هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-HD ممنون
-
@Zahra-HD
دانشگاه میری؟Gharibe Gomnam الان نه
-
Gharibe Gomnam الان نه
-
Gharibe Gomnam الان نه
@Zahra-HD
اصلا نرفتی یعنی؟ -
@0Farzam0
شاید اینم جالب باشه
اما من بچه دار خوبی هم هستم
و مادر دوم خواهرم بودم من حتی پوشکشم عوض میکردم گاهی
از اونورهم عاشق تیراندازی اسب سوار کتک کاری فیلمای پلیسی جنایی بکش بکش
عاشق فوتبال
ولی باز از اونور
عاشق عروسکای مینیاتوری عروسکایی که مثل ادما هست قیافشون هستم خیلی نازن جوجه هم خیلی دوست دارم
بز هم همینطور خرگوشم همینطور -
@Zahra-HD بازم ممنون که نپرسیدید چرا گفتم ممنون
و ممنونمو بدون خواستن دلیل پذیرفتین -
اینارو از یه سایتی کپی کردم بخونید باحاله تقریبا
اصلا دانشجو یعنی چه؟ با دانش آموز چه فرقی دارد ؟
اول فرق دانشجو توی کشورهای مختلف !!!ژاپن : بشدت مطالعه می کند و برای تفریح ربات می سازد !
هند : او پس از چند سال درس خواندن عاشق دختر خوشگلی می شود و همزمان برادر دو قلویش که سالها گم شده بود را پیدا می کند . سپس ماجراهای عاشقانه و action ی پیش می آید و سرانجام آن دو با هم عروسی می کنند و همه چیز به خوبی و خوشی تمام می شود !
عراق : مدام به تیر ها و خمپاره های تروریست ها جا خالی می دهد و در صورت زنده ماندن درس می خواند !
چین : درس می خواند و در اوقات فراغت مشابه یک مارک معروف خارجی را می سازد و با یک دهم قیمت جنس اصلی می فروشد !
اسرائیل : بیشتر واحدهایی که او پاس کرده ، عملی است . او دوره کامل آموزشهای رزمی و کماندویی را گذرانده ! مادرزادی اقتصاد دان به دنیا می آید !
گینه بی صاحاب !! : او منتظر است تا اولین دانشگاه کشورش افتتاح شود تا به همراه بر و بچ هم قبیله ای درس بخواند !
کوبا : او چه دلش بخواهد یا نخواهد یک کمونیست است و باید باسواد باشد و همینطور باید برای طول عمر فیدل کاسترو و جز جگر گرفتن جمیع روسای جمهوری آمریکا دعا کند !پاکستان : او بشدت درس می خواند تا در صورت کسب نمره ممتاز ، به عضویت القاعده یا گروه طالبان در بیاید !
انگلیس : نسل دانشجوی انگلیسی در حال انقراض است و احتمالا تا پایان دوره کواترنری !! منقرض می شود ولی آخرین بازماندگان این موجودات هم درس می خوانند !
ایران : عاشق تخم مرغ است ! سر کلاس عمومی چرت می زند و سر کلاس اختصاصی جزوه می نویسد ! سیاسی نیست ولی سیاسی ها را دوست دارد. معمولا لیگ تمام کشورهای بالا را دنبال می کند ! عاشق عبارت « خسته نباشید » است ، البته نیم ساعت مانده به آخر کلاس ! هر روز به غذای دانشگاه بد و بیراه می گوید ! او سه سوته عاشق می شود ! اگر با اولی ازدواج کرد که کرد و الا سیکل عاشق شدن و فارغ شدن او بارها تکرار می شود ! جز قشر فرهیخته جامعه محسوب می شود ولی هنوز دلیل این موضوع مشخص نشده ، که چرا صاحبخانه ها جان به عزرائیل می دهند ولی خانه به دانشجوی پسر نمی دهند ! او چت می کند ! خیابان متر می کند و در یک کلام عشق و حال می کند ! نسل دانشجوی ایرانی درسخوان در خطر انقراض است !
شاید این مطلب ظنز رو قبلا هم شنیده باشین...
این مطلب طنز بود ولی آیا واقعا باید به این مطلب خندید ؟؟ -
@Zahra-HD
اصلا نرفتی یعنی؟Gharibe Gomnam چرا رفتم
واسه عید و مسمومیت و اینا دیگه هفته بعد نیس -
و ممنونمو بدون خواستن دلیل پذیرفتین@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و ممنونمو بدون خواستن دلیل پذیرفتینخواهش
-
ناز تو انقد زیاده فک کنم شجره نامت به نازی میرسه!!
-
چه آهنگ با خلاقیت باحالی
-
عشق مثل ی نبرد نرماندیه
-
نازی ام باشی شکست میخوری!
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عشق مثل ی نبرد نرماندیه
اگ می دونستن سرعت توپ تو اوج صفر میش اینطور نمی شد و نطقه زناشون مثل آدم میزدن
و احتملا نتیجه نرماندی اینطور نمیشد ...مهندسای لنتی همشون سمت چرچیل بودن
-