هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
پرستو بابایی من لقب زیاد دارم 
 مارماهی بخاطر تصمیمات مسخره
 شرلوک بخاطر مو رو از ماست کشیدنم
 افریطه    ️ ️
 یارجنگی
 دیگه یادم نمیاد@Matrix پرستو بابایی 
- 
@Dulcet 
 وای معذرت می خوام ،الان میرم نگاه می کنم
- 
Michael Vey 
 کمپانی ما در خدمت شماست
 چه مشکلی با رسوم ایرانیان باستان که این قدر گسترده شده دارید؟@Dulcet ما سالای پیش تو کوچمون پسرا حداقل 3 تا اتیش بزززررررگگگگگگ درست میکردن و صدای باند ماشین تا اخر و رسما خمپاره پرت میکردن... ینی مثلا خودشون درستش میکردنااا.. با بطریای نوشابه خانواده یچی درست میکردن ک عینهوووو بمب بود کل کوچه میلرزید.. همه ماهم بیرون وایمیستادیم و دست و جیغ و اینا.. 
 اما امسال هییچی.. حتی صدای ترقه هم نمیاد از کوچمون:| فق اون دور دورا چار تا بچه سال ترقه میزنن
- 
@Dulcet ما سالای پیش تو کوچمون پسرا حداقل 3 تا اتیش بزززررررگگگگگگ درست میکردن و صدای باند ماشین تا اخر و رسما خمپاره پرت میکردن... ینی مثلا خودشون درستش میکردنااا.. با بطریای نوشابه خانواده یچی درست میکردن ک عینهوووو بمب بود کل کوچه میلرزید.. همه ماهم بیرون وایمیستادیم و دست و جیغ و اینا.. 
 اما امسال هییچی.. حتی صدای ترقه هم نمیاد از کوچمون:| فق اون دور دورا چار تا بچه سال ترقه میزننMichael Vey الان خمپاره پرت کردن این جا وایی 
- 
@Valicheki    
 اععع یادمه من رو اوردی تو !
 دیدی دارم گریه میکنم و تو هم از بچه خوشت نمیاد یه بار گفته بودی و من رو گذاشتی دم در دوباره!
 اون تو بودی؟   
 متاسفم ...
- 
Michael Vey 
 فقط صدا ترکیدن میاد و دزدگیر ماشینا و آژیر آمبولانس =(((((
 هیج وقت خوشم نیومد از ۴شنبه سوری
 تنها بخش خوبش بارونه@Valicheki منم همیشه خدا از چهارشنبه سوری میترسیدم.. من کلا از صدای ترقه خوشم نمیاد تو چهارشنبه سوری همش حس میکنم الانه ک یکی بندازن تو خونمون با اینکه ما طبقه دومیم... :| 
 برا همین مود من تو هر چهارشنبه سوری اینجوریه ک ی گوشه کز کردم و گوشامو محکم گرفتم
- 
@Dulcet ما سالای پیش تو کوچمون پسرا حداقل 3 تا اتیش بزززررررگگگگگگ درست میکردن و صدای باند ماشین تا اخر و رسما خمپاره پرت میکردن... ینی مثلا خودشون درستش میکردنااا.. با بطریای نوشابه خانواده یچی درست میکردن ک عینهوووو بمب بود کل کوچه میلرزید.. همه ماهم بیرون وایمیستادیم و دست و جیغ و اینا.. 
 اما امسال هییچی.. حتی صدای ترقه هم نمیاد از کوچمون:| فق اون دور دورا چار تا بچه سال ترقه میزنن
- 
@Valicheki منم همیشه خدا از چهارشنبه سوری میترسیدم.. من کلا از صدای ترقه خوشم نمیاد تو چهارشنبه سوری همش حس میکنم الانه ک یکی بندازن تو خونمون با اینکه ما طبقه دومیم... :| 
 برا همین مود من تو هر چهارشنبه سوری اینجوریه ک ی گوشه کز کردم و گوشامو محکم گرفتمMichael Vey این با خصوصیاتت در تناقض 
 تو الان باید بیرون باشی
- 
@Valicheki منم همیشه خدا از چهارشنبه سوری میترسیدم.. من کلا از صدای ترقه خوشم نمیاد تو چهارشنبه سوری همش حس میکنم الانه ک یکی بندازن تو خونمون با اینکه ما طبقه دومیم... :| 
 برا همین مود من تو هر چهارشنبه سوری اینجوریه ک ی گوشه کز کردم و گوشامو محکم گرفتمMichael Vey 
 ماهم طبقه دومیم
 آدم حس میکنم الان یکی اشتباهی یه چیز میندازه میخوره به پنجره بعد میترکه
 بعد شیشه خورده و دود و....
 اصن جنایی میشه موضوع   
- 
@Dulcet در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Valicheki 
 بعضی ها هم پدر مادرشون تورک هستن ولی خودشون تو یکی از شهرای دیگه به دنیا اومدن و به همین سبب اشنایی جزئی دارناین چه طرز سوال پرسیدنه؟ 
 سلام !!!   @Dulcet 
 اهااا حالا متوجه شدم منظورتون از اون حرف می بود ،اینکه ممکنه اصالتا تورک نباشن ،حالا شما تورک اصیل هستید ؟ 
- 
Michael Vey 
 بانو مگه جنگه ؟     
 چهارشنبه سوری را آتشی باید و رقصی و تمام!!
 هر گونه مشکلی دارید مجددا بفرمایید تا کمپانی ما برطرف سازدکمپانی رفع شبهات در حول ایران باستان - فرهاد! @Dulcet محل ما ک اینجوریه  
- 
Michael Vey این با خصوصیاتت در تناقض 
 تو الان باید بیرون باشی@Matrix ن بابااا من از ترقه میترسم 
- 
@Dulcet 
 آره ...خیلی داد و هوار داشتی خب=((
 ولی دلم نیومد دوباره اوردمت داخل
 بردم پیش مامانم اینا
 اونا تورو از من بیش تر دوس داشتن
 اولش حسودیم شد
 ولی کم کم شدی داداش گلم=)))))
-