هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Anne :||||
انقدر گُنگه یعنی؟
شما متوجه نمیشید؟@Matrix میشه لینک بدین ؟
-
Anne خب آخه میدونی توی چند دین پرطرفدار اکثرا میگن فقط خدا میتونه قضاوت کنه و از اونجایی هم که اکثرا این دین هارو دنبال میکنن احتمالا این مسله هم پذیرفته باشند و با وجود این نتیجه گرفتم البته قضاوت هایی که ناخداگاه انجام میشه رو فاکتور بگیریم
حسین کاظمی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Anne خب آخه میدونی توی چند دین پرطرفدار اکثرا میگن فقط خدا میتونه قضاوت کنه و از اونجایی هم که اکثرا این دین هارو دنبال میکنن احتمالا این مسله هم پذیرفته باشند و با وجود این نتیجه گرفتم البته قضاوت هایی که ناخداگاه انجام میشه رو فاکتور بگیریم
همه که به آنچه دینشون گفته عمل نمیکنند
پس قضاوت میکنند -
انقدر گُنگه یعنی؟
شما متوجه نمیشید؟@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
انقدر گُنگه یعنی؟
شما متوجه نمیشید؟من کم سراغ تاپیک رفته بودم و الان نگاه کردم متن هاتو دیدم نه گنگ نوشته نشده تازه قشنگ بیان کردی
و اینم بگم هرکسی برداشت خودش رو از یه متن داره پس نباید برات مهم باشه که به نظر کی گنگه یا مبهم
همین که خودت با نوشته های خودت کیف کنی،عالیع -
واسه یه طرفدار back to the future این خودددددد غمه -
بنظرم اگر از اول کتاب شکلا رو یکی یکی بزارین و بچه ها تمام نکاتی که دارن بنویسن براش و بعد بریم شکل بعدی جالب میشه...
هر شکل هم به اندازه اهمیتی که داره وقت داشته باشن نکاتش رو بگن مثلا دو روز یا هر چقدر که لازمه برای یه شکل و بعدش شکل بعدی...
اینجوری تمام شکل های کتاب منظم و به ترتیب تحلیل میشه و اگر کسی دنبال چیزیم بگرده راحت تر پیدا میکنه...
@0Farzam0 -
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
انقدر گُنگه یعنی؟
شما متوجه نمیشید؟من کم سراغ تاپیک رفته بودم و الان نگاه کردم متن هاتو دیدم نه گنگ نوشته نشده تازه قشنگ بیان کردی
و اینم بگم هرکسی برداشت خودش رو از یه متن داره پس نباید برات مهم باشه که به نظر کی گنگه یا مبهم
همین که خودت با نوشته های خودت کیف کنی،عالیعAnne در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
انقدر گُنگه یعنی؟
همین که خودت با نوشته های خودت کیف کنی،عالیعممنونم
این از لطف شماست
مهم که نیست
گاهی حتی چیزایی میگم که از نظر بقیه چرت و پرته اما خودم عمیقا میفهممش
-
@Matrix میشه لینک بدین ؟
حسین کاظمی 0
https://forum.alaatv.com/post/470218
لینک تاپیک -
سلام عزیز خوبی
من گزارشکار هات رو توی تاپیک میبینم
و همونجوری که اول گفتم خوشحال میشم که گزارش میفرستی
و به پشتکارت افتخار میکنم
همینجوری ادامه بده و تلاش کن
امیدوارم به آرزوهات برسی
و موفق باشی
پ.ن: اینا تو دلم مونده بود باید میگفتم
@M-Tina -
بنظرم اگر از اول کتاب شکلا رو یکی یکی بزارین و بچه ها تمام نکاتی که دارن بنویسن براش و بعد بریم شکل بعدی جالب میشه...
هر شکل هم به اندازه اهمیتی که داره وقت داشته باشن نکاتش رو بگن مثلا دو روز یا هر چقدر که لازمه برای یه شکل و بعدش شکل بعدی...
اینجوری تمام شکل های کتاب منظم و به ترتیب تحلیل میشه و اگر کسی دنبال چیزیم بگرده راحت تر پیدا میکنه...
@0Farzam0 -
@0Farzam0Ainoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0دقیقا
کاملا موافقم
مثل سال های قبلهر ترکیبی و تحلیلی و نکته ای رو ک داره بیانش کنن
حتی جزییات
@0Farzam0
اینطوری نکات از قلم افتاده هم مرور میشه
لازم نیس زیاد مسلط باشن و همه هستن تا مسلط شیم -
Ainoor در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0دقیقا
کاملا موافقم
مثل سال های قبلهر ترکیبی و تحلیلی و نکته ای رو ک داره بیانش کنن
حتی جزییات
@0Farzam0
اینطوری نکات از قلم افتاده هم مرور میشه
لازم نیس زیاد مسلط باشن و همه هستن تا مسلط شیم