هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انگشتام بی حس شد از بس تایپ کردم
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ooo در ترین های ۱۴۰۱
️
گفته است:
@ABR_DJ
یکبار بیشتر باهم حرف نزدیم ترین، هیچ وقت با هاشون کنار نیومدم ترین(نمیدونید ولی خب واقعا همینه)، سعی کردم ازشون دور باشم ترین، دیجی ترین، نمیدونم از چی انقدر ناراحتن ترین، آرزومندم کنکور رو عالی بدن ترینبیشتر از یک بار با هم حرف زدیم فکر کنم یه بار همون روزی بود که گفتم بعد دو سال یکی رو گیر آوردم که یه سری حرفا زده بود و میخوام تلافی کنم کمک کردین
و البته مثمر ثمر واقع شد
یه بار هم با هم بحثمون شد سر اینکه گفتم همه دخترا لات شدن که بعدش عذرخواهی کردم
یه بار هم جرئت حقیقت دعوت کردین که نتونستم بیام
نمیدونم سر چی با هم کنار نیومدیم و چرا دور شدین
ناراحتی هم که خب امسال اصلا از قبل شروعش تا همین الان انقدر اتفاقات غیر منتظره برام افتاد که واقعا نمیدونم چی بگم
ممنون انشاالله شما هم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و پا تو هر مسیری میذارید موفق باشید -
دوستان اگه زحمتی براتون نیست میشه لینک تاپیک خودنویس رو برام ارسال کنین ؟
متاسفانه نتونستم پیداش کنم....نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dulcet نه بابا این چه حرفیه.بالاخره بی نیاز فقط خداست یه روز هم من از شما درخواست کمک میکنم
-
@Dulcet نه بابا این چه حرفیه.بالاخره بی نیاز فقط خداست یه روز هم من از شما درخواست کمک میکنم
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا عذاب وجدان گرفتم باز
اااییییی -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها:/
بخوام برم دکتر که واسم آزمایش کبدی بنویسه باید برم پیش پزشک عمومی؟
و اینکه الان مثل اینکه دفترچهکاغذی رو برداشتن ،چه جوریه؟:/ -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا حالا تنهایی از اینکارا نکردم:/
تازه با مامانمم صدسالی یه بار -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
بچه ها:/
بخوام برم دکتر که واسم آزمایش کبدی بنویسه باید برم پیش پزشک عمومی؟
و اینکه الان مثل اینکه دفترچهکاغذی رو برداشتن ،چه جوریه؟:/نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 یه کارت شناسایی ترجیحا کارت ملی همراهت داشته باش کد ملی لازم داری
پزشک عمومی را اگه بگی بنویس خب مینویسهولی متخصصش میشه متخصص غدد
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی در ترین های ۱۴۰۱
️
گفته است:
@ooo
مرسی مهربون ترین
راستی ببخشید چند وقت پیش توی چت روم بهم پیام داده بودی اون موقع نتونستم جواب بدم بعدش هم که یادم رفت (خودت که می دونی من حافظم مثل ماهی گلیه)
خلاصه ببخشید تریناشکالی نداره عزیزم
-
تا حالا تنهایی از اینکارا نکردم:/
تازه با مامانمم صدسالی یه بارنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 به آزمایش ساده اس برو آینده تو اونجا نشسته
-
پرستو بابایی در ترین های ۱۴۰۱
️
گفته است:
@ooo
مرسی مهربون ترین
راستی ببخشید چند وقت پیش توی چت روم بهم پیام داده بودی اون موقع نتونستم جواب بدم بعدش هم که یادم رفت (خودت که می دونی من حافظم مثل ماهی گلیه)
خلاصه ببخشید تریناشکالی نداره عزیزم
@ooo
خوبی نرگس ؟ -
@ooo
خوبی نرگس ؟پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ooo
خوبی نرگس ؟الان میام پیوی باهم صحبت می کنیم
-
@ooo در ترین های ۱۴۰۱
️
گفته است:
@ABR_DJ
یکبار بیشتر باهم حرف نزدیم ترین، هیچ وقت با هاشون کنار نیومدم ترین(نمیدونید ولی خب واقعا همینه)، سعی کردم ازشون دور باشم ترین، دیجی ترین، نمیدونم از چی انقدر ناراحتن ترین، آرزومندم کنکور رو عالی بدن ترینبیشتر از یک بار با هم حرف زدیم فکر کنم یه بار همون روزی بود که گفتم بعد دو سال یکی رو گیر آوردم که یه سری حرفا زده بود و میخوام تلافی کنم کمک کردین
و البته مثمر ثمر واقع شد
یه بار هم با هم بحثمون شد سر اینکه گفتم همه دخترا لات شدن که بعدش عذرخواهی کردم
یه بار هم جرئت حقیقت دعوت کردین که نتونستم بیام
نمیدونم سر چی با هم کنار نیومدیم و چرا دور شدین
ناراحتی هم که خب امسال اصلا از قبل شروعش تا همین الان انقدر اتفاقات غیر منتظره برام افتاد که واقعا نمیدونم چی بگم
ممنون انشاالله شما هم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و پا تو هر مسیری میذارید موفق باشیدنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ
بله درسته...
دعوت رو یادم نمیاد اصلا چون من با این اکانت اصلا توی تاپیک 20 حقیقت نرفتم تا حالا.... احتمالا با اکانت قبلی بوده
️
سپاسگزارم همچنین شما جناب.....
ان شاء الله سال پیش رو برای شما اتفاقات غیر منتظره برعکس امسال بیوفته️
-
@ooo
خوبی نرگس ؟نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
ممنون -
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ooo
خوبی نرگس ؟الان میام پیوی باهم صحبت می کنیم
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
باشه بیا -
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هووووومممم