هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@AmirReza-Bhb خدایی این مثالت شبیه اون جوکس ک طرف تو تاکسی میگه اهنگو قطع کن زمان پیامبر اهنگ نبود راننده تاکسی میزنه بغل میگه وایسا تا شتر برات بیاد....
Michael Vey امروزو دیشب خیلی سم شدی جنس منس چی زدی
-
تفکرمون خیلی متفاوته
تهش به نتیجه ای نمی رسیم...زهرا بنده خدا 2 شاید باورت نباشه ولی منو تو انقددددددددددددددر عقاید و افکارمون باهم فرق داره و همیشه باهم مخالفیم ک هرروز بیشتر ترغیب میشم ک ی وقت باهم برنامه بچینیم سر موضوعای مختلفی ک باهم اختلاف داریم حرف بزنیم..
یجووورایی کمتر کسی مث تو دیدم ک با ادم مخالف باشه اما مسخره یا توهین نکنه -
Michael Vey امروزو دیشب خیلی سم شدی جنس منس چی زدی
@Danial-al خداوکیلی مثالش خیلی پَرت بود از موضوع بحثمون
-
@Danial-al خداوکیلی مثالش خیلی پَرت بود از موضوع بحثمون
Michael Vey کلی گفتم
البته ب شوخی ... -
شکر
-
Michael Vey کلی گفتم
البته ب شوخی ...@Danial-al نگران نباش من هیچوقت تورو جدی نمیگیرم
-
@Danial-al نگران نباش من هیچوقت تورو جدی نمیگیرم
Michael Vey ممنون
-
@Danial-al نگران نباش من هیچوقت تورو جدی نمیگیرم
Michael Vey اومدم ی جواب بدم دیدم خطریه
-
امیدوارم امشب پیامی از ی بحث ساده ای ک داشتیم حذف نشه:| حرف داریم میزنیم دیگ کاری نداریم ک
-
تنها حسن ازدواج اجباری میدونی چیه : اینه که میشه طبق اسلام 4 تا زن گرفت بیای با دختر حرف یزنی آقا وام ازدواج میدن نمیدونم فک کنم خیلی هم هست بری سر عقد بعدش که وام گرفتید نصف کنید برید ازدواج بعدی (روش یک ایرانیی اصیل
با شرایط سخت هم بجنگید پول در بیارید )
-
تنها حسن ازدواج اجباری میدونی چیه : اینه که میشه طبق اسلام 4 تا زن گرفت بیای با دختر حرف یزنی آقا وام ازدواج میدن نمیدونم فک کنم خیلی هم هست بری سر عقد بعدش که وام گرفتید نصف کنید برید ازدواج بعدی (روش یک ایرانیی اصیل
-
Rahman Aa این فق برا مردش خوبه هاا..
وقتی برا زن خوب میشه ک اگ مثلا یکی دیگ رو دوس داره بره پیشش ولی اسمش تو شناسنامه مرده باشه فق
اینجوری دوسر برده
-
Rahman Aa این فق برا مردش خوبه هاا..
وقتی برا زن خوب میشه ک اگ مثلا یکی دیگ رو دوس داره بره پیشش ولی اسمش تو شناسنامه مرده باشه فق
اینجوری دوسر برده
Michael Vey نهدیگه بعد عقد هرکی بره خونه باباش وامو گرفتم تقسیم کنن طلاق نفر بعدی
-
باشه ولی رفتارت خیلی بد بود
-
باشه ولی رفتارت خیلی بد بود
پرستو بابایی انق اینجا پشت سرم تیکه انداختن ک دیگ ب همه مشکوک شدم.. ی درصد با منی بهم بگو باشه؟ :*>
-
Michael Vey نهدیگه بعد عقد هرکی بره خونه باباش وامو گرفتم تقسیم کنن طلاق نفر بعدی
Rahman Aa مهریه هم میگیره زنه دیگ؟