هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Ainoorreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 بهترم کرد گل
حالم بهتر شدش
مرسی عزیزم -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to I_Fatemeh_l on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l دریا دریایی
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
من واقعیتش از اول نبودم متوجه نشدم موضوع و آخرین سوال کجاس -
Rahman Aareplied to fateme.shafeie on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli حالا اونجاش کوجاشه بوگو
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa گفتم خو من رونیزیم
-
مهشید حسن زاده 0replied to Hamid.s on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Emmet200 https://forum.alaatv.com/post/2995863
ازینجاشروع شد -
I_Fatemeh_lreplied to fateme.shafeie on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli شما اسمتون حمید بود؟
-
@Emmet200 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تعریف و مفهومتون از ناراحتی چیه؟
دوس دارم تعریف خودتون از این موضوع رو بدونم
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to I_Fatemeh_l on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l من اسمم حمیده ؟
-
I_Fatemeh_lreplied to fateme.shafeie on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli وای اشتباهی منشن شده
-
@Emmet200 دوتا جواب داره
اشک ریختن به صورت ارادی به جز بر اثر درد یا خنده و خوشحالییا
بی هدفی و نا امیدی
-
I_Fatemeh_lreplied to I_Fatemeh_l on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l میخواستم امت200 رو منشن کنم
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
الان جواب بدم یا از سوال جدید؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to I_Fatemeh_l on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l من حمیدم ؟
-
I_Fatemeh_lreplied to fateme.shafeie on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli ها حمید شیرازویی
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to حسین کاظمی 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0
دومی نه ولی اولی تعریف قابل فبول و خوبی بود -
Rahman Aareplied to I_Fatemeh_l on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l تو کوجاشی ؟
-
حسین کاظمی 0 دانش آموزان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 هر چی میخواد باشه اگه افراطی نباشه شاید
-
مهشید حسن زاده 0replied to Hamid.s on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Emmet200 یکجور ناامیدشدن از یک فرایند یا اتفاق مطلوب مورد انتظار
مثلا ناراحت شدن ازادما وقتی رخ میده که رفتار یا بازخوردی ازشون میگیریم که انتظارشو نداشتیم
توی کار اتفاقاتی که مارو ازبرنامه دور کنن واختلال تو فرایند پیشرویمون ایجاد کنن مارو آزرده خاطر میکنن
مادرزندگی شخصی دنبال ثبات وآرامش هستیم پس هرآنچه مارو ازین روال مطلوب دورکنه اذیتمون میکنه یعنی ماامیدداریم که شرایط پایدار بمونه ولی یهو اتفاقی این جریان پیوسته رو بهم میزنه و این تولوق خوردنه ناراحتتون میکنه
مجموعا ناراحتی و نارضایتی بستر حرکت وبروز خلاقیت هستن -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to I_Fatemeh_l on ۵ اسفند ۱۴۰۱، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l
سلام
اگر منظورتون من هستم بله
امضاتون خیلی آشناس و خیلی دیدم ولی به جا نیاوردم
609823/1000113