هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Alzahra
بله حتی به جای پس انداز میتونن به فقرا کمک کنن .... شاد شدن دل اونا واقعا ثواب دارهنوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Farhadd آره اون دیگه به ادمش بر میگرده اگر این کارو کنن که باعث عاقبت بخیریشون میشه
-
Alzahra خب وقتی نشه ازواداج کرد هر کس برا تجربه وارد دوستی و اینا میشه وقت بگذره ب شرایط ازدواج برسه وقتی هم میرسه سن رفته بالا
سن ازدواج پسرا الان 27 .28 رسیده
فک کن 30 سالشه بچه دار میشه خدا ب بچه هامون رحم کنه ....نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al داییم 35 سالشه مجرده
-
گفتین دختر کوچولو ...
واقعا خیلی بامزن️
️
اومد گفت بابایی
گفت جون بابایی چی میخای ؟
گفت هیچی....
ی ماچت بکنم
گفت چرا که نه دخمل
وقتی که ماچ کرد
گفت بابایی گوشیتو بده میخوام برم اینستا زود.
.
.
واقعا ناز کردن دختربچه ها برای بقیه
از هر چیزی که فکر میکنین بیشتر جواب میده -
گفتین دختر کوچولو ...
واقعا خیلی بامزن️
️
اومد گفت بابایی
گفت جون بابایی چی میخای ؟
گفت هیچی....
ی ماچت بکنم
گفت چرا که نه دخمل
وقتی که ماچ کرد
گفت بابایی گوشیتو بده میخوام برم اینستا زود.
.
.
واقعا ناز کردن دختربچه ها برای بقیه
از هر چیزی که فکر میکنین بیشتر جواب میدهنوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Y-D-iut دختر فقط برای باباش
-
Alzahra خب وقتی نشه ازواداج کرد هر کس برا تجربه وارد دوستی و اینا میشه وقت بگذره ب شرایط ازدواج برسه وقتی هم میرسه سن رفته بالا
سن ازدواج پسرا الان 27 .28 رسیده
فک کن 30 سالشه بچه دار میشه خدا ب بچه هامون رحم کنه ....نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al حقیقتا
-
Alzahra در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0 نگفتم نمیاد ولی فک نمیکردم انقدر به این جور مسائل فکر کنن
پ.ن: حالا من هی بگم سره این مسائل دوستی و اینا دخترا مقصرن بعد بگین نه پسرا فلانن چون میگن به خاطر اینجور مسائل ازدواج کم شده
منو رفیقم یک روز سر اینکه بچه اول دختر باشه بهتر از اینکه بچه اول پسر باشه بحث کردیم
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 چه بامزه
-
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زندگی جایی جذاب میشه که دوتا بچه کوچیک داشته باشی یکی پسر یکی دختر بعد دختر با باباش تو یک تیم و پسر با مامانش تو یک تیم بعد همش بحث کنن
-
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alzahra من معتقدم بچه اول دختر باشه خیلی بهتره...زود بزرگ میشه پا به پای باباش هست
-
@Farhadd میدونم من میشناسمت
-
@Farhadd نه باباا
منو کنایه؟ -
@Farhadd ایشالا
-
زندگی جایی جذاب میشه که دوتا بچه کوچیک داشته باشی یکی پسر یکی دختر بعد دختر با باباش تو یک تیم و پسر با مامانش تو یک تیم بعد همش بحث کنن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0
نه ببین
دوتا پسر و دوتا دختر قشنگ تره️
اووقت پسره هم داداش داره هم آبجی
دختره هم همینطور -
@Farhadd نه باباا
منو کنایه؟ -
Alzahra من معتقدم بچه اول دختر باشه خیلی بهتره...زود بزرگ میشه پا به پای باباش هست
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 ان شاالله زندگیتون روال به بره جلو و بتونین این چیزایی رو که دوس دارین تجربه کنین
-
من که
پسندم هر چه را جانان پسندد -
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@azerimatah پس خوش به حال جانان
-
-
@0yasin-sh0
نه ببین
دوتا پسر و دوتا دختر قشنگ تره️
اووقت پسره هم داداش داره هم آبجی
دختره هم همینطورنوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Y-D-iut اینم خوبه ولی هزینه داره
-
@0yasin-sh0 تکلیف من رو روشن کن .....
یه نفر رو بلاک کردم
تا ۳ نشه بازی نشه......
الان کنایه بود یا واقعا گفتی؟نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Farhadd نه پسر کنایه چیه؟