هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Homayoun اخه مشکل اینه من نه دارم کنکورو میخونم نه ترمیم حتی درسای دانشگامم نمیخونم
حسین نعمتی بازار عید رفتی؟
-
@Infinitie-A مادرجون من غر نمیزنه خودش میاد همه جارو تمیز میکنه میره.. :face_with_tears_of_joy::broken_heart: با اینکه خونمون معمولا تمیزه ولی مادرجون من یخته وسواسیه:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey
هیچ کس مادر من نمیشه ... شب اتاق رو جارو میکشه میخوابیم بعد صبح ساعت 7 من رو بیدار میکنه میگه قبل شروع درس اتاق رو جارو بکش من بعد درست رو شروع کن :confused_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@Soniaaa :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: راستیتش یاد دو روز پیش و اون دانشگاه ایلام میفتم ، میگم یه منفی بدین شاید مرهم زخم هاتون شد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Homayoun دانشگاه ایلام؟
کسی دانشگاه ایلامه؟ -
Michael Vey
هیچ کس مادر من نمیشه ... شب اتاق رو جارو میکشه میخوابیم بعد صبح ساعت 7 من رو بیدار میکنه میگه قبل شروع درس اتاق رو جارو بکش من بعد درست رو شروع کن :confused_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@Homayoun :face_with_tears_of_joy::broken_heart:
-
حسین نعمتی
ممنونم ... زحمت دادم بهتون:beaming_face_with_smiling_eyes:@Homayoun نه بابا خواهش میکنم چه زحمتی وظیفه بود
-
حسین نعمتی بازار عید رفتی؟
Michael Vey اره
-
@Homayoun اخه مشکل اینه من نه دارم کنکورو میخونم نه ترمیم حتی درسای دانشگامم نمیخونم
حسین نعمتی
امیدوارم بتونین شروع کنین ..........:smiling_face_with_smiling_eyes:
شهری که درش ساکن هستین به کرمانشاه نزدیکه؟ -
@Soniaaa 😂😂😂ایییی
ما سه تام همش میخندیم😑😂🤣🤣
تورکی به هم غر میزنن نصفشو نمیفهمیم🤣🤣@Infinitie-A
😂😂😂نصفشو نمیفهمی فقط؟😏😂 -
خیلی وقته کسی بهم منفی نداده .........
@Homayoun لیکن گناه داری مثبتش میگردانم
-
@Homayoun دانشگاه ایلام؟
کسی دانشگاه ایلامه؟حسین نعمتی
نه نه ...... صرفا شوخی بود که با سونیا خانوم داشتیم..... -
@Infinitie-A مادرجون من غر نمیزنه خودش میاد همه جارو تمیز میکنه میره.. :face_with_tears_of_joy::broken_heart: با اینکه خونمون معمولا تمیزه ولی مادرجون من یخته وسواسیه:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
😑😂برا ما هم همینطوره ولی هی میگیم کمردرد داری نمیخوادددد، ولی خب عطش تمیزکاری داره بنده خدا😂😂
-
@Soniaaa :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: راستیتش یاد دو روز پیش و اون دانشگاه ایلام میفتم ، میگم یه منفی بدین شاید مرهم زخم هاتون شد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Homayoun
من شمارو میشناسم؟ -
@Homayoun لیکن گناه داری مثبتش میگردانم
حسین نعمتی نه نه بزارید باشه:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
۱۴ ساعت دیگه :)))
یه سال جدید
با یه شروع جدید
امیدوارم بتونم ؛) -
۱۴ ساعت دیگه :)))
یه سال جدید
با یه شروع جدید
امیدوارم بتونم ؛)پرستو بابایی ساعت چند میشه ؟
-
حسین نعمتی
امیدوارم بتونین شروع کنین ..........:smiling_face_with_smiling_eyes:
شهری که درش ساکن هستین به کرمانشاه نزدیکه؟@Homayoun ممنون
🤨🤨🤨از کجا فهمیدی -
پرستو بابایی ساعت چند میشه ؟
@Danial-al
۱۲ و ۵۴ دقیقه -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
😂😂😂نصفشو نمیفهمی فقط؟😏😂😐😂😒خواستم بگم نصفش فارسیه نصفش تورکی در واقع
😒😂واقعن برات متاسفم 😂 -
@Soniaaa :confused_face: :face_without_mouth: :face_with_raised_eyebrow: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
اععععع اهان فهمیدم ..... :face_with_tears_of_joy: اره به نظرم بیشتر از این همه نفهمن موضوع رو جمع کنیم ....:face_with_tears_of_joy: -
پرستو بابایی ساعت چند میشه ؟
@Danial-al