هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Farhadd ایشالا
-
0yasin.sh0replied to M.Shajarian on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd نه باباا
منو کنایه؟ -
0yasin.sh0 یعنی بلاک شدی با کنایه حرف میزنی؟
-
Alzahra من معتقدم بچه اول دختر باشه خیلی بهتره...زود بزرگ میشه پا به پای باباش هست
-
زندگی جایی جذاب میشه که دوتا بچه کوچیک داشته باشی یکی پسر یکی دختر بعد دختر با باباش تو یک تیم و پسر با مامانش تو یک تیم بعد همش بحث کنن
-
0yasin.sh0 چه بامزه
-
Alzahra امیدوارم رواج پیدا کنه......
-
0yasin.sh0replied to Younes.D.IUT on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut دختر فقط برای باباش
-
@Y-D-iut
-
0yasin.sh0replied to Danial.al on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al داییم 35 سالشه مجرده
-
@Farhadd آره اون دیگه به ادمش بر میگرده اگر این کارو کنن که باعث عاقبت بخیریشون میشه
-
Alzahra
ستاد مبارزه با سوء تفاهم -
0yasin.sh0replied to M.Shajarian on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd میدونم من میشناسمت
-
گفتین دختر کوچولو ...
واقعا خیلی بامزن ️️
اومد گفت بابایی
گفت جون بابایی چی میخای ؟
گفت هیچی....
ی ماچت بکنم
گفت چرا که نه دخمل
وقتی که ماچ کرد
گفت بابایی گوشیتو بده میخوام برم اینستا زود.
.
.
واقعا ناز کردن دختربچه ها برای بقیه
از هر چیزی که فکر میکنین بیشتر جواب میده -
Alzahra در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0yasin.sh0 نگفتم نمیاد ولی فک نمیکردم انقدر به این جور مسائل فکر کنن
پ.ن: حالا من هی بگم سره این مسائل دوستی و اینا دخترا مقصرن بعد بگین نه پسرا فلانن چون میگن به خاطر اینجور مسائل ازدواج کم شده
منو رفیقم یک روز سر اینکه بچه اول دختر باشه بهتر از اینکه بچه اول پسر باشه بحث کردیم
-
Danial.alreplied to Alzahra on ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
Alzahra خب وقتی نشه ازواداج کرد هر کس برا تجربه وارد دوستی و اینا میشه وقت بگذره ب شرایط ازدواج برسه وقتی هم میرسه سن رفته بالا
سن ازدواج پسرا الان 27 .28 رسیده
فک کن 30 سالشه بچه دار میشه خدا ب بچه هامون رحم کنه .... -
0yasin.sh0 ️
-
Danial.al
نقدت درسته
نتیجه گیریت نه -
0yasin.sh0 بهتره درباره این موضوع حرف نزنیم...... ریحانه خانوم خبر ندارن از حقایق..... اکاذیب پراکنی میکنن
منظور من از ارغوان ، طبیعت هستش......
پست 369933 از 1000113