هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix من ارزومه یبار سوشی بخورم با اینکه همممه میگن بدمزس
و اینکه یبار خودم رشته نودلو درست کنم -
Danial.alreplied to بابونــــه on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
سوشی
ماهی نپخته؟ -
officer kreplied to M.Shajarian on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@Nature
ای خدا =//
مومن من خودم هنوز شام نخوردم🥺
ولی من کلی واسهتون دعا کردم🥲
طی روزهای آینده اثراتش رو میبینی -
همه فک میکنن من خیلی طرفدار شونصد اتیشه کره ایام..
ولی کسی نمیدونه من ی زمانی هیتر شونصد اتیششون بودم -
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix یسس
-
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
officer kreplied to بابونــــه on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey
سوشی
ماهی نپخته؟یه دفعه کل ابهت و کیوت بودن غذا رفت زیر سوال
-
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix خییلی دلم میخواد حداقل یبار امتحانش کنمم
-
بابونــــهreplied to officer k on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Valicheki خب همین بود دیگه
-
-
بابونــــهreplied to Michael Vey on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey بیا برات ماهی رول کنم
تو فک سوشیه -
officer kreplied to بابونــــه on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix
اره خب -
Michael Veyreplied to بابونــــه on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Matrix ولی ماهیش مخصوصه و اینکه یجوورایی با سرما پخته میشه
-
چجوری بعضیا از ماهی بدشون میاد..........
-
سلیقت محترمه پرنیا
اما یه لحظه تصور کردم ماهی نپخته زیر دندونمه
صداشم هست
حالم خوب نیست -
Danial.alreplied to Michael Vey on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چجوری بعضیا از ماهی بدشون میاد..........
من بدم میا بخورم هم ب زور
-
officer kreplied to Michael Vey on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
با سرما چیزی پخته نمیشه که =// -
بابا ماهی ک خوبه ملت از گوشتم بدشون میاد:||||||||||||
-
Michael Vey من واقعا دوست ندارم اصصصصصلا
619162/1000113