هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 عزیزم؟
-
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to 0yasin.sh0 on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
حالا هعی میخواد گل رز بده افتابگردون بگیره
یاسمن بده نسترن بگیره
برو بخواب دیگه -
0yasin.sh0replied to f.nalist on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
@0Farzam0 داداشم تو هم سر همین محبت اینجایی ها محبت الهی
-
از مغازه خرید کردم موقع کارت کشیدن گفتم بزار رمز رو خودم بزنم،
گفت معلومه پول داریا. یه لبخند ژکوند زدم همون لحظه نوشت موجودی کافی نمیباشد گفتم درس اول: هیچ وقت زود قضاوت نکن
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to 0yasin.sh0 on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to چیچک on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@0Farzam0 اره بزار امشب دهن من بسته باشه تا جفتمون به فنا نرفتیم
-
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Homayoun on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dulcet
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to 0yasin.sh0 on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
آره حس میکنم یهو از محبت و این داستانا کانسپتواللللللل چیزای بد -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dulcet میگم نخند
-
واسه دوستم یه جفت عروس هلندی خریدم.
زنگ زدم میگم چطور بود؟ خوشت اومد؟میگه مزش مثل مرغ بود؛ ولی بازم ممنونم
-
@0Farzam0 تو منفی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to fateme.shafeie on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
اذیت نکن بچه رو -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 اع اع
نخند پسر -
چیچک خاک ب سرم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to 0yasin.sh0 on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
607734/1000113