هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariana-a کلا اخبار ایران (مخصوصا 20 و 30) کلا دقدقش اینه ک بعضیارو تخریب کنه بعضیا رو بالا ببره و تو اینکار یا دروغ پشت دروغ میگه یا تمام حقتیقو نمیگه مث همین چشماتو ببند ک اومد فق قسمت بش نگو چرا موهاش فره رو پخش کردن ک اره نگا چ مبتذله:|
اها ی دقدقه دیگشم اینه ک غلط املایی مسئولارو بگیرهانقد کشورمون گل و بلبل شده ک تنها مشکلمون استفاده کردن از واژه های بیگانه توسط مسئولینه
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a کلا اخبار ایران (مخصوصا 20 و 30) کلا دقدقش اینه ک بعضیارو تخریب کنه بعضیا رو بالا ببره و تو اینکار یا دروغ پشت دروغ میگه یا تمام حقتیقو نمیگه مث همین چشماتو ببند ک اومد فق قسمت بش نگو چرا موهاش فره رو پخش کردن ک اره نگا چ مبتذله:|
اها ی دقدقه دیگشم اینه ک غلط املایی مسئولارو بگیرهانقد کشورمون گل و بلبل شده ک تنها مشکلمون استفاده کردن از واژه های بیگانه توسط مسئولینه
اصلا نگاه نمیکنم چون بیشتر آدم تاسف میخوره
دقیقاااا همچی خوبه فقط این بده
اخه واقعا نمیفهممشون چرا شروین ول نمیکنن اون از زندان اونم از اعتراف اجباری بابا بکشین بیرون دیگ ازش -
@ariana-a برا پسرا هم زدن ولییی
بیشتر فوکوسشون دختراست
حتی خوابگاه دخترام زدن -
اصلا نگاه نمیکنم چون بیشتر آدم تاسف میخوره
دقیقاااا همچی خوبه فقط این بده
اخه واقعا نمیفهممشون چرا شروین ول نمیکنن اون از زندان اونم از اعتراف اجباری بابا بکشین بیرون دیگ ازش@ariana-a ما خانوادگی نگا میکنیم حرص میخوریم
ولی جدی ی جاهم نیس کااملا حقایقو بده.. حتی همون بی بی سی و اینترنشنال و این داستاناهم ی سری ادمای تعصبی دارن خبرارو میگن:| -
بیشتر فوکوسشون دختراست
حتی خوابگاه دخترام زدن@ariana-a هعی............
-
@ariana-a ما خانوادگی نگا میکنیم حرص میخوریم
ولی جدی ی جاهم نیس کااملا حقایقو بده.. حتی همون بی بی سی و اینترنشنال و این داستاناهم ی سری ادمای تعصبی دارن خبرارو میگن:|Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی جدی ی جاهم نیس کااملا حقایقو بده.. حتی همون بی بی سی و اینترنشنال و این داستاناهم ی سری ادمای تعصبی دارن خبرارو میگن:|اره ولی اونا آدم خر فرض نمیکنن حداقلش من کلا اخبار نگاه نمیکنم تهش از همین اینستا و اینا ولی خب پدربزرگم ک نگا میکنه میگه ادم عصبی میشه
-
ولی جدی ی جاهم نیس کااملا حقایقو بده.. حتی همون بی بی سی و اینترنشنال و این داستاناهم ی سری ادمای تعصبی دارن خبرارو میگن:|اره ولی اونا آدم خر فرض نمیکنن حداقلش من کلا اخبار نگاه نمیکنم تهش از همین اینستا و اینا ولی خب پدربزرگم ک نگا میکنه میگه ادم عصبی میشه
@ariana-a ++
-
@ariana-a مود.......
من همیشه عاشق ایران بودم.. حتی هنوزم هستم (کشور ایران خالی ن چیز دیگ ای!)
ولی الان.. -
@ariana-a مود.......
ولی الان..Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a مود.......
ولی الان..دقیقا مگه میشه آدم کشوری ک این همه مدت بود دوسش نداشته باشه؟
ولی نمیزارن ک کسی بمونه -
Matin Mousavi 1 عه شماهم رازی دارین یا بیمارستان رازی قائمشهرو میگی
واقعا قضیه گاز چیه چرا دارن اینکارو میکنن؟Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1 عه شماهم رازی دارین یا بیمارستان رازی قائمشهرو میگی
واقعا قضیه گاز چیه چرا دارن اینکارو میکنن؟ما اونجا برا کارآموزی میایم احتمالا ترم بعد
-
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker
انشاءالله که هر چه زودتر به اون رتبه دلخواهتون برسید :)))مرسی توهم همینطور
چطوری اتییی؟
سلامممم، خوبم فدات، تو خوبی!؟
شکر قربونت
چخبرا!؟
سلامتیت قشنگم ت چخبر اوضاع خوبه؟
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker
انشاءالله که هر چه زودتر به اون رتبه دلخواهتون برسید :)))مرسی توهم همینطور
چطوری اتییی؟
سلامممم، خوبم فدات، تو خوبی!؟
شکر قربونت
چخبرا!؟
سلامتیت قشنگم ت چخبر اوضاع خوبه؟
منم سلامتیت خبری نیست، ارههه خداروشکر خوبه
-
فقط در یه حالت ممکنه وقتی از یچیزی ناراحت بشم بیان نکنم اونم اینک احترام زیادی برای اون ادم قائل باشم
اونم بعدا ثابت میشه ادم محترمی نبوده :|
️
-
Matin Mousavi 1 چرااا خب برای چی اینکارو میکنن؟
Michael Vey مثل اینکه توی اعتراضات امسال دخترا فعالتر بودن(نسبت به پسرا) مخصوصا تو مدرسه الان دارن تلافی میکنن
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
"من میگم نمیشناسمش توام بش نگو چرا موی بچش فره"
و جالب اینجاست قبلش میگه یواشکی تکست ندهمیخواستم دیشب جواب بدم ولی حوصلم نکشید تایپ کنم
یچیز بگم؟
بیشتر ما ایرانیا موفقیت همو نمیخوایم شکست همو میخوایم
میدونی چرا؟
چون تا قبل آهنگ برای شروین و بردن جایزه گرمی خیلیا شروین نمیشناختین چون شروین خودشو و اهنگاش تو چش بقیه نمیکرد ولی بعد اون آهنگ ک مطابق میل بقیه نبود وووولی تمام حقایق گفت گفتین بریم آهنگای دیگش کنکاش کنیم ببینیم چی پیدا میکنیم خیلی جالبه برام
نظر هر شخصی محترمه ولی شروین تو تمام اهنگاش حقایق میگه
آهنگ اشغالای رنگی گوش دادین؟
همه حقایق گفت ولی همیشه هرمی مشکلات ایران میگه میشه آدم بده(مثل تتلو)
خیلی خواستم خودم کنترل کنم چیزی نگم ولی نشد چون واقعا شروین و اهنگاش دوس دارم و دوست ندارم پشتش حرف باشه
درکل این آهنگ شروین کاملاااا دلی بود و حقیقت داشت
میدونین خیلیا بخاطر اینک پول اجاره ندارن دست ب ازدواج اجباری میزنن؟
خیلیا عاشق یکین ک پول ندارن هیچییی ندارن و خانوادشون راضی نیست و دختر ب یکی پولدارتر میدن؟
اینم همینه فقط خواست اوج عشق و علاقش ب دختر برسونه
واقعا نمیفهمم این همه بازخورد نه تنها اینجا بلکه تو فضای مجازی و@ariana-a تا بی کران حق