هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a کاری به جمع نداره
الان یه چیز میخوای بخری یه خرجی بکنی بعد به خرجای تو خونه نگاه میکنی خجالت میکشی بخوای به بابات حرف بزنی و بیشتر از این که به خاطر شرایطت خودت نمیتونی از پس خودت بربیایی:))))دقیقا
خدایی من روم نمیشه ب بابام بگم چیزی بگیره..
خدایی ما چ گناهی کردیم -
Michael Vey ولی بقول خواهرم مردمم خسته شدن.. این همه مثلا معلما عتراض مسالمت امیز کردن چی شد؟
Michael Vey اینجا چیزی به عنوان اعتراض مسالمت آمیز وجود نداره
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey ولی بقول خواهرم مردمم خسته شدن.. این همه مثلا معلما عتراض مسالمت امیز کردن چی شد؟
کتک خوردن
@ariana-a بیشتر میخواستم بگم شنیده نشدن ولی کتک خوردن؟؟؟؟
اوکی..
اومدیم بگیم اعتراض مسالمت امیزم تو این کشور بدرد نمیخوره.. نگو با اینم مشکل دارن:| -
امروز داشتم کتابمو باز میکردم
گفتم هه
ببین اصن تا سال دیگه اونجوری ک اینا شروع کردن
میزارن بری دانشگاه؟
و عمیقا ی لحظه فکر کردم افغانستان دارم زندگی میکنم
لحظه تلخی بود… -
زهرا بنده خدا 2 بنظرت حق خییلی از مردم هس ک عزیزاشون مرده اونم تحت عنوان اغتشاش گر و دشمن؟...
منم از این متنفرم ک بعضی مردم میان جووری زیاده روی میکنن ک مثلا میان پلیسو میکشن! خب ایین دیگ چ کاریهههه.. ولی همه اینا باید دو طرفه باشه.. چرا باید کشتن وجود داشته باشه؟ چرا باید کشتن قانونی باشه اصن؟ ما چ حقی داریم جون بقیه رو بگیریم؟
کشورای دیگ رو نگا.. وقتی مردم اعتراض دارن ی خیابونیو حصار میزنن و مردم تر و تمیز اعتراض میکنن.. ن چیزیو اتیش میزنن ن چیزیو میشکونن ن پلیسی میاد کسیو بکشه.. اعتراض کردن قانون و حقشونه! برعکس کشور ما ک وااقعا دو طرف قضیه جنبه اعتراض کردن و اعتراض شنیدن ندارن اگ بخوایم منطقی نگا کنیم..@Michael-Veyبه قول معلمم وقتی یه ادمی از صبح پا میشه توی این جامعه سرشار از مشکل و دغدغه یا جامعه ای که قیمت دلار خدا تومان شده و......به نظرت این ادم عصبی نمیشه ؟بهش فشار نمیاد ؟قطعا میاد و همین میشه که همه چی رو اتیش میزنه یا ادم میکشه
-
گفتم هه
میزارن بری دانشگاه؟
لحظه تلخی بود…@ma-a حتی افغانستانم 20 سال نفس راحت کشید.. و حالا.. هعییی
-
اوکی..
اومدیم بگیم اعتراض مسالمت امیزم تو این کشور بدرد نمیخوره.. نگو با اینم مشکل دارن:|Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اوکی..
اومدیم بگیم اعتراض مسالمت امیزم تو این کشور بدرد نمیخوره.. نگو با اینم مشکل دارن:|:)))
-
@Michael-Veyبه قول معلمم وقتی یه ادمی از صبح پا میشه توی این جامعه سرشار از مشکل و دغدغه یا جامعه ای که قیمت دلار خدا تومان شده و......به نظرت این ادم عصبی نمیشه ؟بهش فشار نمیاد ؟قطعا میاد و همین میشه که همه چی رو اتیش میزنه یا ادم میکشه
@mahdi_re دقیقا
-
میگن یجایی که دیگه از دست ادم کاری برنمیاد
خدا ب فریادش میرسه
امیدوارم برسه…. -
گفتم هه
میزارن بری دانشگاه؟
لحظه تلخی بود…@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گفتم هه
میزارن بری دانشگاه؟
لحظه تلخی بود…خیلی درد داره این جمله
-
خب خدایا بیا ی مذاکره کنیم اگ فردا منو با گاز بکشی تو مدرسه.. ام... وصیت میکنم سکه هامو خرج پرورشگاه بکنن:*>
هرچن زیاد فرقیم نداره من در هر حال قرار بود همینکارو کنم:| -
هععععی خوش بحال دختر عموم ک از الان ک کلاس هفتمه برنامه ریزی کرده برا اینکه بورسیه بشه بره.. مامان باباشم اوکین.. کلاس زباناشم رفته.. هعععععععععععی
-
گفتم هه
میزارن بری دانشگاه؟
لحظه تلخی بود…@ma-a یه نکته مثبت این هست که جامعه ایران حداقل به این سطح فکری رسیده که مثل مردم افغانستان عمل نکنه .ما از لحاظ سطح فکری از مردم افغانستان بالاتریم نمیگم که خیلی روشنفکریم ولی حداقلش اینه که مثل افغانستان نمیشین .
-
بعد با این وضع خاورمیانه میان گلشیفته رو تو تلویزیون تخریب میکنن
-
@ma-a یه نکته مثبت این هست که جامعه ایران حداقل به این سطح فکری رسیده که مثل مردم افغانستان عمل نکنه .ما از لحاظ سطح فکری از مردم افغانستان بالاتریم نمیگم که خیلی روشنفکریم ولی حداقلش اینه که مثل افغانستان نمیشین .
@mahdi_re وقتی جواب اعتراضت مرگ باشه
سطح فکری به کارت نمیاد -