هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Matrix اووووه..
Michael Vey اره ولی خوب نیست
کمش خوبه
میانه روی
تعادل -
ینی من حتی نتونستم خانواده رو راضی کنم برم کتابخونه یا خونه مادرجونم درس بخونم بخاطر پر سرو صدا بودن خونمون:|||||||
-
Kourosh Mousavi راستش من شخصا همچین شخصیتی ندارم.. ک پاشم داد و بیداد کنم ک من فلان چیزو میخوام یا نمیخوام. واقعا هیچوقت نبودم و نیستم.. از بچگی خیلی حرف گوش کن بودم و برا همین من واقعا نمیتونم... تنها راه رسیدن ب علایقم اینه ک اول خانواده رو راضی نگه دارم و بعدش برم سراغ علایق خودم. منم جز اون ادمام ک بهم گفتن برو تجربی در کنارش علاقتو ادامه بده:|
هععی اتفااقا تو همین فکر هستم ک تو اینستا و پینترست پیچ بزنم و اینا.. ولی فک نکنم بتونم چاپ کنم یو نو..همین الانشم ی داستانی ک بشدتتتتت تو ذهنمه و کم کم دارم کاملش میکنم تو ذهنم یائوییه
هرچن فق ی کاپل اصلیو اینکارو کردم بقیه کاپلا اوکین
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi راستش من شخصا همچین شخصیتی ندارم.. ک پاشم داد و بیداد کنم ک من فلان چیزو میخوام یا نمیخوام. واقعا هیچوقت نبودم و نیستم.. از بچگی خیلی حرف گوش کن بودم و برا همین من واقعا نمیتونم... تنها راه رسیدن ب علایقم اینه ک اول خانواده رو راضی نگه دارم و بعدش برم سراغ علایق خودم. منم جز اون ادمام ک بهم گفتن برو تجربی در کنارش علاقتو ادامه بده:|
هععی اتفااقا تو همین فکر هستم ک تو اینستا و پینترست پیچ بزنم و اینا.. ولی فک نکنم بتونم چاپ کنم یو نو..همین الانشم ی داستانی ک بشدتتتتت تو ذهنمه و کم کم دارم کاملش میکنم تو ذهنم یائوییه
علاقت و دنبال کن و مثل تراکتور سرش تلاش کن
نتیجه می ده -
ینی من حتی نتونستم خانواده رو راضی کنم برم کتابخونه یا خونه مادرجونم درس بخونم بخاطر پر سرو صدا بودن خونمون:|||||||
Michael Vey خب منم نمیتونم
این کاملا فرق داره -
Michael Vey خب منم نمیتونم
این کاملا فرق داره@Matrix ببین اخه وااقعا جو خونمون خوب نیست.. مثلا خونه مادرجونم خییلی ساکته یا کتابخونه مدرسمون فوق العادس و خیلی خلوته و فضاش خوبه.. اما اینا انگار ن انگار
-
علاقت و دنبال کن و مثل تراکتور سرش تلاش کن
نتیجه می دهKourosh Mousavi من اگ یروزی مانهوایی ک تو ذهنمه رو بنویسم تو میخونی؟ :||||
-
@Matrix ببین اخه وااقعا جو خونمون خوب نیست.. مثلا خونه مادرجونم خییلی ساکته یا کتابخونه مدرسمون فوق العادس و خیلی خلوته و فضاش خوبه.. اما اینا انگار ن انگار
Michael Vey جو خونه مارو ببینی چی میگی
یبار برات ویس میگیرم بفهمی
میگم تمرکز ندارم میگن اینا بهانست
من آبجیام خیلی سر و صدا میکنن -
@Matrix ببین اخه وااقعا جو خونمون خوب نیست.. مثلا خونه مادرجونم خییلی ساکته یا کتابخونه مدرسمون فوق العادس و خیلی خلوته و فضاش خوبه.. اما اینا انگار ن انگار
شماره خونتون رو بده زنگ بزنم حرف بزنم راضی بشن بری
مشاور مجازی هستم در خدمتتون، -
Kourosh Mousavi من اگ یروزی مانهوایی ک تو ذهنمه رو بنویسم تو میخونی؟ :||||
Kourosh Mousavi من اگ یروزی مانهوایی ک تو ذهنمه رو بنویسم تو میخونی؟ :||||
چون اینجا کسیو نمیشناسم زیاد ک ب ژانر داستانم علاقه داشته باشه یو نو:|||| Kourosh Mousavi
-
Gharibe Gomnam
شرطی کردی منو نسبت به این جمله خیلی ممنون
الان هم نزدیک عید
تو تعارفا چی باید بگم پس به جز مرسی -
Michael Vey جو خونه مارو ببینی چی میگی
یبار برات ویس میگیرم بفهمی
میگم تمرکز ندارم میگن اینا بهانست
من آبجیام خیلی سر و صدا میکنن@Matrix وای خدا... خدایی نمیفهمم مشکلشون چیه:|
-
شماره خونتون رو بده زنگ بزنم حرف بزنم راضی بشن بری
مشاور مجازی هستم در خدمتتون،@Pya
-
@Pya
-
@Pya بزنی نزنی میپوسم
-
@Matrix وای خدا... خدایی نمیفهمم مشکلشون چیه:|
Michael Vey خب ما کتابخونه ام نزدیکمون نیست
ولی گفتن تو داری بهانه جویی میکنی -
Michael Vey خب ما کتابخونه ام نزدیکمون نیست
ولی گفتن تو داری بهانه جویی میکنی@Matrix +++++++++++++++++++++++