هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-HD
به خاطر فعل separate هست احتمال زیاد -
@Emmet200 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
به خاطر فعل separate هست احتمال زیادعاااااا
شااااید
واجب شد بپرسم از استاد قدیمیم
.
Kourosh Mousavi نظر شما چیه؟ -
@Zahra-HD
شااااید
.
Kourosh Mousavi نظر شما چیه؟@Zahra-HD
الان به کتابم نگاه کردم دیدم حرف اضافه اش from هست نه for -
@Zahra-HD اینجا چون معنای مصدری میگیره موردی نداره ولی نباید هنگامی که اجزای جمله کامل هستند از این حرف اضافه استفاده کنیم
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD اینجا چون معنای مصدری میگیره موردی نداره ولی نباید هنگامی که اجزای جمله کامل هستند از این حرف اضافه استفاده کنیم
مطمئنی؟
نمیتونم قبول کنم -
مطمئنی؟
نمیتونم قبول کنم@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD اینجا چون معنای مصدری میگیره موردی نداره ولی نباید هنگامی که اجزای جمله کامل
قواعد seperate که رعایت شده که بعدش into اومده
و ما داریم تو گرامر که بعد حرف اضافه اگه verb بیاد باید ing بگیره و نیومده پس استادی فعل نیست noun هستش و یعنی نمیشه مطالعه کردن میشه مطالعه پس میتونیم از for استفاده کنیم که بگیم برای مطالعه -
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD اینجا چون معنای مصدری میگیره موردی نداره ولی نباید هنگامی که اجزای جمله کامل
قواعد seperate که رعایت شده که بعدش into اومده
و ما داریم تو گرامر که بعد حرف اضافه اگه verb بیاد باید ing بگیره و نیومده پس استادی فعل نیست noun هستش و یعنی نمیشه مطالعه کردن میشه مطالعه پس میتونیم از for استفاده کنیم که بگیم برای مطالعه -
@Zahra-HD
شااااید
.
Kourosh Mousavi نظر شما چیه؟@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
شااااید
.
Kourosh Mousavi نظر شما چیه؟شیخ سوالت چیه یه جمله نصفه رو تو عکی تار چه کنم؟
-
هر چی دارم نگاه می کنم این جمله هیچ مشکلی نداره حداقل توضیح می دادی سوالت چیه الان نمی تونم با خیال راحت برم سره هندسه
-
خب اینکه امشب ماه انقد قشنگه فق میتونه ب این معنی باشه ک باید عکس بایس تو رو بزارم آجوشی بی معرفت ک منو خیلی وقته یادت رفته! :>
خیلیم ازت بدم میاد کل نتو زیر و رو کردم تا ی عکس با کیفیت پیدا کنم.. میبینی چطور هرچیزی ک ب تو میرسه برام ازاردهندس؟ اما نگا من چ سادم ک این ازارو دوس دارم.. خودمونیم مازوخیسمم شایدااا ن؟
بگذریم.. خوبه ک نیستی. حداقل تو این موقع از سال شاید بشه احتمال داد داری درس میخونی.. ن اینکه منو فراموش کرده باشی...
یادت نره ک سخت تلاش کنی. میدونی ک میدونم ک لیاقتت بهتریناس.. (خیلی خیلی بهتر از منی ک تو میشناسی و منی ک واقعا هستم..) :>
شبت بخیر ماه..Michael Vey عععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععع بچمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
-
خب اینکه امشب ماه انقد قشنگه فق میتونه ب این معنی باشه ک باید عکس بایس تو رو بزارم آجوشی بی معرفت ک منو خیلی وقته یادت رفته! :>
خیلیم ازت بدم میاد کل نتو زیر و رو کردم تا ی عکس با کیفیت پیدا کنم.. میبینی چطور هرچیزی ک ب تو میرسه برام ازاردهندس؟ اما نگا من چ سادم ک این ازارو دوس دارم.. خودمونیم مازوخیسمم شایدااا ن؟
بگذریم.. خوبه ک نیستی. حداقل تو این موقع از سال شاید بشه احتمال داد داری درس میخونی.. ن اینکه منو فراموش کرده باشی...
یادت نره ک سخت تلاش کنی. میدونی ک میدونم ک لیاقتت بهتریناس.. (خیلی خیلی بهتر از منی ک تو میشناسی و منی ک واقعا هستم..) :>
شبت بخیر ماه..Michael Vey =)))))))))))))))))))))))))))
-
ببین برای درکش فکر کن داری توی کتابت با خط کش بخش بندی می کنی کتابت رو
یکی ازت بپرسه چرا داری اینکار رو داری می کنی هم می تونی تنها جمله اول و هم تنها جمله دوم رو استفاده کنی
اگه سیلیکالم نبود من احتمال می دم سوال غلط می شد
داستان کل اینه که یه فعل رو تو چطوری به عنوان subject استفاده می کنی که یا جرند می کنی یا تو می زاری
-
شبت بخیر ماه..Michael Vey اجوشیت رو بزنم ؟!
-
Michael Vey اجوشیت رو بزنم ؟!
VÎÇŤØŔ نهههههههه بچه خوبیه
:***>