکا انجمن دس گرفتن
-
Rahman Aa
استان اردبیل -
Gharibe Gomnamreplied to Tatlı.oğlan on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi_re
اهان
من که واسم مهم نیست یعنی تو فیلمای ترسناک و اینا برام مهم نیست که میگن زیر ۱۸ سال نبینه
ممنونم ازتون -
Rahman Aa
شما کجایی هستی آقا رحمان -
Gharibe Gomnamreplied to Rahman Aa on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
ماشاءالله چقدر شیرازی داریم -
البته فکرکنم شیرازیا همو نمیشناسن
ولی ما مازنیا اینجا خوب همو میشناسیم -
Rahman Aareplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Gharibe Gomnamreplied to Rahman Aa on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
نه بابا
ولی اینجا شیرازی زیاد داریم -
Rahman Aareplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam چه عجب نمیدونستم
-
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba اره:)
منم میترسم خیلیییی
نه از مرگ
از اینکه نمیدونم قراره درد بکشمو بمیرم یا نه!
از اینکه نمیدونم چه بلایی سر خانوادم میاد
کاش هیچ وقت این زلزله نیاد...ترسناک ترین چیز دنیا مرگه وووییی من ک خیلی میترسم حقی است بسی ترسناک🥲
-
این نتم ضعیفه شما پستتو پاک کردی بعد برای من پاک نشد من هی بهش رای مثبت میدادم مینوشت
post deleted بعد هی میگم یعنی چی؟ پستش که سرجاشهرفرش کردم دیدم بله -
سلام بچه ها شب بخیر
-
Sunnivareplied to Gharibe Gomnam on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این نتم ضعیفه شما پستتو پاک کردی بعد برای من پاک نشد من هی بهش رای مثبت میدادم مینوشت
post deleted بعد هی میگم یعنی چی؟ پستش که سرجاشهرفرش کردم دیدم بلهسلام ریحانه شب بخیر
-
Gharibe Gomnamreplied to Rahman Aa on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
با احتساب خودتون ما الان ۵ تا شیرازی داریم قطعا بازم هستن -
Gharibe Gomnamreplied to Sunniva on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
سلام سلما جان شب توهم بخیر عزیزم حالت چطوره -
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam چه عجب نمیدونستم
سلام اوس رحمان شب شما هم بخیر ولی قبلش سلام
605507/1000113