هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Señorita سومین ۲۹اسفند کنکوری؟ 
- 
Michael Vey 
 سلام پرنیا
 راستش جمعبندی نه مثلا جزوه دارم مبحثیه مثلا کلا مثلثات کلا احتمال اینجوری ندارم ک فقط دهم باشه
 چون ریاضی مبحثی تدریس میشه و بچه هام مبحثی میخوننش فک نکنم پیدا کنی@Soniaaa اووو.. هیی حیف شد.. فک کنم همون کتاب جی بیمو باید بخونم  
- 
مادربزرگم بیدار شده با مامانم 
 بعد هی به مامانم غر میزنه از نامرتب بودنه خونه @Infinitie-A 
 مامان بزرگ منم اینجوریه بیاد خونمون ب مامانم هی گیر میده 
- 
@Soniaaa اووو.. هیی حیف شد.. فک کنم همون کتاب جی بیمو باید بخونم  Michael Vey 
 عاوره   
- 
@SDF منم 
 واقعا چرا
 کسی دیگه هم امسال اینطوری هست
- 
@SDF منم 
 واقعا چرا
 کسی دیگه هم امسال اینطوری هست
- 
خواهش میکنم   
- 
نیست 
 دیگه عاشق مثه من
 هر جارم بگردی
 دست بردار دیگه هی ناز نکن خستم کردی
 لب تر کن ببینی
 من دارم هواتو
 یکبارم نشد من بگیرم دستاتو
- 

- 
@Soniaaa    ایییی ایییی
 ما سه تام همش میخندیم    
 تورکی به هم غر میزنن نصفشو نمیفهمیم  
- 
@Homayoun بفرمایید نوش جان 
- 
@Homayoun بفرمایید نوش جان 
- 
مادربزرگم بیدار شده با مامانم 
 بعد هی به مامانم غر میزنه از نامرتب بودنه خونه @Infinitie-A مادرجون من غر نمیزنه خودش میاد همه جارو تمیز میکنه میره..   با اینکه خونمون معمولا تمیزه ولی مادرجون من یخته وسواسیه با اینکه خونمون معمولا تمیزه ولی مادرجون من یخته وسواسیه 
- 
حسین نعمتی همه همینن........ @Homayoun اخه مشکل اینه من نه دارم کنکورو میخونم نه ترمیم حتی درسای دانشگامم نمیخونم 
- 
@Homayoun اخه مشکل اینه من نه دارم کنکورو میخونم نه ترمیم حتی درسای دانشگامم نمیخونم حسین نعمتی بازار عید رفتی؟ 
- 
@Infinitie-A مادرجون من غر نمیزنه خودش میاد همه جارو تمیز میکنه میره..   با اینکه خونمون معمولا تمیزه ولی مادرجون من یخته وسواسیه با اینکه خونمون معمولا تمیزه ولی مادرجون من یخته وسواسیه 
- 
@Soniaaa    راستیتش یاد دو روز پیش و اون دانشگاه ایلام میفتم ، میگم یه منفی بدین شاید مرهم زخم هاتون شد راستیتش یاد دو روز پیش و اون دانشگاه ایلام میفتم ، میگم یه منفی بدین شاید مرهم زخم هاتون شد   @Homayoun دانشگاه ایلام؟ 
 کسی دانشگاه ایلامه؟

|
 |

شعردانه
شعردانه