هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ توام ریختی ؟
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli من که ریشه زمین نیستم
من پشمام ریخت
همین الان ناسا گفت با این حرف تو یه تیکه از کره زمین فرو ریخت -
Matin Mousavi 1 گوشی ایرانسله
@Fateme-goli
خداوكيلي چه حالي داري تماس ميگيري -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli اونم زنگ نخورده
-
@Fateme-goli من که ریشه زمین نیستم
من پشمام ریخت
همین الان ناسا گفت با این حرف تو یه تیکه از کره زمین فرو ریختفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ همین که تو ریختی کافیه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 من حال چت ندارم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli فقط دیروز ساعت ۱۴:۰۴ زنگ زدی به ایرانسله همین.دیگه شب زنگ نخورده که
-
@ABR_DJ همین که تو ریختی کافیه
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده@Fateme-goli
اگه پسر بودی بهت میگفتم«وا گذاشت؟» -
@Fateme-goli اونم زنگ نخورده
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 اگه تاریخچه تماسمو فرستادم چی ؟
دو تا بوق خورد رد دادی متین -
@Fateme-goli فقط دیروز ساعت ۱۴:۰۴ زنگ زدی به ایرانسله همین.دیگه شب زنگ نخورده که
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@0Farzam0 من حال چت ندارم
@Fateme-goli
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ منو از دختر بودنم نترسون
پاش بیوفته از همتون پسر ترم -
Matin Mousavi 1 اگه تاریخچه تماسمو فرستادم چی ؟
دو تا بوق خورد رد دادی متینفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli بعضی موقع ها اینجوری میشه! مثل اونبار که من چند بار زنگ زدم میزد لاین بیزی. بعد گفتی زنگ نخورده. مشکل برا خطها پیش میاد بعضی وقتا
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 دووووساعت مینویسی بعد نگاه میکنی یه نصف خط شده
-
@Fateme-goli بعضی موقع ها اینجوری میشه! مثل اونبار که من چند بار زنگ زدم میزد لاین بیزی. بعد گفتی زنگ نخورده. مشکل برا خطها پیش میاد بعضی وقتا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 خطا خودشون رد میدن ،
-
@Fateme-goli بعضی موقع ها اینجوری میشه! مثل اونبار که من چند بار زنگ زدم میزد لاین بیزی. بعد گفتی زنگ نخورده. مشکل برا خطها پیش میاد بعضی وقتا
Matin Mousavi 1
نه دیگه داری الکی بهونه میاری چرا ریجکتش کردی؟ -
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بازم تابستون اومد آفتاب رو ایوون اومد
شب پشت کوهها مرده شادی غما رو برده
گل دسته دسته دسته تو گلدونا نشسته
درای شادی باز و درای غصه بسته -
Matin Mousavi 1 خطا خودشون رد میدن ،
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli ایییییی باو بیا تا عکس تماسای دریافتی رو برات بفرستم
-
@0Farzam0 دووووساعت مینویسی بعد نگاه میکنی یه نصف خط شده
@Fateme-goli
-
Matin Mousavi 1
نه دیگه داری الکی بهونه میاری چرا ریجکتش کردی؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa آفرین سونیا
-
@ABR_DJ منو از دختر بودنم نترسون
پاش بیوفته از همتون پسر ترمنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli عهههه بیشوخی؟
خب منم یا راهی خواهم ساخت یا ساهی خواهم راخت