هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan 
 هیس چه کاریه 
 واسه چی ؟نه خودکشیه خودکشی که نه ! رژیم گرفتم اینم خودش خودکشی و نقض حقوق بشر محسوب ( محصوب ) میشه دیگه    
- 
- 
 محسوب از حساب میادمحصوب از چی میاد پس ؟ :| 
- 
 محسوب از حساب میادمحصوب از چی میاد پس ؟ :| 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan برا یه پسر زیاده عایا؟؟ دختر اینطوری خوبه هااا !زود باوووور     
- 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دختر شما بابای اجتماعی فقط پاش به آلا وا نشده بود :| 
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan همه ک مث دختر شما قد 172 و وزن 54 نیستن  آخی خوب قدت بلنده ها ! فقط 16 سانت ازم کوتاه تری  
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan خوبه حالا خودتون گفتین:/ من این همه تو آلا گفتم منو مدیر کنید هیییچکس جدی نمیگیره تا اینو گفتم شما جدی گرفتید ؟  @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan خوبه حالا خودتون گفتین:/ من این همه تو آلا گفتم منو مدیر کنید هیییچکس جدی نمیگیره تا اینو گفتم شما جدی گرفتید ؟   
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan خوبه حالا خودتون گفتین:/ من این همه تو آلا گفتم منو مدیر کنید هیییچکس جدی نمیگیره تا اینو گفتم شما جدی گرفتید ؟   @m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan خوبه حالا خودتون گفتین:/ من این همه تو آلا گفتم منو مدیر کنید هیییچکس جدی نمیگیره تا اینو گفتم شما جدی گرفتید ؟   بیاید بازم کسی جدی نگرفت    
- 
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-sobhan خوبه حالا خودتون گفتین:/ من این همه تو آلا گفتم منو مدیر کنید هیییچکس جدی نمیگیره تا اینو گفتم شما جدی گرفتید ؟   بیاید بازم کسی جدی نگرفت    

|
 |

شعردانه
شعردانه