هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariana-a
گفتی تتلو
بعد آهنگ انقلاب سفید نه پوتک نه رضا پیشرو حرف بدی نزدن و حتی بیشتر و بیشتر حمایت کردند
اما خب اون حرفهای تتلو قابل درک نبود و همه یوتیوبرا و رپر ها تحریمش کردند@ABR_DJ تتلو باز چی گفته؟ همون قضیه اینکه گف چرا طرفدارای من امضا نکردن من گرمی بگیرم؟
-
@mahdi_re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a واقعا نمیفهمم چرا این کارو میکنن؟؟با جون مردم بازی میکنن
فکر نمیکردن دخترا حتی دهه نود اینقد علیهشون جبهه بگیرن درواقع خیلی زورشون گرفته و دارن تلافی میکنن نمیدونن ک اینجوری جو دارن بدتر میکنن
@ariana-a سر از کاره اینا نمیشه در اورد.از درون دارم فشار میخورم اخه چرا ایران؟؟چرا کشور ما؟
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی من هنوزم باورم نمیشه....
واااقعااا بخاطر این دارن مسموم میکنن؟؟؟؟؟پس بخاطر چی دارن مسموم میکنن؟
فک کن مادر دختر میخواست بچه بیاره بیرون این مامورا یجوری میزدنش دلم کباب شد براش:)))) -
@ariana-a
من طبق اعتقادم گفتم
آدمی که واسم تلاش نکرده ؛ هیچ حسی بهش ندارم
و گفتم ترجیح میدم بمیرم تا ازدواج اجباری کنم(اینو دلی گفتم...)
پس حسیم نخواهم داشت و چیزیم نمیخونم
نظر ایشون متفاوتهچرا نباید بگه؟
چون داره یه سری چیزا رو عادی جلوه میده هرچند واقعا الان عادی نیستن!( خب شاید کلیشهای باشه و دوست نداشته باشین این قسمت رو بشنوین)
دردسر تا چه حد؟موافق زندانش نیستم!(هرچند قضیهی زندانش رو نمیدونم)
ولی واسه رسیدن به یه سری چیزا باید از خودت بگذری...
تو هیچ کشوریم نمیان بگن هرکاری دلت میخواد بکنزهرا بنده خدا 2 اهنگ برای رو خوند بردنش زندان. بعدم وقتی ازادش کردن ی اعتراف اجباری کرد ک اره منظور نداشتم و اینا
-
@ariana-a
گفتی تتلو
بعد آهنگ انقلاب سفید نه پوتک نه رضا پیشرو حرف بدی نزدن و حتی بیشتر و بیشتر حمایت کردند
اما خب اون حرفهای تتلو قابل درک نبود و همه یوتیوبرا و رپر ها تحریمش کردند@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
گفتی تتلو
اما خب اون حرفهای تتلو قابل درک نبود و همه یوتیوبرا و رپر ها تحریمش کردندتتلو همینه همه با فحش میشناسنش از پنج تا کلمه ای ک میگه شیش تاش فحشه..
-
@ABR_DJ تتلو باز چی گفته؟ همون قضیه اینکه گف چرا طرفدارای من امضا نکردن من گرمی بگیرم؟
Michael Vey نه که اون اول اومد از یه سریا عذرخواهی کرد واسه آهنگ انقلاب سفید و گفت مردم حقشونه:))
حتی تهی هم که رفیق چند سالش بود دیگه باهاش قطع ارتباط کرده فکر کنم -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
گفتی تتلو
اما خب اون حرفهای تتلو قابل درک نبود و همه یوتیوبرا و رپر ها تحریمش کردندتتلو همینه همه با فحش میشناسنش از پنج تا کلمه ای ک میگه شیش تاش فحشه..
-
Michael Vey نه که اون اول اومد از یه سریا عذرخواهی کرد واسه آهنگ انقلاب سفید و گفت مردم حقشونه:))
حتی تهی هم که رفیق چند سالش بود دیگه باهاش قطع ارتباط کرده فکر کنم@ABR_DJ هیچوق نتونستم با این بشر کنار بیام..
-
@ariana-a
من طبق اعتقادم گفتم
چون داره یه سری چیزا رو عادی جلوه میده هرچند واقعا الان عادی نیستن!( خب شاید کلیشهای باشه و دوست نداشته باشین این قسمت رو بشنوین)
تو هیچ کشوریم نمیان بگن هرکاری دلت میخواد بکنزهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
من طبق اعتقادم گفتم
تو هیچ کشوریم نمیان بگن هرکاری دلت میخواد بکنببین خانواده خودت نگا نکن خیلی خانواده ها اصلا آدم نمیدونه چی بهشون بگه مجبورن مجبور و پسر بخاطر دختر از خودش میگذره...
کشورای دیگ از خوانندشون محافظت میکنن ب پیشرفتش کمک میکنن نه اینک بفرستنش زندان پ بعدش ازش اعتراف اجباری بگیرن و مردم خر فرض کنن:)))) -
هعععععععععععععععی
-
@ariana-a سر از کاره اینا نمیشه در اورد.از درون دارم فشار میخورم اخه چرا ایران؟؟چرا کشور ما؟
حالا بهتره وارد بحث سیاسیش بیشتر نشیم خیلی حرفا میشه زد ولی اینجا جایش نیست:))))
-
زهرا بنده خدا 2 خیلی فرق داره حامد سلطانی با شروین
حامد سلطانی که اونایی که باید حمایتش کردن ولی فقط این مردم بودن که پشت شروین بودن@ABR_DJ
جالبه
نگید فقط مردم...آره خب
طبیعیه که بیان ازش حمایت کنن
چون داره از آرمان هاشون میگه...ولی هرکی بود حقش اون چیزا بعد فوت عزیزاش نبود...
-
حالا بهتره وارد بحث سیاسیش بیشتر نشیم خیلی حرفا میشه زد ولی اینجا جایش نیست:))))
@ariana-a راست میگی حواسم نبود
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
اونا که میگی خواستن بعد اون آهنگ حرف دل مردم رو بزنن کسایی بودن که برای دیده شدن خواستن این کار رو بکنند به قول تو همیشه همین بوده:))اره(امسال زدبازی و تتلو و...)
@ariana-a میدونی از چی زورم میگیره؟اینکه رضا پیشرو تو آهنگ قابیل واسه mj آبرو نذاشت بعد ۳ تا کار داد که یکیش مرگ بر خودم بود یکیش من هنوز زنده ام و این آخری هم دیس به سیجل بود تقریبا
نمیدونم چرا از رو نمیره هر کی دیگه بود بعد اون حرفای رضا پیشرو دیگه جرئت نمیکرد حرفی بزنه و به کارهایی که میکنه افتخار کنه البته پشتش به اون بالا بالاها گرمه:)))) -
فقط اینکه نمیدونم چی باید بگم
از شدت ناراحتی دارم خفه میشم
خیلی بده که بخاطر جنسیتت بخوان ازارت بدن
نه فقط تو این زمینه اخیر
کلا
هیچ وقت کلمه برابری رو ندیدم
واقعا متاسفم…
داریم برمیگردیم به عهد دقیانوس یواش یواش -
@ABR_DJ هیچوق نتونستم با این بشر کنار بیام..
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ببین تتلوم آدم بدی نبود پرنیا بدش کردن برو حرفاش گوش کن میبینی در حق اینم چقد بدی کردن
خودم از شخصیتش خوشم نمیاد ولی هیچ آدمی بد نبود نمیشه تتلو قضاوت کرد -
زندگی نباید انقد برا ما ک ی مشت بچه 18 19 ساله ایم سخت باشه..
اصن ما چرا باید انقد درگیر مسائل سیاسی کشور باشیم وقتی خیلی راحت میتونستیم حتی اسم رئیس جمهور کشورمونو هم ندونیم و تنها چیزی ک بلد باشیم و ذهنمونو درگیر کرده باشه سلبریتی ها و درگیریای عشقی و مد و فوتبال و درس باشه:| -
@ariana-a میدونی از چی زورم میگیره؟اینکه رضا پیشرو تو آهنگ قابیل واسه mj آبرو نذاشت بعد ۳ تا کار داد که یکیش مرگ بر خودم بود یکیش من هنوز زنده ام و این آخری هم دیس به سیجل بود تقریبا
نمیدونم چرا از رو نمیره هر کی دیگه بود بعد اون حرفای رضا پیشرو دیگه جرئت نمیکرد حرفی بزنه و به کارهایی که میکنه افتخار کنه البته پشتش به اون بالا بالاها گرمه:))))@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیدونم چرا از رو نمیره هر کی دیگه بود بعد اون حرفای رضا پیشرو دیگه جرئت نمیکرد حرفی بزنه و به کارهایی که میکنه افتخار کنه البته پشتش به اون بالا بالاها گرمه:))))اره متاسفانه...
-
نه فقط تو این زمینه اخیر
کلا
واقعا متاسفم…
داریم برمیگردیم به عهد دقیانوس یواش یواش@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه فقط تو این زمینه اخیر
کلا
واقعا متاسفم…
داریم برمیگردیم به عهد دقیانوس یواش یواشدقیقا:))))
-
Michael Vey تتلو وقتی واسه انرژی هسته ای و امام رضا آهنگ میخواد خوب بود یعنی باب دل یه سریا بود از یه جا به بعد دیگه باب دلشون نبود
همینم تو زندان بوده و شکنجه شده
علتشو من نمیدونم ولی خب از حرفاش و آهنگاش معلومه