هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مسمومیت به منطقه ماعم رسید
و امروز اجازه ندادیم خواهرم بره مدرسه...از قم شروع شد کم کم داره ب همه جا میرسه متاسفانه
درست ترین کار کردین...@ariana-a بله
گفتن فعلا تا اخر هفته سر غیبت سختگیری نمیکنن -
چرا این تستا تموم نمیشه واقعننننننن
-
ولی اگ گاز در حدی باشه ک من بمیرم ینی بقیه هم ممکنه بمیرن... من نمیخوام کسی بمیره:|
خدایا ی جوری برنامه ریزی کن فق من بمیرم بقیه رو کاری نداشته باشMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی اگ گاز در حدی باشه ک من بمیرم ینی بقیه هم ممکنه بمیرن... من نمیخوام کسی بمیره:|
خدایا ی جوری برنامه ریزی کن فق من بمیرم بقیه رو کاری نداشته باشدورازجون کتک میخوایا
-
خدایا ی جوری برنامه ریزی کن فق من بمیرم بقیه رو کاری نداشته باشMichael Vey مردن باز گازم خوبه
بی درده -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خدایا ی جوری برنامه ریزی کن فق من بمیرم بقیه رو کاری نداشته باشدورازجون کتک میخوایا
@ariana-a کتکت جوری هس ک بمیرم؟
-
Michael Vey مردن باز گازم خوبه
بی درده@Matrix هععی
-
خیر فقط زخمی میکنه
-
خیر فقط زخمی میکنه
@ariana-a عههه نخواستم
-
@ariana-a عههه نخواستم
@ariana-a عههه نخواستم
دست توعه مگ؟
نزدیکم هستی خوبه -
مسمومیت به منطقه ماعم رسید
و امروز اجازه ندادیم خواهرم بره مدرسه...@Matrix جالب اینه که مدیر مدرسه خواهرم میگه اداره اموزش پرورش (کرج)دستور داده که همه دانش اموزا باید بیان مدرسه و اجباریه.
-
@ariana-a عههه نخواستم
دست توعه مگ؟
نزدیکم هستی خوبه@ariana-a دووووووووور شو ازممم
منو اینجوری نبین تابستون برم کیک بوکسینگ تلافی میکنمااا -
@ariana-a دووووووووور شو ازممم
منو اینجوری نبین تابستون برم کیک بوکسینگ تلافی میکنماااMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منو اینجوری نبین تابستون برم کیک بوکسینگ تلافی میکنماااهههعه
من هشت سال تکواندو رفتم
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a ببین ما تموم مشکلاتمون حل شده فقط مونده کوبیدن شروین
اونم یه سریا به خاطر اینکه انتظار داشتن خواننده سلام فرماندهگرمی ببره
خیلی زورشون اومده بود
چون چند تا کشورا اون سرود رو به زبون خودشون ترجمه کرده بودن و خونده بودن
بعد اینکه اون آهنگ خونده شد شروین دستگیر شد چون هر کی تو این کشور حق بگه چیزای خوبی در انتظارش نیست حتی حق کپی رایت اون آهنگ با شروین نیست به خاطر همین چند تا یوتیوبرا به خاطر ری اکشن به این آهنگ استرایک خوردن و حتی اون توئیت بعد دریافت جایزه که از اکانت شروین گذاشته شد کار شروین نبود:))))همین دیگه
اصلا غیر اون اینک ی خواننده از حرف دل مردم آهنگ بسازه ی هنره
خیلیا سعی کردن این کار شروین تقلید کنن ولی نتونستن
همیشه همین بوده... -
@Matrix جالب اینه که مدیر مدرسه خواهرم میگه اداره اموزش پرورش (کرج)دستور داده که همه دانش اموزا باید بیان مدرسه و اجباریه.
@mahdi_re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix جالب اینه که مدیر مدرسه خواهرم میگه اداره اموزش پرورش (کرج)دستور داده که همه دانش اموزا باید بیان مدرسه و اجباریه.
دقیق نمیدونم کجا بود ولی تو ی مدرسه ای ک مسموم شده بودن معلم و ناظما نمیزاشتن بچه ها زنگ بزنن ب خانواده هاشون:))))
-
از نوار کاسپاری متنفرممممممممم
-
الان مودم مث کاردی بیه ک تو لایوش میگف:
we're dieinggggggggggg
we're dieiiiinnnnnnnng -
@ariana-a
اونا که میگی خواستن بعد اون آهنگ حرف دل مردم رو بزنن کسایی بودن که برای دیده شدن خواستن این کار رو بکنند به قول تو همیشه همین بوده:))@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
اونا که میگی خواستن بعد اون آهنگ حرف دل مردم رو بزنن کسایی بودن که برای دیده شدن خواستن این کار رو بکنند به قول تو همیشه همین بوده:))اره(امسال زدبازی و تتلو و...)
-
@mahdi_re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیق نمیدونم کجا بود ولی تو ی مدرسه ای ک مسموم شده بودن معلم و ناظما نمیزاشتن بچه ها زنگ بزنن ب خانواده هاشون:))))
@ariana-a واقعا نمیفهمم چرا این کارو میکنن؟؟با جون مردم بازی میکنن
-
این پست پاک شده!
زهرا بنده خدا 2 خیلی فرق داره حامد سلطانی با شروین
حامد سلطانی که اونایی که باید حمایتش کردن ولی فقط این مردم بودن که پشت شروین بودن -
منو اینجوری نبین تابستون برم کیک بوکسینگ تلافی میکنماااهههعه
من هشت سال تکواندو رفتم
@ariana-a (شت)
جوووری کیک بوکسینگ میرم سه ماه ک این تکواندوت پشییزی نباشه در برابرمممم