هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
کمپانی ما در خدمت شماست
چه مشکلی با رسوم ایرانیان باستان که این قدر گسترده شده دارید؟@Dulcet ما سالای پیش تو کوچمون پسرا حداقل 3 تا اتیش بزززررررگگگگگگ درست میکردن و صدای باند ماشین تا اخر و رسما خمپاره پرت میکردن... ینی مثلا خودشون درستش میکردنااا.. با بطریای نوشابه خانواده یچی درست میکردن ک عینهوووو بمب بود کل کوچه میلرزید.. همه ماهم بیرون وایمیستادیم و دست و جیغ و اینا..
اما امسال هییچی.. حتی صدای ترقه هم نمیاد از کوچمون:| فق اون دور دورا چار تا بچه سال ترقه میزنن -
@Dulcet ما سالای پیش تو کوچمون پسرا حداقل 3 تا اتیش بزززررررگگگگگگ درست میکردن و صدای باند ماشین تا اخر و رسما خمپاره پرت میکردن... ینی مثلا خودشون درستش میکردنااا.. با بطریای نوشابه خانواده یچی درست میکردن ک عینهوووو بمب بود کل کوچه میلرزید.. همه ماهم بیرون وایمیستادیم و دست و جیغ و اینا..
اما امسال هییچی.. حتی صدای ترقه هم نمیاد از کوچمون:| فق اون دور دورا چار تا بچه سال ترقه میزننMichael Vey الان خمپاره پرت کردن این جا وایی
-
@Valicheki
اععع یادمه من رو اوردی تو !
دیدی دارم گریه میکنم و تو هم از بچه خوشت نمیاد یه بار گفته بودی و من رو گذاشتی دم در دوباره!
اون تو بودی؟
متاسفم ... -
Michael Vey
فقط صدا ترکیدن میاد و دزدگیر ماشینا و آژیر آمبولانس =(((((
هیج وقت خوشم نیومد از ۴شنبه سوری
تنها بخش خوبش بارونه@Valicheki منم همیشه خدا از چهارشنبه سوری میترسیدم.. من کلا از صدای ترقه خوشم نمیاد تو چهارشنبه سوری همش حس میکنم الانه ک یکی بندازن تو خونمون با اینکه ما طبقه دومیم... :|
برا همین مود من تو هر چهارشنبه سوری اینجوریه ک ی گوشه کز کردم و گوشامو محکم گرفتم -
@Dulcet ما سالای پیش تو کوچمون پسرا حداقل 3 تا اتیش بزززررررگگگگگگ درست میکردن و صدای باند ماشین تا اخر و رسما خمپاره پرت میکردن... ینی مثلا خودشون درستش میکردنااا.. با بطریای نوشابه خانواده یچی درست میکردن ک عینهوووو بمب بود کل کوچه میلرزید.. همه ماهم بیرون وایمیستادیم و دست و جیغ و اینا..
اما امسال هییچی.. حتی صدای ترقه هم نمیاد از کوچمون:| فق اون دور دورا چار تا بچه سال ترقه میزنن -
@Valicheki منم همیشه خدا از چهارشنبه سوری میترسیدم.. من کلا از صدای ترقه خوشم نمیاد تو چهارشنبه سوری همش حس میکنم الانه ک یکی بندازن تو خونمون با اینکه ما طبقه دومیم... :|
برا همین مود من تو هر چهارشنبه سوری اینجوریه ک ی گوشه کز کردم و گوشامو محکم گرفتمMichael Vey این با خصوصیاتت در تناقض
تو الان باید بیرون باشی -
@Valicheki منم همیشه خدا از چهارشنبه سوری میترسیدم.. من کلا از صدای ترقه خوشم نمیاد تو چهارشنبه سوری همش حس میکنم الانه ک یکی بندازن تو خونمون با اینکه ما طبقه دومیم... :|
برا همین مود من تو هر چهارشنبه سوری اینجوریه ک ی گوشه کز کردم و گوشامو محکم گرفتمMichael Vey
ماهم طبقه دومیم
آدم حس میکنم الان یکی اشتباهی یه چیز میندازه میخوره به پنجره بعد میترکه
بعد شیشه خورده و دود و....
اصن جنایی میشه موضوع -
@Dulcet در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Valicheki
بعضی ها هم پدر مادرشون تورک هستن ولی خودشون تو یکی از شهرای دیگه به دنیا اومدن و به همین سبب اشنایی جزئی دارناین چه طرز سوال پرسیدنه؟
سلام !!!@Dulcet
اهااا حالا متوجه شدم منظورتون از اون حرف می بود ،اینکه ممکنه اصالتا تورک نباشن ،حالا شما تورک اصیل هستید ؟ -
Michael Vey
بانو مگه جنگه ؟
چهارشنبه سوری را آتشی باید و رقصی و تمام!!
هر گونه مشکلی دارید مجددا بفرمایید تا کمپانی ما برطرف سازدکمپانی رفع شبهات در حول ایران باستان - فرهاد!
@Dulcet محل ما ک اینجوریه
-
Michael Vey این با خصوصیاتت در تناقض
تو الان باید بیرون باشی@Matrix ن بابااا من از ترقه میترسم
-
@Dulcet
آره ...خیلی داد و هوار داشتی خب=((
ولی دلم نیومد دوباره اوردمت داخل
بردم پیش مامانم اینا
اونا تورو از من بیش تر دوس داشتن
اولش حسودیم شد
ولی کم کم شدی داداش گلم=))))) -
@Matrix ن بابااا من از ترقه میترسم
Michael Vey افت داره واسه یه خناس
-
@Dulcet
اهااا حالا متوجه شدم منظورتون از اون حرف می بود ،اینکه ممکنه اصالتا تورک نباشن ،حالا شما تورک اصیل هستید ؟ -
شاید باورتون نشه ولی از بادکنک باد کردنم میترسم.. ینی چ خودم باد کنم چ بقیه فرقی نداره:| کلا میترسم ک بترکه:|
-
Michael Vey
ماهم طبقه دومیم
آدم حس میکنم الان یکی اشتباهی یه چیز میندازه میخوره به پنجره بعد میترکه
بعد شیشه خورده و دود و....
اصن جنایی میشه موضوع@Valicheki دقیقااا
-
@Valicheki
اون جمله اخرت رو درست می بینم؟!؟!
باور نمیکنم .....
برم ببینم اون 30 تومن رو ریختی حسابم.....اعععع راست میگی الان یادم اومد
یه اپارتمان بود
اره یادش بخیر ..... چقدر با هم پیکی بلایندرز دیدیم ؟ یادته ؟